Rapture Rapture

23,8" MSI Modern MD241P

Zobraziť katalóg
23,8" MSI Modern MD241P
4,6 7 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, IPS, 16:9, 5 ms, 75Hz, 8bit, 250 cd/m2, kontrast 1000:1, HDMI 1.4, USB-C, slúchadlový výstup, antireflexný povrch displeja, repro, VESA, Power Delivery až 15 W
Kód:  WQ27o5o5g7 Produktové číslo:  Modern MD241P

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

23,8" MSI Modern MD241P

MSI Modern MD241P – výborný monitor do domácností alebo firiem

Pokiaľ pracujete z domova a deti sa zúčastňujú on-line školskej výučby, tak iste budete potrebovať dostatočne veľký monitor, ktorý nebude príliš zaťažovať vaše oči. Máme pre vás pripravený skvele vybavený model Modern MD241P od rešpektovanej spoločnosti MSI. V LCD monitore sú zabudované reproduktory, ktoré bohato postačia na počúvanie hudby či na návštevu online kurzov. Ďalším benefitom Full HD monitora MSI Modern MD241P je podpora štandardného uchytenia VESA, teda je možné PC monitor pripevniť na stenu či iný držiak a ušetriť tak miesto na svojom pracovnom stole. Nadštandardnú flexibilitu potom zaisťujú porty USB-C alebo HDMI alebo funkcia Pivot.

1 920 × 1 080 pixlov

Rozlíšenie obrazovky

75 Hz

Obnovovacia frekvencia

IPS

Typ panelu

LCD monitor 23.8" MSI Modern MD241P

Monitor na PC MSI Modern MD241P poskytne dokonalý obraz z každého uhla

Monitor Full HD MSI Modern MD241P je vybavený skvelým IPS panelom, ktorý neprodukuje žiadne skreslenie obrazu a iba minimálne skreslenie farieb pri pohľade z rôznych uhlov. 75 Hz monitor MSI Modern MD241P navyše poskytuje skvelé farby a jas, vďaka ktorým si vychutnáte všetky hry, filmy či fotky.

LCD monitor 23.8" MSI Modern MD241P

75 Hz obnovovacia frekvencia

Monitor počítača MSI Modern MD241P disponuje 75 Hz obnovovacou frekvenciou. IPS LED panel pracuje s odozvou 5 ms. Vďaka tejto kombinácii je LCD monitor MSI Modern MD241P súčasne vhodný aj na herné nasadenie.

LCD monitor 23.8" MSI Modern MD241P

Herný monitor MSI Modern MD241P chráni váš zrak

Vďaka technológii MSI Anti-Flicker je zaistený stabilný výstupný obraz na monitore MSI Modern MD241P. Chráni tak nevyspelé oči detí a taktiež pomáha pred suchosťou a namáhaním. Rovnako tak displej vyžaruje citeľne menej škodlivého modrého svetla.

Monitor na PC MSI Modern MD241P má HDMI a USB-C

Iste máte k dispozícii hneď niekoľko zariadení, ktoré sa budú dať spoločne s gamerským monitorom MSI Modern MD241P využiť. Tento moderný displej totiž obsahuje univerzálny HDMI konektor, ktorý dopĺňa moderné rozhranie USB-C s podporou nabíjania až 15 W. Ľahko tak pripojíte notebook alebo hernú konzolu.

LCD monitor 23.8" MSI Modern MD241P

Funkcia Pivot

Potrebujte pracovať s dlhými textami alebo používate špecifické aplikácie? V prípade 23,8-palcového monitora MSI Modern MD241P vás poteší možnosť otočiť displej na výšku alebo nadštandardné možnosti polohovania obrazovky.

LCD monitor 23.8" MSI Modern MD241P

Široké pozorovacie uhly

Vďaka veľkému 178° pozorovaciemu uhlu budete mať na monitore 23,8" MSI Modern MD241P vždy ideálny zážitok zo sledovania obsahu. Farby a detaily budú ostré aj z rôznych uhlov v porovnaní s inými monitormi s menším pozorovacím uhlom.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!

Farebné pokrytie

Adobe RGB
85 % Hotovo!
sRGB
98 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory Hotovo!
Funkcie
Power Delivery Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!
Maximálny výkon Power Delivery
15 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
54,1 cm Hotovo!
Výška
38 cm Hotovo!
Hĺbka
20 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
21 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude po připojení Macbooku Air (M1) fungovat dobíjení a zároveň monitor jak hub port připojený MacBook?

Dobrý den, mám od vás koupený tento monitor + usb-c kabel alza https://www.alza.cz/alzapower-alucore-usb-c-to-usb-c-gen1-2m-black-d5532776.htm?o=9 , nicméně když monitor připojím k notebooku DELL Latitude 5580 tak nejde obraz... "no signal" Přitom v kanceláři mi k DELL monitoru jde přes usb-c obraz i nabíjení. Poradíte mi prosím kde by mohla být chyba?

Jde otočittento model monitoru do vertikální polohy?

Dobrý deň, vidím že sa už niekto pýtal, no bez odpovede zatiaľ a tiež ma to zaujíma. Aká je medzera medzi stolom a spodnou hranou displeja keď ho zdvihnem na najvyššiu možnú úroveň? Ďakujem

Dobrý den, jaká je maximální možná výška monitoru? (tedy vzdálenost od stolu ke spodní hraně displeje)

Dobrý deň, prosim Vás ktorý monitor odporúčate ako sekundárny ? Potrebujem monitor ktorý sa bude dať otočiť.

Môžem použiť usb-c výstup na pripojenie k notebooku? Bude to prenášať obraz a zvuk ako hdmi alebo DP?

Monitor má dva videovstupy - HDMI a USB type-C (lze je přepínat jako video vstupy v menu monitoru). Pokud ho připojím k mobilu Xperia 1 III kabelem USB-C 2 HDMI, tak funguje výborně, ale nedá se přepnout do režimu PIVOT (při otočení na výšku zůstává obraz naležato). Přes USB type-C by to na Adroidech mělo detekovat PIVOT portrait automaticky a obraz otočit. Jenže když to spojím napřímo kabelem USB-C 2 USB-C, monitor nedetekuje video signál vůbec a neukazuje nic. To je na to potřeba nějaký speciální USB-C kabel nebo proč to nejde? Že by tam nefungovalo otočení obrazu bych ještě akceptoval, ale že to nefunguje vůbec je divné. A kdyby to fungovalo, třeba by to přes gravitační čislo monitoru detekovalo správně i to otočení nasvislo a otočilo obraz automaticky. Přenos obrazu přes USB-C je relativně nové, nemám ještě tyto zkušenosti.

Diskusia a poradňa k 23,8" MSI Modern MD241P
Príslušenstvo pre 23,8" MSI Modern MD241P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.8" MSI Modern MD241P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23,8" MSI Modern MD241P.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií