Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZyXEL WAH7706

Zobraziť katalóg
ZyXEL WAH7706
4,1 8 hodnotení
LTE WiFi modem - Prenosný, 802.11a /b/g/n/ac až 300Mbps, Dual-band, podpora mobilnej siete (LTE, HSPA +, 4G, 3G), slot na SIM, microSD card slot, WPS, vstavaná Li-ion batéria 2800 mAh
Kód:  VD060d Produktové číslo:  WAH7706-EU01V1F Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZyXEL WAH7706

Jediné dátové pripojenie môžete zdieľať naprieč vašou elektronikou, spolupracovníkov a rodinou, nech budete kdekoľvek. Ak by ste zdieľali internet zo smartphone, rýchlo vám v ňom dôjde batéria. A práve preto sa ponúka prenosný router Zyxel, ktorý sa tejto úlohy rád ujme. Vďaka dlhšej výdrži a lepšiemu výkonu špecializovaného zariadenia v podobe tohto modemu potom môže smartphone vykonávať iné operácie, a hlavne, zostanete v telefonickom spojení.

Kľúčové vlastnosti

  • LTE 4G modem sa zdieľaním cez WiFi 802.11ac
  • Vždy spoľahlivé pripojenie (3G, 2G, dvojpásmová WiFi, agregácie pásiem)
  • Internet s rýchlosťou aj pre streamovanie HD videí (až 300 Mbps cez LTE)
  • WiFi 802.11ac podporuje súčasne až 32 WiFi klientov
  • Batéria s výdržou až 10 hodín a možnosťou výmeny pre trvalú prevádzku
  • Stačí vložiť SIM kartu a môžete surfovať
  • OLED s informáciami o stave zariadenia
  • Internet po celom svete (aj neštandardné frekvencie)

Výkon pre vašu i spriatelenú elektroniku

Oproti zdieľaniu internetu z telefónu tiež navyše dosahuje podstatne lepší výkon než smartphone, ktorý musí súčasne zvládať celú radu ďalších aplikácií. Nepreťažujte svoj telefón a zdieľajte WiFi lepšie pomocou routera WAH7706. Internet poskytuje ostatným zariadeniam dvojpásmovú WiFi, kde sa vytyčuje najnovší štandard WiFi s označením 802.11ac. Vďaka tomu poskytuje súčasné pripojenie až 32 klientom rýchlosťou až 300 Mbps.

Aj do zahraničia

WAH7706 podporuje technológiu LTE 4G kategórie 6 sa sťahovaním dát rýchlosťou až 300 Mbps na bleskové pripojenie k internetu. Nemusíte sa však spoliehať len na pokrytie tejto siete, pretože bezproblémovo sa pripojíte aj k 3G alebo 2G sieťam. Podporuje tiež nielen bežné frekvenčné pásma, ale aj neštandardné frekvencie, vďaka čomu funguje router vo viacerých krajinách celého sveta.

 

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jake LTE bandy / pasma / frekvence tedy modem podporuje?

Dobrý den, v čem je jiná V2

Dobrý den, jeden recenzent píše, že v zařízení nelze využívat datovou SIM kartu od T-Mobile. Můžete toto tvrzení potvrdit nebo vyvrátit?

Dobrý večer, nemáte zkušenosti s modemem v zahraničí - Španělsko? potřebuji router/modem pouze za účelem cest do zahraničí, případně pokud nemáte tip na jiný, levnější modem, který by rovněž fungoval v zahraničí? Děkuji

Diskusia a poradňa k ZyXEL WAH7706
Príslušenstvo pre ZyXEL WAH7706 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL WAH7706. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL WAH7706. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL WAH7706. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZyXEL WAH7706.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií