AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zyxel NSG200

Zobraziť katalóg
Zyxel NSG200
Firewall desktop, 7×RJ-45, VPN
Kód:  VD071r Produktové číslo:  NSG200-ZZ0102F Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zyxel NSG200

Zaobstaraním brány Zyxel NSG200 získate komplexnú ochranu siete z cloudu. Veľkou výhodou tohto firewallu je, že ho nemusíte takmer nastavovať, a tak brána Zyxel Nebula umožní rýchle a jednoduché nasadenie na vzdialených miestach. Automaticky z cloudu importuje nastavenia, rôzne konfigurácie, ale aj upgrady firmwaru či aktualizácie bezpečnostných podpisov – bez problémov sa tak jej obsluha zaobíde bez fyzickej asistencie odborníka.

Kľúčové vlastnosti firewallu Zyxel NSG200

  • Bezpečnostná brána Nebula riadená pomocou cloudu
  • Jednoduché nastavenie a jednoduchá správa
  • Jednoduché VPN pripojenie
  • Vysoko účinná ochrana siete
  • Podpora IPv6
  • Zabezpečenia aplikácií

Firewall zabezpečí celú vašu sieť

Vďaka cloudovému rozhraniu Nebula získate dokonalú kontrolu nad celou sieťou. Aj bez prístupu k zariadeniam budete mať prehľad o udalostiach a možnosť sledovať protokoly, štatistiky a riadiť využitie pásma, klientov v sieti, a dokonca aj jednotlivé aplikácie. Už pre vás nebude problém vytvoriť VPN pre bezpečné pripojenie jednotlivých pobočiek. Všetko pohodlne konfiguruje v riadiacom centre Nebula Control Center pomocou niekoľkých kliknutí. Nakonfigurovať môžete ako site-to-site, tak aj hub-and-spoke VPN.

Zyxel NSG200 podporuje správu na báze objektov a unifikovanú konfiguráciu všetkých politík, čo vám, ako používateľovi dovoľuje ľahko aplikovať na bezpečnostné prvky všetky kritériá. Nastavenie firewallu tak bude rýchlejšie, jednoduchšie a kvalitnejšie. Iste oceníte, že konfigurácie, ktoré urobíte v riadiacom centre, možno automaticky importovať do všetkých pripojených brán.

Zyxel NSG200 vás dokonale ochráni

Integrovaný systém na detekciu a prevenciu narušenia prevádzky a kontrolu viacerých vrstiev (protokolov) vyhľadáva slabé miesta, ktoré sú pre konkurenčné firewally neodhaliteľná. Zyxel NSG200 totiž využíva technológiu Deep Packet Inspection (DPI), ktorá prostredníctvom databázy podpisov malvéru eliminuje chyby kontrol, čím zaisťuje výkonnú ochranu pred nežiaducim vniknutím.


Parametre a špecifikácia

Šírka
300 mm Hotovo!
Výška
178 mm Hotovo!
Hĺbka
11 mm Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ
Desktop Hotovo!

Rozmery

Šírka
300 mm Hotovo!
Výška
178 mm Hotovo!
Hĺbka
11 mm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Desktop Hotovo!
Funkcie
VPN Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 000 g Hotovo!

Porty

RJ-45
7 ks Hotovo!
USB 2.0
2ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zyxel NSG200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zyxel NSG200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zyxel NSG200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zyxel NSG200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zyxel NSG200.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií