Rapture Aplikace

23.8" Dell U2417HA UltraSharp

Zobraziť katalóg
23.8" Dell U2417HA UltraSharp
LCD monitor - antireflexní, Full HD 1920x1080, 16:9, IPS panel, 8ms, 60Hz, 250cd/m2,, HDMI (MHL), DisplayPort, mini DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, Nastavitelná výška, Pivot, VESA (NBD On-Site)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  ADL24s28 Produktové číslo:  210-AHXQ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

23.8" Dell U2417HA UltraSharp

Potešte svoje oči pohľadom na precíznu farebnosť a extra tenkým rámčekom zo všetkých štyroch strán. IPS panel poskytuje oproti bežnému TN ďaleko presnejšie zobrazenie farieb. Tento monitor sa tým však priamo pýši a hrdo k nemu dostanete správu o kalibrácii. Monitor bol pri výrobe kalibrovaný, aby bolo zaručené 99 % pokrytie priestoru sRGB pri hodnote deltaE < 2. To je jasný prísľub obrazu tej najlepšej kvality. Naviac pri IPS paneli zostávajú farby viditeľné s rovnakou kvalitou v celom širokom pozorovacom uhle, takže sa pozerajte na ohromujúci obraz bez ohľadu na to, odkiaľ ho sledujete.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové vlastnosti zobrazenia aj dizajnu
  • Precízne presné farby (IPS kalibrovaný na 99 % sRGB pri deltaE < 2)
  • Farby zostávajú konzistentné z každého uhla
  • Perfektný pre zostavu viacerých monitorov (okraj strany a hore 5,3 mm, dole 8,3 mm)
  • Flexibilné rameno s pripevnením na stôl pre ideálnu polohu a estetické vedenie káblov
  • Moderné rozhranie pre využitie kvalít obrazu (DP, mDP a HDMI s podporou MHL)
  • Pohodlné, vysokorýchlostné pripojenie periférií (4-portový USB 3.0 hub)

Maximalizácia vnemu

Monitory Dell sú voľbou najmä profesionálov, ktorí často používajú viac obrazoviek vedľa seba a prípadne aj nad sebou tak, aby vznikla gigantická pracovná plocha. Práve preto bol okraj minimalizovaný na niekoľko milimetrov. Zaujme hlavne spodná časť, ktorá býva tou najširšou. Tak v tomto prípade je spodný okraj len 8,3 mm! To zaručuje takmer neprerušované zobrazenie medzi monitormi.

Poddajný

Z ďalších prednostných vlastností možno tiež vyzdvihnúť, že monitor možno umiestniť do čo najlepšej polohy práve pre vás. Možno ho ľubovoľne zdvihnúť, znížiť, nakloniť alebo natočiť, a dosiahnuť tak maximálneho pohodlia pri sledovaní. Ak trávite veľa času na internetových stránkach alebo v dokumentoch, uvítate otočenie na výšku pre ešte efektívnejšie využitie zobrazovacej plochy.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je možné k tomuto monitoru domontovať soundbar do DELL?

Diskusia a poradňa k 23.8" Dell U2417HA UltraSharp
Príslušenstvo pre 23.8" Dell U2417HA UltraSharp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.8" Dell U2417HA UltraSharp . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23.8" Dell Ultra U2417HA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23.8" Dell Ultra U2417HA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 23.8" Dell U2417HA UltraSharp.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií