AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zoner Photo Studio

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zoner Photo Studio pomáha profesionálnym aj začínajúcim fotografom zachytiť tie najkrajšie okamihy každodenného života. Úprava, zálohovanie a prehľadné triedenie fotiek, všetko zabalené do jediného programu. Čítajte ďalej a zistite, čo ďalšie vám Zoner Photo Studio môže ponúknuť.

Pokračovať

Čo dokáže Zoner Photo Studio?

Zoner Photo Studio je plnohodnotný editor fotografií, ale okrem iného aj videí. Práca s ním funguje na báze vrstiev a využívať môžete mnohé retušovacie nástroje a prednastavené presety. Veľkou výhodou je však aj používateľská prívetivosť, vďaka ktorej zvládne program na úpravu fotiek Zoner Photo Studio rýchlo uchopiť úplne každý.

  • Najmä najnovšia verzia Zoner Photo Studio X je používateľsky prívetivá a relatívne nenáročná na výkon.
  • Podpora celého radu formátov vrátane JPG, PNG a RAW. Zoner Photo Studio uľahčuje aj organizáciu fotiek.
  • Zoner Photo Studio X umožňuje aj úpravu videí a ich ľahkú tvorbu z vašich fotografií.

Zoner Photo Studio ponúka svižný a jednoduchý workflow

Zoner Photo Studio nad konkurenciou vyniká predovšetkým svojou prehľadnosťou. Program je rozdelený do štyroch častí. Správca umožňuje rýchlo organizovať veľké množstvo fotografií, modul Vyvolať potom slúži na rýchle úpravy ako nastavenie jasu, kontrastu alebo vyváženie farieb. Editor ďalej ponúka samotnú prácu s vrstvami a priamu úpravu rastrovej grafiky. Veľmi zaujímavá je aj časť Vytvoriť, ktorá ponúka šablóny pre rámčeky, kalendáre a mnoho ďalšieho.

Dávajte si pozor, ak hľadáte editor na zariadenia Apple. Zoner Photo Studio X Mac totiž nepodporuje.

Zoner Photo Studio X je po novom aj editorom videa

Zoner Photo Studio X je verzia, s ktorou program prešiel na model predplatného, ale priniesol aj množstvo obrovských noviniek. Jednou z nich je aj možnosť úpravy videa. V programe zvládnete strih, úpravu farieb, hromadné úpravy, efekty a množstvo ďalšieho. Vlastné video si navyše môžete vytvoriť priamo z fotiek.

Na organizáciu fotiek poslúži v Zoner Photo Studio modul Správca

Zoner Photo Studio sám rozpozná snímky vo vašom fotoaparáte a automaticky ich roztriedi a katalogizuje do zložiek podľa kľúčových slov, dátumu či miesta. V katalógu potom môžete fotografie rýchlo a efektívne vyhľadávať, označovať alebo hromadne premenovávať. Práca je tak mnohokrát pohodlnejšia oproti bežným správcom súborov.

Zoner Photo Studio a jednoduché zdieľanie obrázkov

S pomocou Zoner Photo Studio môžete fotografie jedným kliknutím nahrať na sociálne siete alebo ich uložiť na svoj disk Google alebo OneDrive. K dispozícii máte aj online galériu Zonerama. Najnovšia verzia dokáže navyše vytvoriť fotoknihu či kalendár, ktoré je možné rovno objednať na zhotovenie.

i

Nestačí vám prečítať si o Zoner Photo Studio X recenzie? Spoločnosť ZONER software ponúka skúšobnú verziu Zoner Photo Studio zadarmo na celý mesiac, ktorú si môžete vyskúšať na vlastnú päsť.

Zoner Photo Studio X: Licencia vám postačí na rok

Zoner Photo Studio X funguje na báze ročného alebo mesačného predplatného. Trvalú licenciu bohužiaľ neobstaráte. Tým sa nové verzie líšia napríklad od populárneho Zoner Photo Studio 19. V ponuke sú licencie pre jednotlivcov, ale aj cenovo výhodnejšie varianty pre celú domácnosť. Editovať a organizovať tak môže celá rodina.

Zakúpili ste si elektronickú licenciu pre Zoner Photo Studio X? Aktivačný kód je možné uplatniť z pohodlia domova, pozrite si náš článok Elektronické licencie (NÁVOD): Ako ich uplatniť?

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
4,8
Zoner Photo Studio X pre 1 používateľa na 1 rok (elektronická licencia)
Grafický program Zoner Photo Studio pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: úprava fotografií, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
53,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: EO201aa9e

Zoner Photo Studio

V kategórii Zoner Photo Studio máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Zoner Photo Studio – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zoner Photo Studio
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií