AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

23,8" HP VH240a

Zobraziť katalóg
23,8" HP VH240a
4,7 3 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej IPS, 16:9, odozva 5ms, jas 250cd/m2, kontrast 1000:1, HDMI 1.4, VGA, nastaviteľná výška, pivot, repro
Kód:  HPBM1004n Produktové číslo:  1KL30AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

23,8" HP VH240a

Špičkový obraz so živými farbami

Elegantný 24" monitor HP VH240a sa stane ideálnym nástrojom, ktorý obstojí nielen v kancelárii, ale aj v domácnosti. Špičkový IPS panel s matným povrchom vás oslní živými farbami, bohatým kontrastom a širokými pozorovacími uhlami, vďaka ktorým vám neunikne jediný detail. Spolu s Full HD rozlíšením bude obraz vždy dokonale ostrý so živými farbami v každom pixeli.


Kľúčové vlastnosti monitora HP VH240a

  • Full HD rozlíšenie 1 920 × 1 080 px
  • Antireflexná úprava obrazovky bez odleskov
  • IPS pre živé farby, temnejšiu čiernu a široké pozorovacie uhly
  • Doba odozvy 5 ms
  • HDMI, DisplayPort, VGA, USB 3.1
  • Nastaviteľný náklon, otočenie a výškové nastavenie v rozsahu 100 mm
  • Otočný kĺb pre orientáciu monitora na výšku
  • Integrované reproduktory 2× 2 W

Ostrý obraz v každom detaile

Vysoké Full HD rozlíšení zaistí nielen ostré zobrazenie písma a grafiky, ale tiež viac pracovného priestoru na obrazovke pre pohodlnejšiu prácu s aplikáciami. Tento monitor sa pýši dobou odozvy 5 ms, ktorá udrží ostrosť obrazu aj pri rýchlych scénach filmov a hier. Displej je navyše vybavený antireflexnou vrstvou, ktorá účinne eliminuje svetelné odlesky.


Výborná ergonómia

Vďaka polohovateľnému stojanu nastavíte displej do ideálnej polohy, čím docielite správne držanie tela, a zmiernite tak predpoklady pre vznik bolesti hlavy, krku a chrbta. Pomocou otočného mechanizmu môžete obrazovku otočiť o 90°, čo uvítate pri častom prezeraní internetových stránok a pri práci s dokumentmi orientovaných na výšku.


Spojenie viacerých monitorov

Ak chcete získať viac pracovného priestoru, môžete prepojiť viac monitorov vedľa seba. Vďaka tenkým rámčekom bude prechod medzi displejmi skutočne minimálny. K monitoru je dodaný softvér HP Display Assistant, pomocou ktorého nastavíte zobrazenie a korekciu farieb presne podľa svojich potrieb alebo zobrazíte rozdelenú obrazovku s viacerými zdrojmi signálu.


Pokročilá konektivita

Monitor HP VH240a prepojíte so stolným počítačom či notebookom cez štandardné rozhranie VGA alebo modernejší HDMI konektor, pomocou ktorého pripojíte napr. aj herné konzoly či digitálnu kameru. Tento model je vybavený integrovanými reproduktormi, takže je možné cez HDMI rozhranie pripojiť aj set-top-box a sledovať televízne vysielanie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!
Kontrast
1000:1 Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4, VGA Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie
Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
53,9 cm Hotovo!
Výška
32,3 cm Hotovo!
Hĺbka
4,6 cm Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
18,5 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Maximálna spotreba
27 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma tento model skutocne DisplayPort ?

Diskusia a poradňa k 23,8" HP VH240a
Príslušenstvo pre 23,8" HP VH240a Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.8" HP VH240a. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23.8" HP VH240a. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23.8" HP VH240a. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 23.8" HP VH240a.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií