Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zyxel Multy U 2 ks kit      

Zobraziť katalóg
Zyxel Multy U 2 ks kit      
WiFi systém a WiFi 5, 802.11a/b/g/n/ac, až 2032 Mb/s, Tri-Band, 1 × GLAN, wpa2-psk, qos (quality of service), ipv6 ready, mu-mimo, rodičovská kontrola a hlasové ovládanie amazon alexa/google assistant
Kód:  VD311e Produktové číslo:  WSR30-EU0201F       Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zyxel Multy U 2 ks kit       Predaj skončil

Zyxel Multy U 2 ks kit      


WiFi systém Zyxel Multy U je určený pre všetkých, ktorí chcú vytvoriť WiFi sieť s eleganciou. Tento systém sa nielen postará o bezchybné pokrytie vašej domácnosti signálom, ale aj zatraktívni interiér. Elegantný dizajn podčiarkujú zaoblené hrany a blikajúca kontrolka v tvare písmena X, ktorá pravidelne mení svoju farbu – stav systému vďaka tomu zistíte jednoduchým pohľadom na jednotku.

Kľúčové vlastnosti WiFi systému Zyxel Multy U 2 ks Kit

  • WiFi jednotku môžete zavesiť alebo postaviť na stôl
  • Mobilná aplikácia na vzdialenú správu
  • Trojpásmové vyhotovenie – môžete pripojiť viac zariadení
  • Špeciálny povrch nahrádzajúci chladenie
  • Podpora hlasového ovládania Amazon Alexa
  • Kontrolka v tvare písmena X
  • V balení sú dve jednotky Multy U

Multy U môžete umiestniť kamkoľvek

Zariadenie Zyxel Multy U je vybavené koženým pútkom, ktoré umožňuje jeho zavesenie vo zvýšenej polohe, vďaka čomu dosiahnete lepší výkon. Nemusíte ho iba zavesiť, ale môžete ho aj pomocou magnetického stojana postaviť na pracovný stôl, policu, alebo skrinku. Tento spôsob inštalácie nevyžaduje vôbec žiadne náradie.

WiFi systém s perfektným pokrytím

WiFi systém Zyxel Multy U sa vyznačuje mimoriadnym výkonom. Ak by ste mali celkom tri jednotky Multy U, tak ste schopní WiFi signálom pokryť plochu s rozlohou až 550 m2 a obsluhovať až 128 zariadení. Systém je trojpásmový, čo oproti iba dvojpásmovým riešeniam prináša podstatnú výhodu – jedno pásmo môže slúžiť výhradne na vzájomné prepojenie uzlov. Zvyšné dve pásma sú využívané vlastnou WiFi sieťou. Pre vyššiu spoľahlivosť môžete jednotku pripojiť pomocou ethernetového kábla.

Multy U má inovatívny systém chladenia

Pri detailnejšom pohľade na Zyxel Multy U zistíte, že sa na ňom nenachádzajú žiadne vetracie otvory. Nie sú totiž nutné, špeciálny povrch  funguje ako chladič, a preto nie sú potrebné žiadne otvory. Navyše je takto zabezpečené, že do vnútra jednotky nebude prenikať žiadny prach. K tomuto systému existuje aj mobilná aplikácia, pomocou ktorej budete môcť ľahko merať rýchlosť pripojenia vo WiFi systéme. Aplikácia vás push notifikáciami aj upozorní na zmeny v sieti, alebo umožní inštaláciu najnovšieho firmware. Samozrejmosťou je vzdialená správa celého Multy U systému.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.
  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
2 032 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 032 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Tri-Band Hotovo!

Konektory

LAN
1 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
1 × Hotovo!

Rozhranie

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
12,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
310 g Hotovo!
Šírka
12,3 cm Hotovo!
Výška
3 cm Hotovo!

Rozhranie

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Podle specifikace na webu výrobce má tento výrobek 1 Gbit LAN port. Ve Vaší specifikaci je uvedený pouze 100 Mbit port.

Diskusia a poradňa k Zyxel Multy U 2 ks kit      
Príslušenstvo pre Zyxel Multy U 2 ks kit       Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zyxel Multy U 2ks kit      . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zyxel Multy U 2er Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zyxel Multy U 2er Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zyxel Multy U 2db-os készlet.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií