AP+ nový vizuál AD homeoffice

ZyXEL LTE7460 v2

Zobraziť katalóg
ZyXEL LTE7460 v2
5 4 hodnotení
LTE WiFi modem – rýchlosť WiFi prenosu 300Mb/s
Kód:  VD060k2 Produktové číslo:  LTE7460-M608-EU01V3F Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZyXEL LTE7460 v2

Vonkajší LTE modem maximalizuje stabilitu a rýchlosť LTE mobilnej siete, ktorú trvalo využívate na jednom mieste. Vďaka krytiu podľa IP65 ho bezproblémovo osadíte na miesto s najlepším signálom, čo väčšinou znamená vystavenie drsným podmienkam, ktoré bežné prístroje nezvládajú. Tým však dosiahnete v mestských a prímestských oblastiach pôsobivú rýchlosť až 300 Mbps pre sťahovanie a 50 Mbps pre odosielanie dát.

Kľúčové vlastnosti LTE 4G modemu s routerom ZyXEL LTE7460 v2

  • LTE kategórie 6 (300 Mbps DL, 50 Mbps UL)
  • Flexibilné smerovanie do existujúcej siete
  • Vonkajšie vyhotovenie (IP65)
  • Prevzatie WAN pri zlyhaní (Multi-WAN fail-over)
  • Vstavané viacpásmové antény (až 7 dBi)
  • Aktualizácia softvéru over-the-air

Prispôsobí sa požiadavkám ako router aj bridge

Zariadenie ZyXEL LTE7460 slúži ako káblový router pre šírenie LTE spojenia, ale pre lepšiu integráciu do siete vie aj režim mostu (bridge). Režim mosta je navrhnutý pre prácu s existujúcou sieťou, kde chcete využívať špičkové WiFi prístupové body, Small Business aj Enterprise brány. S dvojicou vstavaných režimov sa ľahko spojí so všetkými druhmi zariadení a brán.

LTE ako hlavné alebo záložné pripojenie WAN

Môžete nastaviť LTE ako hlavné pripojenie alebo využívať LTE ako zálohu v prípade poklesu výkonu hlavného spojenia. LTE je bezdrôtová technológia, takže môžete získať druhý internetový prístup (WAN) bez dodatočnej kabeláže k operátorovi. Ak brána existujúcej podnikovej siete podporuje funkciu „multi-WAN fail-over“, stačí pripojiť ZyXEL LTE7460 a nastavenie LTE ako fail-over WAN prebehne automaticky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZyXEL LTE7460 v2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL LTE7460 v3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL LTE7460 v2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL LTE7460 v2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZyXEL LTE7460 v2.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií