Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

ZWILLING Súprava príborov Minimale 60 ks

Zobraziť katalóg
ZWILLING Súprava príborov Minimale 60 ks
Súprava príborov – súprava príborov (60ks) na váš sviatočný stôl, 4-dielna príborová súprava obsahuje polievkovú lyžicu, jedálenskú vidličku, jedálenský nôž a čajovú lyžičku, príbory sú vhodné do umývačky riadu - 2,18 €/ks
Kód:  ZWISP001 Produktové číslo:  7024-360 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZWILLING Súprava príborov Minimale 60 ks Predaj skončil

ZWILLING Súprava príborov Minimale 60 ks

Každá večera či obed si žiadajú štýlové prestieranie. Zapôsobte na svojich hostí dokonalou súpravou príborov Zwilling Minimale, ktorá obsahuje 60 ks. Každé jedlo sa pre vás stane sviatočnou udalosťou vďaka elegantnému hladkému dizajnu súpravy Minimale. Matné vyhotovenie z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele sa skvele hodí ku každému tanieru. Štvordielna príborová súprava poslúži až dvanástim stolovníkom. Každá súprava obsahuje polievkovú lyžicu, vidličku, nôž a čajovú lyžičku. Predveďte sa ako tí najlepší hostitelia s príborovou súpravou Zwilling Minimale. 

Kľúčové vlastnosti súpravy príborov Zwilling Minimale 60 ks

  • Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele
  • Elegantný dizajn v čistých líniách
  • Zwilling Minimale má úpravu v matnej farbe
  • Vhodné do umývačky riadu
  • 4 príborové súpravy

Parametre a špecifikácia

Typ
Súprava príborov Hotovo!

Typ

Typ
Súprava príborov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky sady príborov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZWILLING Súprava príborov Minimale 60 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZWILLING Sada příborů Minimale 60ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZWILLING Besteckset Minimale 60 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZWILLING Besteckset Minimale 60 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZWILLING Minimale evőeszköz készlet 60 darabos.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií