AP+ nový vizuál AD homeoffice

Zwilling TWIN Shears nožnice na hydinu

Zobraziť katalóg
Zwilling TWIN Shears nožnice na hydinu
Kuchynské nožnice – Zwilling TWIN Shears nožnice na hydinu
Kód:  ZWI004 Produktové číslo:  42913-001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zwilling TWIN Shears nožnice na hydinu Predaj skončil

Zwilling TWIN Shears nožnice na hydinu

Veľmi kvalitné kuchynské nožnice Twin Shears od značky Zwilling sú skvelým pomocníkom v kuchyni na porciovanie surovej, mrazenej a tepelne upravenej hydiny. Nožnice dlhé 25,5 cm sú z tej najkvalitnejšej antikorovej ocele Zwilling J. A. HENCKELS a zabezpečujú dlhotrvajúcu ostrosť. Rukoväti sú vyrobené z čiernej syntetiky tvrdenej sklenými vláknami. Pre väčšiu bezpečnosť pri skladovaní sú vybavené praktickou bezpečnostnou poistkou na päte nožníc. Dokonalá ostrosť čepele a drvič kostí zaistia jednoduché a čisté porciovanie mäsa.

Kľúčové vlastnosti

  • Najkvalitnejšia nehrdzavejúca oceľ
  • Dlhotrvajúca ostrosť
  • Dokonalý dizajn
  • Vysoká ostrosť čepele
  • Jednoduché čistenie

Tradícia a dizajn

Značka ZWILLING J. A. HENCKELS patrí už od r. 1731 medzi najlepšie v oblasti nožov, a to vďaka tradičnej remeselnej zručnosti a tiež skvelému a do detailu premyslenému dizajnu. Špičková kvalita a dokonalá funkčnosť ich výrobkov šetria nielen energiu a čas, ale zabezpečia aj lepší výsledok vašej práce.

 

 
Poznámka:
» Všetky kuchynské nožnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZWILLING TWIN Shears nůžky na drůbež. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zwilling TWIN Geflügelschere Schere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zwilling TWIN Geflügelschere Schere. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zwilling TWIN baromfi olló.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií