PET PET

ZTE Grand S Flex - bílý

Zobraziť katalóg
ZTE Grand S Flex - bílý
Mobilný telefón 5 "1280x720, Dual-Core 1,2 Ghz, fotoaparát 8mpx, 1 GB RAM, interná pamäť 16GB, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, MicroSD, Android 4.1
Kód:  UM900x6

ZTE Grand S Flex - bílý

Výkonný smartphone firmy ZTE zaujme decentným dizajnom aj nadštandardnou výbavou za veľmi priaznivú cenu. Pochváliť sa môže veľkým 5palcovým displejom s IPS panelom a tvrdeným sklom Gorilla Glass, odolným proti poškriabaniu. Poradí si s filmami, hudbou najnovšími hrami i dokumenty - na to všetko vám bohato postačí dvojjadrový procesor Qualcomm Snapdragon S4. Zároveň ale ponúkne po všetkých stránkach oveľa viac, než ostatné telefóny v tejto cenovej kategórii.

Vo výbave nechýba 8-megapixelový fotoaparát s funkciou automatického ostrenia, S ktorého pomocou kedykoľvek a kdekoľvek zaznamenáte svoje najlepšie zážitky. Podeliť sa o ne môžete na sociálnych sieťach Facebook alebo Twitter. Telefón podporuje najnovšie siete 4. generácie (LTE), zaistí tak rýchly prenos dát aj vysokú kvalitu prenosu zvuku pri hovore. Vďaka bezdrôtovým rozhraním Wi-Fi a Bluetooth sa ľahko pripojíte k internetu alebo k iným sieťovým prvkom, vďaka integrovanému GPS modulu sa už nestratíte.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZTE Grand S Flex - bílý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZTE Grand S Flex - bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZTE Grand S Flex - bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZTE Grand S Flex - bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZTE Grand S Flex - bílý.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií