Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Zopo Speed ??8

Zobraziť katalóg
Zopo Speed ??8
5 2 hodnotení
Mobilný telefón 5.5 "IPS 1920x1080, procesor MT6797 Deca Core 64bit, RAM 4GB, interná pamäť 32GB, fotoaparát 21Mpx + 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, USB Type-C, OTG, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM (2x Nano SIM), batérie 3600mAh, Android 6.0
Kód:  ZO057a1ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zopo Speed ??8

vlastnosti telefónu

152,5 mm

vypnuté
front

76,3 mm

vypnuté
side

9,8 mm

Hmotnosť telefónu: 164 g

Úhlopříčka displeje

5,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

3600 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2 × Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

76,3 × 152,5 × 9,8 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

21 + 8 Mpix

fotoaparát

Připojení

4G LTE

najrýchlejší internet

SD karta

nemá vo výbave

slot na pamäťové karty

Váha

164 g

hmotnosť telefónu

Najnovšia vlajková loď Speed ??8 spoločnosti Zopo sa ako prvý smartphone na svete pýši desetijádrovým procesorom pre bezkonkurenčný výkon. V elegantnom tele s extrémne tenkým rámčekom okolo displeja sa ďalej ukrýva kompletná výbava. Tá zahŕňa aj čítačku odtlačkov prsta a konektor USB-C, ktorý nahrádza dnes už zastaraný micro USB. Ako operačný systém figuruje najnovšie Android 6.0 Marshmallow navrhnutý pre jednoduché a rýchle ovládanie, ale aj pre maximálny užívateľský komfort a prívetivosť.

kľúčové vlastnosti

  • Prvý smartphone s desetijádrovým procesorom
  • Podpora Dual SIM
  • Pripravený pre rýchle LTE siete
  • Špičkový IPS displej s Full HD rozlíšením
  • Nadštandardné operačnú pamäť o veľkosti 4 GB
  • Zadná 21Mpx kamera od Sony s duálnym bleskom
  • Luxusný dizajn i prevedenie
  • Čítačka odtlačku prsta a konektor USB-C

Vlajková loď Zopo Speed ??8

Čelnej strane dominuje veľký IPS displej s uhlopriečkou 5,5 "s veľmi jemným Full HD rozlíšením. Telefón vás bude rozmaznávať nielen ostrým obrazom, ale aj špičkovými farbami, sýtou čiernou a žiarivú bielu.

K čomu by však bol displej, keby na ňom nebolo čo zobraziť? Preto je telefón vybavený hneď dvojicou fotoaparátov. Predná kamera má rozlíšenie hneď 8 Mpx a je vybavená dokonca duálnym LED bleskom, bez problémov tak zaobstaráte selfie aj v tme. Optika zadného fotoaparátu ponúkne 21 Mpx a pochádza z produkcie Sony.

špičkový hardware

Špičkou v segmente je aj hardware, ktorý sa svojím výkonom vyrovná aj top smartphonom. Srdcom telefónu je desetijádrový procesor MediaTek Helio X20 s podporou 64bit inštrukcií a grafický čip Mali. Aj napriek vysokému výkonu je telefón schopný bdieť v stand-by režime až niekoľko dní, čo je zásluha veľké batérie a úsporných funkcií. Operačná pamäť o nadštandardnej veľkosti 4 GB zaistí neustále plynulý beh bez ohledu na počet spustených aplikácií. Telefón podporuje aj funkciu Dual SIM, vďaka ktorej môžete využívať dva účty v jeden okamih.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tento telefon slot na paměťovou kartu? V popisu není uveden. Děkuji

Ktore mobily maju taky isty procesor?

Ma telefón slovenské -české menu.

Diskusia a poradňa k Zopo Speed ??8
Príslušenstvo pre Zopo Speed ??8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOPO Speed 8 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zopo Mobile Speed ??8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zopo Mobile Speed ??8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zopo Mobile Speed ??8.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií