Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZOTAC ZBOX nano CI321

Zobraziť katalóg
ZOTAC ZBOX nano CI321
Mini PC Intel Celeron N2961Y Haswell, HD Graphics, SO-DIMM DDR3 1600, 2.5 "SATA, 4x USB 3.0, WiFi ac, Bluetooth 4.0, dual GLAN, HDMI, DisplayPort, VESA, čítačka SDXC, pasívne chladenie, bez OS
Kód:  AZ110h8 Produktové číslo:  ZBOX-CI321NANO-BE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX nano CI321

Mini počítač ZOTAC ZBOX nano CI321 sa vyznačuje nízkou energetickou náročnosťou, dostatočným výkonom pre kancelárske aj multimediálne využitie a vďaka pasívnemu chladeniu veľmi tichou prevádzkou. Jedná sa o kompaktný prípravu počítača, ktorá ľahko zapadne vedľa vašej LED televízie. Tú možno s nano CI321 ľahko prepojiť digitálnym rozhraním HDMI vo vysokom rozlíšení.

kľúčové vlastnosti

  • kompaktné rozmery
  • Vhodné pre zariadenia multimediálneho centra
  • Konfigurovateľná zostava - voľba operačnej pamäte a disku je na vás
  • Integrovaná WiFi a Bluetooth
  • Absolútne tichý chod vďaka pasívnemu chladeniu

Úsporný procesor s tichým chodom

O výpočtový výkon sa stará pokročilý a veľmi úsporný dvojjadrový procesor Intel Celeron 2961, ktorý tepe na frekvencii 1,1 GHz. Vďaka pokročilej technológii procesor nepotrebuje chladiť vzduchom, ale stačí mu pasívne chladenie a počítač tak má absolútne tichý chod. Priamo v procesore sa tiež nachádza grafická karta Intel HD Graphics s úsporným prevádzkou a podporou DirectX 11.1 a OpenGL 4.3. Zvláda teda aj videa v HD rozlíšení. Dôležitou súčasťou počítača je operačná pamäť a pevný disk. Výber týchto komponentov je však úplne vo vašich rukách. Do dvoch pripravených slotov možno umiestniť SO-DIMM pamäte typu DDR3L s maximálnou rýchlosťou 1600 MHz a kapacitou 16 GB. Pevný disk je možné potom zvoliť klasický alebo rýchle SSD. Musia však mať veľkosť 2,5 ".

konektorová výbava

Priaznivci digitálne fotografie alebo mobilných zariadení uvítajú integrovanú čítačku pamäťových kariet 3v1 (SD / SDHC / SDXC). Ovládacie periférie a ďalšie príslušenstvo pripojíte cez štvoricu USB 3.0 portov a jedného USB 2.0. Samozrejmosťou je sieťová konektivita cez gigabitovú sieťovú kartu alebo bezdrôtové WiFi.

praktické umiestnenie

Počítač ZOTAC ZBOX nano CI321 je dodávaný bez predinštalovaného operačného systému, máte tak voľnú ruku pri výbere systému, ktorý vám vyhovuje. V našej ponuke nájdete ako Microsoft Windows 7, tak stále obľúbenejšie Windows 8.1. Súčasťou počítača je tiež kit VESA pre praktické uchytenie na zadnú stranu monitora alebo televízie, čím si ušetríte veľa miesta.

V počítači nie je inštalovaný pevný disk (HDD / SSD) a operačná pamäť RAM. Určite si však vyberiete z našej širokej ponuky.

Doplňujúce informácie:

procesor:
Rad procesora: Intel Celeron
Model procesora: Intel Celeron 2961
Počet jadier: 2
Frekvencia jadra: 1,1 GHz
Spotreba: 11,5 W

grafika:
Intel HD Graphics

Operačná pamäť:
2 × slot SO-DIMM DDR3L 1600 MHz
Max. 16 GB

WiFi:
802.11 ac + Bluetooth 4.0

konektory:
4 × USB 3.0 (2 predný panel, 2 zadný panel)
1 × USB 2.0
1 × HDMI
1 × DisplayPort
1 × 3,5 mm jack
1 × mikrofón
1 × čítačka kariet 3v1 (SD / SDHC / SDXC)
1 × SATA III (6 Gb / s)

Obsah balenia:
1 × ZOTAC ZBOX nano CI321
1 × WiFi anténa
1 × VESA kit (4 × montážne skrutky)
1 × Mini-Optical S / PDIF adaptér
1 × Napájací kábel
1 × Napájací adaptér
1 × Manuál
1 × Rýchla inštalačná príručka
1 × Disk s ovládačmi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vo Vasej ponuke som nasiel vela produktov od firmi ZOTAC. Hladam ale presne model Zotac MI542 nano. Je mozne tento produkt zaradit do ponuky? Dakujem

Diskusia a poradňa k ZOTAC ZBOX nano CI321
Príslušenstvo pre ZOTAC ZBOX nano CI321 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX Nano CI321. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX nano CI321. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX nano CI321. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOTAC ZBOX Nano CI321.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií