Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ZyXEL WRE6606

Zobraziť katalóg
ZyXEL WRE6606
5 3 hodnotení
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac až 1300Mb/s, Dual-band (2.4GHz a 5GHz), AP režim, 1x GLAN, WPS
Kód:  VD302v4 Produktové číslo:  WRE6606-EU0101F Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZyXEL WRE6606

Rozšírte WiFi sieť z existujúceho bezdrôtového smerovača alebo prístupového bodu na maximum. Oproti tradičným extenderom s MIMO prenosom s modelom WRE6606 obdržíte mimoriadny výkon vďaka technológii MU-MIMO. Aj keď pripojíte viac zariadení súčasne, zariadenie si so všetkým hravo poradí. Preto sa hodí do modernej domácnosti alebo kancelárie, kde je viac inteligentných telefónov a iných zariadení pristupujúcich cez WiFi k internetu.

Kľúčové vlastnosti

  • Odstránenie miest bez signálu WiFi
  • Rýchly prenos dát pre viac zariadení súčasne (MU-MIMO)
  • 3 režimy s jednoduchým prepnutím
  • Indikátor signálu 5GHz a 2,4GHz WiFi
  • Uprednostnenie rozsahu aj rýchlosti
  • USB napájanie pre použitie kdekoľvek

Tam, kde potrebujete pripojenie

WRE6606 podporuje moderné napájanie cez micro USB. To znamená pripojenie k dnes už všade prítomným USB nabíjačkám alebo rovno k prenosnej zdroju napájania (power banky). Nepotrebujete neustále hledať zásuvku, ale tiež môžete dočasne rozšíriť pokrytie siete za vaše steny. Využite lepšie WiFi pokrytie napríklad pri relaxácii vo vašej záhrade a zaistite si počas večierku prehrávanie z domácej i online zbierky.

Flexibilita výberu

Potrebujete režim klienta, opakovača alebo prístupového bodu? Využívajte rôzne režimy prepnutím jediného tlačidla. Opakovač je hlavnou funkciou, keď prevezme existujúce WiFi a zosilnie jej dosah. Režim klienta prijme existujúce WiFi a káblom prenesie sieťovú komunikáciu k zariadeniu bez vlastnej bezdrôtovej jednotky. Režim prístupového bodu sa hodí pre silný signál na vzdialenom mieste, kam už vaše existujúce WiFi nestačí. K routeru sa pripojíte bežným káblom takmer ľubovoľne ďaleko.

Podľa vašich preferencií

ZyXEL WRE6606 navyše vie tri prevádzkové režimy bezdrôtovej siete. Prvý režim uprednostňuje maximálne pokrytie signálom. Druhý dáva prednosť extra krátkej odozve, čo sa hodí pre online hranie alebo streamovanie multimédií. Tretí, normálny režim ponúka to najlepšie z oboch, teda optimálny rozsah a rýchlosť pre každodenné používanie.

  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Typ
Dual-Band Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
2 × Hotovo!
Zisk antény
3 dBi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
6,61 cm Hotovo!
Hmotnosť
213 g Hotovo!
Šírka
12,32 cm Hotovo!
Výška
7,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si zyxel wre6606 a nedaří se mi ho zprovoznit. Stránky v quick start guide Odkaz do neznáma.local' target='_blank'>Odkaz do neznáma</a> nebo Odkaz do neznáma nefungují. Co mám dělat?

Dobrý den, v teto kategorii se nevyznám tak se možná hloupě zeptám zda ethernet slouží i jako výstup signálu k dalšímu zařízení co vyžaduje kabelové připojení? Díky

tiež sa neviem pripojiť

Dobrý den. zakoupený extender je funkční v tom smyslu, že je "vidět", ale nelze se připojit, neboť heslo uváděné heslo na štítku je opakovaně shledáno špatným. Můžete mi poradit? Děkuji.

Dobrý den, je možné umístění ve venkovním prostředí, které je chráněno před deštěm? M.

Diskusia a poradňa k ZyXEL WRE6606
Príslušenstvo pre ZyXEL WRE6606 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL WRE6606. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL WRE6606. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL WRE6606. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZyXEL WRE6606.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií