AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

100" Hisense H100LDA

Zobraziť katalóg
100" Hisense H100LDA
Televízor SMART LED, 254cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV, Netflix, Voyo, Vidaa, repro 20W, Dolby Digital Plus
Kód:  HIS024x Produktové číslo:  H100LDA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

100" Hisense H100LDA


TELEVÍZOR V NOVEJ DIMENZII

Revolučný 4K Laser TV Hisense H100LDA s rozlíšením 4K prichádza na slovenský trh. Na rozdiel od klasického laserového projektora disponuje Hisense 4K Laser TV vstavaným plnohodnotným TV tunerom (DVB-T2/S2/C). Získavate tak plnohodnotný Smart televízor s neuveriteľnou uhlopriečkou 100" a rozlíšením 4K. Pohodlné ovládanie pomocou osvedčeného operačného systému VIDAA U2, s prístupom na Internet.

ZÁŽITOK ZO SLEDOVANIA

Laserový televízor nevyžaruje priamo obraz do vašich očí ale premieta ho na špeciálnu plochu s uhlopriečkou 100". Je preto šetrný k vášmu zraku. Obraz môžete sledovať už zo vzdialenosti 4 metrov (oproti min. 9 metrom pri konvenčných televízoroch s podobnými rozmermi), čo umocní priestorový zážitok zo sledovania.

ČISTÉ FARBY

Laserový televízor Hisense H100LDA sa vyznačuje neobyčajným svetelným výkonom. Laserové svetlo X-FUSION je úzke, svetelná vlna je preto čistá a prenos svetla nemá problémy s rozptylom, čo vedie k prirodzenejším farbám s vysokou čistotou a nasýtenosťou.

TECHNOLÓGIA HDR

Vďaka HDR (vysoký dynamický rozsah), sú predtým skryté oblasti tmavého tieňa a slnečného svetla teraz plné jasu a detailov. Všimnete si ostré kontrasty a jemné detaily, ktoré ste mohli predtým vidieť iba v kine.

BEZPEČNOSTNÝ SENZOR

Občas sa stáva, že zvedavé detské oči sa pozrú tam, kde nemajú. Laser TV Hisense H100LDA je preto vybavený bezpečnostným senzorom, ktorý preruší premietanie obrazu v momente, keď zaregistruje pohyb narušujúci svetelný zdroj. Je tým zabezpečená ochrana pred možným poškodením zraku.

ZVUK AKO V KINE

Vďaka spolupráci s popredným výrobcom audio techniky spol. JBL, disponuje 4K Laser TV Hisense výkonným zvukovým systémom (14 reproduktorov), ktorého kvalitu násobí bezdrôtový Bluetooth subwoofer s výkonom 60 W.

OPERAČNÝ SYSTÉM HISENSE VIDAA

Vylepšené rozhranie Hisense VIDAA U 2.5 je jednoduché a rýchle bez ohľadu na to, či sledujete TV vysielanie alebo 4K video z internetu. K dispozícii je veľké množstvo aplikácií vrátane českých (VOYO, Rozprávky, Stream.cz ...). Bez ohľadu na to či ste filmový, hudobný alebo športový fanúšik – vždy nájdete perfektnú aplikáciu, ktorá vám bude vyhovovať.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
100" (254 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
Laser Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
100" (254 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
Laser Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, HDMI, Digitálny optický/digitálny audio výstup Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
244,3 cm Hotovo!
Výška
159,3 cm Hotovo!
Hĺbka
19,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
Obrazovka - 31 kg, Konzole - 22,7 kg, Subwoofer - 6,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 100" Hisense H100LDA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 100" Hisense H100LDA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 100" Hisense H100LDA.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií