Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zyxel NWA1123-AC

Zobraziť katalóg
Zyxel NWA1123-AC
WiFi Access Point 802.11a / b / g / n / ac až 1166Mbps, 2x2 MIMO, Dualband (2.4 GHz až 300Mbps + 5 GHz až 866 Mbps), PoE, WPS, 1x GLAN, funkcie AP, Repeater, Client, Bridge
Kód:  VD050g Produktové číslo:  NWA1123-AC-EU0101F Stránky výrobcu

Zyxel NWA1123-AC

Prístupový bod ZyXEL NWA1123-AC vyniká pokročilou technológiou štandardu 802.11ac. Toto PoE zariadenia riadené pomocou SNMP disponuje optimalizovanými anténami, malým prevedením a nenápadným dizajnom, ktorý ho predurčuje k inštalácii na strop, kde využijete všetok potenciál tohto prístupového bodu. Okrem toho ponúka niekoľko režimov napr. bezdrôtový klient či opakovač. Aj preto ho bez problémov možno využiť v menších firmách, hoteloch či školách.

kľúčové vlastnosti

  • 2 GHz + 5 GHz
  • kompaktné prevedenie
  • Ideálny pre montáž na strop
  • vysoký výkon
  • WiFi štandard IEEE 802.11ac
  • Flexibilné prevádzkové režimy
  • Niekoľko identifikátorov SSID
  • Robustné WiFi zabezpečenia typu WPA2 Enterprise
  • Izolácia na druhej vrstve a autentizácia pomocou protokolu 802.1 x Radius

Malý a nenápadný

Zabudované antény a umiestnenie pod stropom sú ideálnymi predpokladmi pre bezproblémovú prevádzku bez rušenia signálu.Oproti klasickým zariadeniam, ktoré sú veľké a nevzhledné vďaka vyčnievajúcim anténam, si ZyXEL NWA1123-AC na strope ani nevšimnete. Nemusíte ho nijako schovávať, vďaka svojmu tvaru a prevedenie bude vyzerať rovnako nenápadne ako detektor dymu, preto môže byť umiestnený v akomkoľvek interiéri. Samozrejme má aj ďalšiu výhodu, zo stropu ho len tak niekto neodcizí. 

ZyXEL ONE Network

ZyXEL ONE Network Utility umožňuje rýchle nastavenie siete. Smart Connect umožňuje prvkom siete ZyXEL aby sa vzájomne rozpoznávala a komunikovala spolu. Ďalej potom veľmi zjednodušuje nastavenie a údržbu všetkých funkcií, ktoré môžete spravovať vzdialene, a na drvivej väčšine úkonov vám bude stačiť pár kliknutí. 

Prístupový bod ZyXEL je kompatibilný so WiFi pásmami 2,4 GHz a 5 GHz. Ľahko sa tak vyrovná s potrebami užívateľov, ktorí používajú zariadenia využívajúce rôzne pásma. Preto nehrozí nedostatok kapacity pre širokopásmové zariadenia, ako u starších prístupových bodov. Technológia štandardu IEEE 802.11ac vrátane rozšírenia väzby kanála 80 MHz a najvyššie kvadratúrnej amplitúdovej modulácie 256 (QAM) ponúka až 3 × rýchlejší prenos dát. ZyXEL NWA1123-AC podporuje viac prevádzkových režimov:

  • Samostatný prístupový bod
  • Bezdrôtový klient - umožňuje perifériám ako napr. tlačiarne alebo faxy spojenie so sieťou, kde je ťažké alebo nemožné prepojenie káblami
  • Opakovač - rozširuje WiFi signál a eliminuje potrebu rozsiahlej kabeláže
  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 166 Mb/s Hotovo!
LAN
1 × Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 166 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
1 × Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímala by mne informace o napájení. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Zyxel NWA1123-AC
Príslušenstvo pre Zyxel NWA1123-AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zyxel NWA1123-AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zyxel NWA1123-AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zyxel NWA1123-AC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zyxel NWA1123-AC.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií