ZyXEL PLA4101 Kit

Zobraziť katalóg
ZyXEL PLA4101 Kit
Powerline prenosová rýchlosť 200Mbit/s, dosah až 300m, 2 adaptéry v balení
Kód:  VD300c Produktové číslo:  PLA4101-EU0201F Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZyXEL PLA4101 Kit

Sieťové adaptéry od firmy ZyXEL využívajú už existujúce rozvodoy elektrickej siete vo vašej domácnosti. Typ PLA-4101 je veľmi nenáročný na zapojenie a následnú obsluhu a bez akýchkoľvek zásahov do vnútorného usporiadania bytu tak prepája jeho súčasti pomocou štandardného ethernetového spojenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva kusy v balení
  • Prenosová rýchlosť 200 Mb/s, dosah až 300 m
  • Funkcia QoS zvyšuje kvalitu streamovania médií
  • Úsporný režim obmedzuje plytvanie energiou
  • Tlačidlo Encrypt pre jednoduché nastavenie zabezpečenia (128-bitové šifrovanie AES)
  • Viacfarebná kontrolka LED ukazuje kvalitu siete powerline
  • Veľký disk pojme veľa filmov aj fotografií

Dva powerline adaptéry pre modernizáciu domácej siete

S dvojicou zariadenia plug-and-play PLA4101 môžete ľahko rozšíriť svoju domácu sieť pomocou ktorejkoľvek elektrickej zásuvky a poskytnúť prístup k internetu televízorom HDTV, prehrávačom Blu-ray, digitálnym magnetoskopom, počítačom a herným konzolám. Kompaktná konštrukcia znamená bezproblémovú inštaláciu bez blokovania ostatných elektrických zásuviek.

Vysoký výkon a zaručený prenos dát

Vďaka technológii HomePlug AV adaptéry zaistí stabilnú sieť s vysokým výkonom. Užívatelia si tak môžu súčasne vychutnávať niekoľko streamov vo vysokom rozlíšení, hry s viacerými hráčmi a surfovanie na internete.

Vyspelá funkcia QoS (zaručená kvalita služby) zvyšuje kvalitu aplikácií multimediálneho streamingu tým, že dáva prioritu streamovaniu HD videa, vysokorýchlostnému prístupu k internetu a prevádzke internetovej telefónie (VoIP).

Doplňujúce údaje:

Rozmery a hmotnosť:
50 × 25 × 70 mm
77 g

 

Parametre a špecifikácia

Dosah
300 m Hotovo!

Dosah

Dosah
300 m Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den - je možné toto zařízení použít pro přenos signálu O2 TV s VDSL modemu Zyxel po bytě i v případě, že elektrické zásuvky mají různý rozvod nebo musí být (jak předpokládám) v jedné společné elektrické síti? Díky

Diskusia a poradňa k ZyXEL PLA4101 Kit
Príslušenstvo pre ZyXEL PLA4101 Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL PLA4101 Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL PLA4101 Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL PLA4101 Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZyXEL PLA4101 Kit.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií