Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

23,8" Lenovo ThinkVision P24h čierny

Zobraziť katalóg
23,8" Lenovo ThinkVision P24h čierny
4,6 12 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, displej IPS, 16:9, odozva 4ms, jas 300cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, HDMI 1.4, USB-C, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot
Kód:  WM232e5w3 Produktové číslo:  61AEGAT3EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

23,8" Lenovo ThinkVision P24h čierny

Kvalitný monitor s elegantným dizajnom sa bude náramne vynímať na vašom stole. Lenovo ThinkVision P24h sa stane skvelým nástrojom najmä pre profesionálov a hráčov, ale obľúbia si ho aj bežní používatelia. Vďaka veľkej uhlopriečke 23,8" poskytne maximálny priestor pre efektívnu prácu s viacerými oknami naraz, grafickými programami alebo pre skvelý zážitok z hry. Spoľahlivý IPS panel s LED podsvietením má jemné QHD rozlíšenie (2 560 × 1 440 px), 4ms odozvu a zobrazuje presné farby s vysokým kontrastom. So skvelými pozorovacími uhlami si navyše užijete pohľad na obrazovku zo všetkých strán.

Kľúčové vlastnosti IPS monitora Lenovo ThinkVision P24h

  • Jemné rozlíšenie QHD (2 560 × 1 440 px)
  • Zobrazovacia technológia IPS
  • Farby spĺňajúce gamut sRGB z 99 %
  • Exkluzívny dizajn s úzkym rámčekom
  • Maximálne šetrný k životnému prostrediu
  • Stojan s mnohými možnosťami prispôsobenia
  • USB HUB so štyrmi portami USB 3.0

Vie viac než obyčajný monitor

Monitor Lenovo ThinkVision P24h je prichytený na stojane s možným náklonom o 5° dopredu a o 30° dozadu, výškovou nastaviteľnosťou v rozsahu 110 mm a možnosťou otáčania do strán aj na výšku. Pre pripojenie k počítaču je k dispozícii DisplayPort, dvojica HDMI konektorov a USB-C. Medzi nečakané prekvapenia a bonusy oproti bežným monitorom patria porty USB 3.0, vďaka ktorým môžete monitor využiť ako USB HUB, ktorý je neustále pri ruke.

Monitor chráni životné prostredie

Monitor je ideálnym doplnkom k akémukoľvek počítaču. Nech už Lenovo ThinkVision P24h použijete ako hlavné zobrazovacie zariadenie alebo druhý monitor k notebooku, nikdy vás nesklame. Kvalitu monitora navyšuje ohľaduplnosť k životnému prostrediu s radom certifikácií. Medzi ne patrí Energy Star 7.0, TCO Display 7.0, EPEAT Gold a mnoho ďalších. Výsledkom je nízka spotreba energie s minimálnym dopadom na životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 px Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
4 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
DisplayPort, HDMI 1.4, USB-C Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
54,02 cm Hotovo!
Výška
37,34 cm Hotovo!
Hĺbka
26,18 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,69 kg Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
24 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Maximálna spotreba
120 W Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, dá sa tento monitor uchytiť na stenu? Prip. aký držiak je vhodný pre tento monitor máte dáky na sklade ? Ďakujem.

Dobrý den, je možné přenášet obraz z iPadu Pro první generace skrze kabel lightnig/USB-C?

Dobrý den, má monitor i HDMI vstup? Podle technických specifikací na stránkách Lenova by ho měl mít, ale zde uveden není (viz Odkaz do neznáma ) Děkuji předem za odpověď

Dobrý den, lze monitor na držáku otočit o 90° tedy na výšku? Děkuji za odpověď

Dobrý den, chci se zeptat.Když tento monitor zapojim do PC tady je odkaz https://www.alza.cz/hp-pavilion-gaming-690?dq=5645959....tak mi nejede obraz a píše to ,že chybí kabel.Tak nevím co ted...děkuji za odpověd.

dobrý deň, záruka pre PO je rovnako 36mesiacov?

v baleni neni zadny HDMI kabel, jen USB-C, opravte si udaje

Dobrý den, tento monitor má ve specifikaci vstup USB-C? Jak tento vstup vypadá? Můžete přiložit fotku, či odkaz? Díky Martin

Dobrý den, připojil jsem tento monitor k notebooku Lenovo E580 přes USB-C, ale má to za následek to, že je odpojen i audio výstup - 3,5 jack v notebooku a je tak nutno používat jack - audio výstup v monitoru, kde bohužel dochází ke zkreslení zvuku. Lze nějak přepnout audio výstup zpět do notebooku při zachování připojení monitoru přes USB-C?

Dobry den, ake kable na pripojenie k PC su sucastou balenia?

12
Diskusia a poradňa k 23,8" Lenovo ThinkVision P24h čierny
Príslušenstvo pre 23,8" Lenovo ThinkVision P24h čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.8" Lenovo ThinkVision P24h černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkVision P24h LED-Monitor 23,8" Lenovo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkVision P24h LED-Monitor 23,8" Lenovo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 23.8" Lenovo ThinkVision P24h fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií