Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

19" ASUS VB199TL

Zobraziť katalóg
19" ASUS VB199TL
5 3 hodnotení
LCD monitor 1280 × 1024, displej IPS, 4:3, odozva 5ms, farebná hĺbka 8bit, jas 250cd/m2, kontrast 5M : 1, DVI, VGA, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro
Kód:  WA023r Produktové číslo:  90LM00Z5-B01170 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

19" ASUS VB199TL

Displej, ktorý je vhodnou alternatívou k širokouhlým displejom, sa bude najlepšie cítiť v kancelárii. Vybavený je vysoko kvalitnou IPS technológiou s množstvom predností, ktorá poskytne prvotriedne zobrazenie. Nespornou výhodou tohto modelu oproti mnohým iným monitorom je tiež široko flexibilná polohovateľnosť alebo veľmi úsporná prevádzka.

Prvotriedna IPS technológia

Na perfektný obraz aj z ostrých uhlov si rýchlo zvyknete. IPS technológia totižto dosahuje minimálnych zmien v teplote farieb, preto sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Čakajte nádherný obraz z uhlov až 178° vertikálne i horizontálne, čo oceníte s kolegami v kancelárii. Vysoký kontrastný pomer 50 000 000 : 1 sľubuje jasnejší rozdiel medzi bielou a čiernou a 5 ms odozva minimalizuje akékoľvek rozmazanie pri rýchlych záberoch.

Univerzálne režimy

Exkluzívna funkcia Splendid Video Intelligence vylepšuje farby, jas, kontrast a ostrosť pre maximálnu kvalitu obrazu. Jej súčasťou je 6 prednastavených režimov Príroda, Kino, Hra, Nočná scéna, sRGB a Štandardný, medzi ktorými môžete prepínať jednoducho pomocou tlačidiel.

Pivot

S monitorom ASUS VB199TL sa vám bude vždy pohodlne a efektívne pracovať, nech sa usadíte do akejkoľvek polohy. Umožňuje výškové nastavenie, nakloňenie, či otočenie do čítacieho režimu (pivot), čo oceníte nielen pri práci s dlhými textami. Primontovať ho môžete aj na stenu s VESA držiakmi 100 x 100 mm a pre základné ozvučenie využijete dvojicu 1 W reproduktorov.

Úsporná prevádzka

Každá spoločnosť určite ocení nadpriemerne ekonomickú prevádzku, v tomto prípade veľmi dobrých 17,1 W. Monitor tak môže byť aj vo väčších počtoch v nepretržitej prevádzke, bez toho aby sa to výrazne prejavilo na nákladoch. Displej je ďalej vybavený bezpečnostným zámkom Kensington, kompatibilitou s grafickými kartami, či viacjazyčnou OSD ponukou a používateľskou príručkou.
Obsah balenia:
  • Kábel DVI
  • Kábel VGA
  • Audio kábel
  • Napájací kábel
  • Príručka pre rýchle spustenie
  • Záručný list
Parametre a špecifikácia:
Tlačidlá na monitore:
Výber video režimu SPLENDID
Automatické nastavenie
Nastavenie jasu
Nastavenie hlasitosti

Konštrukcia:
Farba monitora: čierna
Naklonenie: +20° ~ -5°
Otáčanie
Pivot
Výškové nastavenie
Montáž na stenu podľa VESA: 100 x 100 mm

Normy:
Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, CU, FCC, ISO-9241-307, J-MOSS, PSB, RoHS, TCO6.0, TUV-Ergo, TUV-GS, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 7)

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
19" (48,26 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1280 × 1024 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
19" (48,26 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1280 × 1024 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
4:3 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
DVI
1 × Hotovo!
VGA
1 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
41,3 cm Hotovo!
Výška
46,6 cm Hotovo!
Hĺbka
21,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!

Balenie

Káble v balení
VGA, DVI Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 19" ASUS VB199TL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 19" ASUS VB199TL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 19" ASUS VB199TL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 19" ASUS VB199TL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 19" ASUS VB199TL.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií