Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZOTAC Steam Machine

Zobraziť katalóg
ZOTAC Steam Machine
ZOTAC Steam Machine Predaj skončil

ZOTAC Steam Machine

Konečne prichádza zariadenie, ktoré spája to najlepšie z konzol a herných počítačov dohromady, predstavte si ohromný výkon a next-gen grafiku moderných počítačov s jednoduchosťou a intuitívnosťou herných konzol.

  • To najlepšie z konzol a herných počítačov
  • Predinštalovaný dlho očakávaný SteamOS
  • Nadupaná Nvidia GTX 970M
  • Štvorica najmodernejších HDMI 2.0 a vstup HDMI
  • Podpora realistického 2D a 3D zobrazenia
  • Dvojica rýchlych gigabit LAN kariet
  • Obrovská Steam komunita hráčov

Maximálny výkon s GeForce

ZOTAC Steam Machine prichádza s nadupanou hernou grafickou kartou GeForce GTX 970M, ktorá vďaka svojim 1280 výpočtovým jednotkám a 3 GB video pamäte rozhýbe akúkoľvek hru aj vo vysokom 4k rozlíšení. Realistické nasvietenie scén technológiami VXGI, špičkové vyhladzovanie hrán MFAA, to sú pojmy donedávna zakázané konzolovým hráčom. Nemusíte sa obmedzovať len na jeden displej, vďaka štvorici HDMI konektorov a technológii Nvidia Surround sa môžete obklopiť až štyrmi panelmi s Full HD rozlíšením.

Stvorený hráčmi pre hráčov

Revolučný operačný systém od Valve SteamOS je prvý operačný systém zameraný čisto na hry, vďaka čomu je optimalizovaný a podporované hry na ňom fungujú svižnejšie, než kdekoľvek inde. Ale zábava nekončí iba pri hrách, samozrejmosťou je prehrávanie multimédií, zdieľanie súborov a streamovanie v domácnosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZOTAC Steam Machine
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC Steam Machine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC Steam Machine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC Steam Machine. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOTAC Steam Machine.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií