AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ZOTAC ZBOX Sphere OI520

Zobraziť katalóg
ZOTAC ZBOX Sphere OI520
5 2 hodnotení
Mini PC Intel Core i5 4200 Haswell, Intel HD Graphics 4400, 2x SO-DIMM DDR3L 1600, 2.5 "SATA, mSATA, 4x USB 3.0, 3x USB 2.0, WiFi ac, GLAN, Bluetooth 4.0, HDMI, DisplayPort, čítačka SDXC, bez OS
Kód:  AZ105d Produktové číslo:  ZBOX-OI520-BE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX Sphere OI520

Plnohodnotný počítač ukrytý v miniatúrnom tele s nezvyklým dizajnom v tvare gule ponúkne veľmi nízku spotrebu, ktorá nezaťaží životné prostredie ani vašej peňaženku. Dvojjadrový procesor s integrovanou grafickou kartou zaručí plynulú odozvu systému, umožní vám prehrávať videá, prezerať fotky, chatovať s priateľmi na sociálnych sieťach alebo pracovať v kancelárskych aplikáciách.

Na základnej doske je integrovaný dvojjadrový procesor   Intel Core i5 4200 z novej rodiny Haswell, ktorého jadrá tikajú na frekvencii 1,6 GHz. Vďaka Intel Turbo Boost 2 však dosahujú taktu až 2,6 GHz. Moderné 22 nm výrobný proces a pokročilá optimalizácie sú zárukou nízkej spotreby as tým spojeného minimálneho zahrievanie vnútorných komponentov. Integrovaná grafika Intel HD Graphics 4400 ponúkne slušný výkon s ??minimálnou spotrebou a poradí si s akceleráciou 3D videa aj menej náročnými hrami, čím robí z minipočítačov centrum multimediálnej zábavy.

Počítač je možné osadiť až 16 GB SO-DIMM DDR3 moduly a pre pevný disk je pripravený 2,5 "slot s rozhraním SATA III či mSATA. Zabudovaná čítačka kariet si poradí s najbežnejšími typmi pamäťových médií a pre pripojenie periférií poslúži štvorica vysokorýchlostných USB 3.0 portov. K monitoru alebo televízii pripojíte obraz cez digitálny HDMI alebo DisplayPort. Prenášať dáta medzi mobilnými zariadeniami a počítačom môžete prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth 4.0.

Kvôli minimálnemu zahrievania nie je k chladenie vnútorných komponentov potreba vysokého prietoku vzduchu a ventilátor môže ísť na minimálne otáčky, v ktorých nevydáva rušivé zvuky alebo vibrácie. Počítač je kompatibilný s operačnými systémami Microsoft Windows 7 aj novším Windows 8.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 4200U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 4200U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
3 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
154 mm Hotovo!
Výška
161 mm Hotovo!
Hĺbka
154 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZOTAC ZBOX Sphere OI520 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX Sphere OI520. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX Sphere OI520. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX Sphere OI520. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOTAC ZBOX Sphere OI520.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií