PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

105" Samsung UE105HU9000

Zobraziť katalóg
105" Samsung UE105HU9000
Televízor prehnutá 3D SMART LED, 5K Ultra HD 5120x2160, uhlopriečka 264,6cm, 21: 9, 1440Hz, 2x DVB-T2/C/S2, 4x HDMI, 1x Scart, 4x USB, 1x CI, WiFi + LAN, stereo repro 2x 40W + 40W tweeter + 40W subwoofer, UHD evolution kit ready, futbalový mód, 2x 3D okuliare, typická spotreba 385W
Kód:  WR456o2e8 Produktové číslo:  UE105HU9000TXXH (UN105S9WAFXZA) Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

105" Samsung UE105HU9000

Vrcholná rad HU9000 dostala do vienka ultimátnej obraz v najjemnejším a najostrejším podanie, aký si môžete priať. Prehnutý design, bezkonkurenčnú zobrazenie aj výberové funkcie ešte viac zintenzívni váš celkový zážitok. Vychutnajte si aj tie najväčšie detaily omnoho ostrejšie, než je tomu pri rozlíšení Full HD. Technológie UHD upscaling navyše výrazne vylepšuje obraz aj menej kvalitných relácií a vaším očiam tak dopraje maximálnu kvalitu bez ohľadu na zdroj pôvodu. Sledujte akýkoľvek film, športový prenos alebo streaming oveľa ostrejšie, než ste boli doteraz zvyknutí. Dosiahnutá je to prevodom zdrojového obrazu v rozlíšení Full HD, HD aj rozlíšenie nižším na obraz zodpovedajúci takmer UHD.

Krásna aj vo vypnutom stave

Ešte než prvýkrát televízor zapnete, pokochajte sa jeho ladnými krivkami. Kombinácia čierneho a chrómového strieborného prevedenia je krásna a televízora dodáva nadčasové výzoru. Celkový nádherný vzhľad nepochybne ozdobí akýkoľvek interiér, v ktorom sa stane klenotom. Bude dominovať celej miestnosti, či už ho umiestnite kamkoľvek.

Dokonalý obraz

Zdokonalená technológia stmievanie UHD obrazovky optimalizuje obraz hlbšiu čiernu a lepším kontrastom. Auto Depth Enhancer každú časť obrazu neustále analyzuje a podľa toho automaticky upravuje kontrast, všetko tak vyzerá oveľa prirodzenejšie. Technológia PurColor zaisťuje vylepšenie podanie farieb, ktoré sú teraz bohatší a oveľa vernejšie aj pri menej kvalitných reláciách. Vychutnajte si bl eskurychlé akcie v akčných filmoch či športových prenosoch, 1440Hz technológia Clear Motion Rate akejkoľvek zozostřední efektívne eliminuje.

Ako na koncerte

Za perfektným vizuálnym podanie televízia nezaostáva ani po zvukovej stránke. Celkový 160W výkon vrátane 40W subwoofera rozhodne pocítite. Pri akčných svénách zaburáca celý dom a pritom jeho kvalita bude dokonalá pri vysokej aj nízkej hlasitosti. 3D i DTS Premium Sound 5.1 zvuk sa postará o dokonalý zážitok pre všetky zúčastnené, presuňte sa do koncertnej sály a pri tom zostaňte v pohodlí vášho domova.

Smart TV

Objavte skvelé aplikácie, videoklipy, televízne programy aj príspevky v sociálnych sieťach so službou Smart Hub. Sledujte dianie vo svete i vo vašom okolí pomocou správ. Buďte v kontakte s vašimi priateľmi na sociálnych sieťach. Svet zábavy či široký výber filmov budete mať na 264,6cm obrazovke ako na dlani a kontakt s vašimi blízkymi bude oveľa intenzívnejší. 4jádrový procesor vykoná všetko okamžite, čo sa odrazí na plynulejším ovládanie aj prechádzanie obsahom. Rozdeľte si celú TV plochu na 2 alebo 4 časti. Na jednej môžete sledovať golfový turnaj a na druhej si prechádzať výsledky na internete.

V spojení s vaším mobilným zariadením

Premeňte svoj chytrý telefón, tablet alebo počítač vo druhú televíziu. Systém Smart View 2.0 v reálnom čase všetko prenáša do mobilných zariadení. Môžete tak sledovať televíziu kdekoľvek v dome v dosahu siete. A naopak, obsah mobilných zariadení je možné jednoducho zrkadliť. Ukážte vaše fotky aj videá z dovolenky priateľom na veľkej obrazovke a podeľte sa s nimi o skvelé zážitky.

Vyslovte, čo si prajete

Veľmi zábavný je inteligentný systém hlasové a pohybové interakcie s integrovanou vysúvacou kamerou. Pohybujte sa vo Smart Hubu, prepínajte kanály jedným prstom, meňte hlasitosť, posúvajte webové stránky alebo hrajte hry pomocou gest. Videohovory cez Skype sú na obrie prehnuté obrazovke zvlášť efektné. Zdokonalenie dočkalo aj ovládanie hlasom. Nadiktujte inteligentnému diaľkovému ovládaču slovný príkaz, pohybujte sa v celom prostredí vďaka jeho touchpadu alebo ovládač použite ako myš s kurzorom. Jednoducho namierte a kliknite.

Bohatá konektívna výbava

Vo výbave televízora nájdeme duálny tuner HD DVB-T/C/S2 slúžiace pre príjem televízneho vysielania vo vysokom rozlíšení. Rozhranie kraľuje štvorica HDMI vstupov. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol aj filmy z vášho Blu-ray prehrávača v tej najvyššej kvalite. Prítomná je štvorica USB 2.0 portov slúžiacich pre pripojenie mobilných dátových úložísk, na ktoré si budete môcť nahrávať sledované televízne relácie.

Neustále to najlepšie, aj v budúcnosti

Vychutnajte si všetky technologické novinky na vašom televízore aj v budúcnosti. Smart Evolution znamená, že budete mať všetky vylepšenia vrátane nových štandardov UHD k dispozícii. Ľahko nainštalovatelný sada aktualizuje hlavné súčasti televízora, čím vám zaistí špičkový zážitok zo zábavy, bez toho aby ste museli meniť prístroj. Sledujte, ako sa neustále vaše televízie zlepšuje, zrýchľuje a stáva sa dokonalejšie.

  • Dokonalý obraz aj zvuk
  • Obrie obrazovka - všetko budete mať ako na dlani
  • Získajte prístup do sveta zábavy
  • Ovládajte televízor chytro a zábavne
  • Prepojte televíziu s vaším šikovným zariadením
  • Majte aj v budúcnosti len to najlepšie
  • Ozdobte váš obývacia izba výnimočným dizajnom


Parametre a špecifikácie:

Dizajn:
Typ: prehnutá UHD 4K LED televízie
Farba: čierna/chrómová strieborná
Hrúbka rámčeka: 0,3 "

Obraz:
Rozlíšenie: Ultra HD 5K 5120 x 2160
Uhlopriečka: 264,6cm
Pomer: 21: 9
Frekvencia: 1440 Hz, Clear Motion Rate
Clear Motion Rate
PurColor
UHD Upscaling

Zvuk:
Dolby MS11
Sound Effect DNSe +
DTS Premium Sound 5.1
Zvukový výstup: 160 W (40 W x 2, Woofer 40 W, Tweeter 40 W)

Technológie:
Smart Hub
Processor: 4jádrový Quad Core Plus
Platforma: Smart TV s aplikáciami, nápoveda S-Recommendation, webový prehliadač
Hlasová interakcia
Pohybová interakcia
Smart View 2.0
Smart Evolution Ready
3D
Ultra Clear Panel
Micro Dimming Ultimate Plus
Wide Color Enhancer
ConnectShare Movie
Revem (DirecTV Ready)
Anynet + (HDMI-CEC)
BD Wise Plus
Closed Captioning
EPG - Electronic Program Guide (sprievodca programami)
História
V-Chip
Futbalový mód
Herný mód
Eco Sensor

Rozhranie:
4x HDMI
4x USB 2.0
1x Ethernet
Komponentný
Kompozitné
RF In
1x Digitálny audio výstup (optický)
1x Audio výstup (Mini Jack)
IR out
1x RS232C
One Connect

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
105" (266,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
105" (266,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
249,17 cm Hotovo!
Výška
146,05 cm Hotovo!
Hĺbka
62,48 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
107,95 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
29,21 cm Hotovo!
Hmotnosť
107 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 105" Samsung UE105HU9000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 105" Samsung UE105HU9000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 105" Samsung UE105HU9000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 105" Samsung UE105HU9000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 105" Samsung UE105HU9000.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií