Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZOTAC ZBOX nano AQ01

Zobraziť katalóg
ZOTAC ZBOX nano AQ01
5 1 hodnotení
Mini PC AMD A4-5000 Quad-Core, AMD Radeon HD 8330, 1x SO-DIMM DDR3 1600, 2.5 "SATA III, 2x USB 3.0, 5x USB 2.0, WiFi, GLAN, Bluetooth 4.0, HDMI, DisplayPort, VESA mounting kit, čítačka kariet
Kód:  AZ110w Produktové číslo:  ZBOXNANO-AQ01-BE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX nano AQ01

Plnohodnotný výkonný počítač ukrytý v miniatúrnom tele ponúkne veľmi nízku spotrebu, ktorá nezaťaží životné prostredie ani vašej peňaženku. Štvorjadrový procesor s integrovanou grafickou kartou AMD Radeon HD 8330 zaručí plynulú odozvu systému, umožní vám prehrávať HD videá, prezerať fotky, chatovať s priateľmi na sociálnych sieťach alebo pracovať v kancelárskych aplikáciách. Pomocou dodávaného VESA držiaku je možné počítač umiestniť na zadnú stranu monitora alebo televízie.

Základom počítača je veľmi rýchly procesor AMD A4-5000, ktorého jadrá tikajú na frekvencii 1,5 GHz a sú schopné spracovávať až 4 vlákna naraz. Moderný 28 nm výrobný proces a pokročilá optimalizácia sú zárukou minimálneho zahrievanie vnútorných komponentov. Grafický čip oproti ponúkne výrazne vyšší výkon v hrách a poradí si aj s akceleráciou 3D videí, čím robí z minipočítače centrum multimediálnej zábavy.

Počítač je dodávaný bez operačnej pamäte a pevného disku, ich voľba je tak čisto na vás. Jeden SO-DIMM slot pojme DDR3 pamät RAM s frekvenciou až 1600 MHz. Pre ukladanie dát je nutné dokúpiť 2,5 "pevný disk s možnosťou zapojenia cez rýchle SATA III rozhranie. Zabudovaná čítačka kariet si poradí s najbežnejšími typmi pamäťových médií. Externé periférie skrotí dvojica vysokorýchlostných USB 3.0 alebo päticaUSB 2.0.K monitoru alebo televízii pripojíte obraz pomocou digitálneho HDMI alebo DisplayPort. Spojenie s bezodným svetom internetu môžete nadviazať pomocou rýchle Wi-Fi a nechýba ani Bluetooth 4.0. Počítač je plne kompatibilný s operačnými systémami Microsoft Windows 7 i novším Windows 8.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Model procesora
AMD A4 5000 Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Procesor

Model procesora
AMD A4 5000 Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafickej karty
HD 8330 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
0,5 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
128× Hotovo!

Základná doska

Socket
AMD FT3 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11ac/n/g/b/a Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
5 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
127 mm Hotovo!
Výška
45 mm Hotovo!
Hĺbka
127 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZOTAC ZBOX nano AQ01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX nano AQ01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX nano AQ01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX nano AQ01. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOTAC ZBOX nano AQ01.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií