AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

22" Gogen TVF22P406STC

Zobraziť katalóg
22" Gogen TVF22P406STC + záruka 40 mesiacov po registrácii
4,5 7 hodnotení
Televízor LED, 55cm, Full HD, CMP 100 (50Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, VESA 75×75, repro 5W, Prostorový zvuk, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WG9522f8a Produktové číslo:  TVF22P406STC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

22" Gogen TVF22P406STC


Každý byt potrebuje TV s dobrým obrazom, ktorý vám bude robiť spoločnosť pri sledovaní športu, seriálov alebo filmov. Úsporná hodnota uhlopriečky 22" spoločne s rozlíšením Full HD skvele padne tam, kde sledujúci nesedí ďaleko. Technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy sľubuje dlhú životnosť obrazových bodov až po samé okraje plochy televízora. 

Kľúčové parametre televízora 22" Gogen TVF22P406STC 

  • Full HD rozlíšenie na dostatočne prekreslené detaily obrazu 
  • Dynamický rozsah SDR je dostačujúci na základný kontrast a jas obrazovky 
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 Hz plne vystačuje na plynulý obraz 
  • Snímková frekvencia 50 Hz zaručuje plnohodnotný, plynulý obraz, čo si všimnete minimálne pri akčných scénach či športe
  • Televízor ponúkne uhlopriečku 22" 
  • Standard VESA prichytenie s vyvŕtanými závitmi na skrutky od seba vzdialené 75 × 75 mm na pripevnenie na stojan 
  • Typ tunera DVB-T2 – HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro sledovania pozemného vysielania nezaobídu 

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita 22" Gogen TVF22P406STC 

Pokiaľ využívate klasickú anténu, o správny príjem mať strach nemusíte. Standard vysielania DVB-T2 televízor prehrá, žiadne komplikácie pre vás nenastanú. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať satelitný signál, ktorý máva spravidla vysoké pokrytie a veľké množstvo programov. Pri využívaní káblovej televízie je možné pripojiť 22" Gogen TVF22P406STC pomocou DVB-C tunera. Pomerne bežnou, ale veľmi obľúbenou funkciou je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov prostredníctvom USB konektora. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

PREDĹŽENÁ ZÁRUKA TELEVÍZOROV GOGEN

Moderné technológie televízorov GoGEN prechádzajú dôkladnou kontrolou a skúškami kvality. Značka GoGEN o svojich produktoch nepochybuje, preto môžete po registrácii na webových stránkach výrobcu využiť mimoriadny benefit – nadštandardnú predĺženú záruku 40 mesiacov na všetky LED televízory GoGEN.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
22" (55,88 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
22 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
22 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
22" (55,88 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Možnosti napájania
12 V adaptér Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
51 cm Hotovo!
Výška
34,5 cm Hotovo!
Hĺbka
13,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
31 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
27,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem si tuto TV do karavanu. Jsem s ní spokojen, ale pokud si chci pustit nějaký "avi" soubor z USB, tak mi to televize nepřehraje (hlásí "zvolený formát není podporovaný), i když jiné TV v domácnosti ano. Na vině budou zřejmě podporované kodeky. Můj dotaz zní, zdali se dají nějak tyto kodeky updatovat nebo zda by to neopravila aktualizace software TV?

Dobrý den. Používám tuto TV v karavanu na autobaterii a satelit. to je OK. Chtěl bych využít i pozemní signál a řeším anténu a napájení zesilovače. Volal jsem pro radu odborníkovi na antény a ten mi řekl, že většina dnešních TV mají možnost napájet anténní zesilovač přímo po kabelu, není třeba zdroj. V menu TV jsem však tuto možnost nenašel, poradíte mi, kde a jak se dá nastavit, pokud ji tento televizor má? Děkuji

Mohu tuto televizi sledovat v karavanu, mám klasickou autozásuvky 12 V(zapalovač) a napájení antény přes USB zástrčku ? děkuji

Dá sa manuálne ovládať?

Dobrý den, Vidím, že TV má také připojení pro D-SUB VGA. Rád bych k TV připojil starý počítač, který vysílá jen 15Hz. Zvládla by to tato TV? Není zde ke stažení návod.

Dobrý den, lze obraz manuálně přepínat do formátu 4:3 ?

dobrý den dokáže tato tv napajet anténu?

Dobrý den, automaticky jsem vyhledala tel. kanály a nyní je potřebuji seřadit podle čísla anázvu do seznamu televize. V přiložené příručce k televizi to nelze najít a podle toho udělat. S pozdravem a děkuji za pomoc

Dobrý den zajímalo by mne jak to tedy opravdu je s napájením této televize. V popisu je uvedeno 12V ale v diskusi je jen 220V. Je tedy možno TV připojit rovnou na autobaterii? Díky za odpověď.

Dobrý den, neví někdo, zda jde na 12V ??

12
Diskusia a poradňa k 22" Gogen TVF22P406STC
Príslušenstvo pre 22" Gogen TVF22P406STC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 22" Gogen TVF22P406STC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 22" Gogen TVF22P406STC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 22" Gogen TVF22P406STC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 22" Gogen TVF22P406STC.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií