Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZWILLING Gourmet Sada 3 nožů

Zobraziť katalóg
ZWILLING Gourmet Sada 3 nožů
4,0 1 hodnotení
Sada nožov – 3 vysoko kvalitných nožov radu Gourmet, nôž špikovací s dĺžkou 100 mm, nôž plátkovací 160mm, nôž kuchársky 200mm
Kód:  ZWINO017 Produktové číslo:  36130-003 Stránky výrobcu

ZWILLING Gourmet Sada 3 nožů

Pri práci v kuchyni sú dokonalé nože nenahraditeľní pomocníci, ktorí vám môžu veľmi uľahčiť vaše kulinárske tvorenia. Nemecká firma Zwilling J. A. HENCKELS predstavila novú radu nožov Gourmet. Nože z tejto série sú výnimočné svojím kvalitným spracovaním, sú dokonale vyvážené a ideálne padnú do ruky. Zosilnená časť noža medzi čepeľou a rukoväťou vytvára dokonalú záštitu pre ochranu prstov, ale tiež slúži ako opora prstov pre pohodlnejšie používanie noža. Súprava obsahuje špikovací nôž, ktorý sa stane pomocníkom pri špikovaní a spracovávaní menších a stredne veľkých surovín, plátkovací nôž, ktorý pomôže nakrájať suroviny na tenké plátky, prípadne potom ďalej na kocky či prúžky a kuchársky nôž, pomocník pre každý deň.

Kľúčové vlastnosti Gourmet súpravy 3 nožov

  • Nože nielen pre profesionálov, ale aj pre všetkých ktorí radi varia
  • Špikovací nôž Gourmet, 10 cm je určený špikovanie a spracovávanie až stredne veľkých surovín
  • Plátkovací nôž Gourmet, 16 cm je určený pre ľahké krájanie surovín na plátky
  • Kuchársky nôž Gourmet, 20 cm je kvalitný pomocník pre každý deň
  • Perfektné remeselné spracovanie
  • Ideálne padnú do ruky a sú dokonale ostrý
  • Nože firmy Zwilling je odporúčané umývať ručne
  • Čepeľ z jedného kusa ocele tvrdená mrazom

Sú jedinečné vďaka výrobnej technológii

Nože z radu Gourmet sú výnimočné z mnohých dôvodov. Sú vyrobené z najkvalitnejšej nehrdzavejúcej ocele, ktorej kvalita pri výrobe každého noža je kontrolovaná laserom. Čepeľ a časť, ktorá zasahuje do rukoväte, sú ukované z jedného kusu technológií Sigmaforge zaručujúce dokonalú geometriu každého kusu. Nôž je následne tvrdený technológiou Friodur, ktorá spočíva vo vytvrdzovaní mrazom, vďaka čomu je oceľ tvrdšia, odolnejšia, nože sú dlhšie ostré a odolné proti korózii.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v súprave
3 ks Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov v súprave
3 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky súpravy nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZWILLING Gourmet Sada 3 nožů Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZWILLING Gourmet Sada 3 nožů. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZWILLING Gourmet Messerset 3er Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZWILLING Gourmet Messerset 3er Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZWILLING Gourmet késkészlet 3 db-os.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií