Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

24" ASUS VG248QE

Zobraziť katalóg
24" ASUS VG248QE
4,9 98 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej TN, 16:9, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 144Hz, farebná hĺbka 8bit, jas 350cd/m2, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro
Kód:  WA039i Produktové číslo:  90LMGG301Q022E1C- Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" ASUS VG248QE

Vynikajúci LED monitor, ktorý by nemal chýbať vo výbave žiadneho náruživého hráča. Úzky rámik okolo displeja mu prepožičiava svieži a moderný vzhľad a predurčuje ho na použitie s viacerými monitormi vedľa seba. Vo všetkých oblastiach je monitor vybavený modernými technológiami. Vďaka svojej obnovovacej frekvencii 144 Hz a veľmi nízkej dobe odozvy 1 ms vynikne predovšetkým pri rýchlych scénach akčných hier, pri ktorých bude obraz dokonale plynulý a bez rozmazaných kontúr. K dobrej ergonómii pomáha plne polohovateľný stojan umožňujúci hranie hier pohodlnejšie, ako kedykoľvek predtým.


Dokonale farebný obraz

Technológia ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) upravuje kontrast zobrazovanej scény tak, aby bol výsledok korektne farebný bez prepálených či tmavých miest a s dokonalou tmavosťou čiernej a žiarivosťou bielej. Vašim očiam sa vždy dostane prvotriedny obraz.


Perfektne ostrý obraz

Dynamické scény, ktoré vznikajú pri strieľačkách z pohľadu prvej osoby (FPS) alebo pri rýchlych automobilových pretekoch, budú vďaka extrémne rýchlej odozve 1 ms a obnovovacej frekvencii 144 Hz * dokonale ostré a bez nežiadúcich duchov či rozdvojenia hrán. K tomu prispieva aj riadenie úrovne napätia pomocou tekutých kryštálov, ktoré zaručuje plynulé a čisté prehrávanie videa.

Optimalizácia výkonu a kvality

Pri modeli spoločnosti Asus nesmie chýbať ani proprietárna technológia Splendid Video Intelligence, ktorá optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocou jediného tlačidla si môžete vybrať zo 6 ponúkaných režimov (Krajina, Divadlo, Hra, sRGB, Nočná scéna a Štandardná).

Prepínanie zobrazenia

Tak ako väčšina monitorov od spoločnosti ASUS, aj rad VG248QE má ergonomický dizajn s možnosťou nastavenia výšky, sklonu a natočenia do strán, aby pre vás bolo sledovanie monitora maximálne pohodlné.

Neprekonateľný zážitok v 3D

Preneste sa v priebehu okamihu do úplne novej dimenzie s technológiou NVIDIA 3D Vision 2. Pomocou špeciálnych okuliarov si vaše obľúbené hry a filmy užijete presne tak, ako by ste sa stali ich súčasťou.

S technológiou NVIDIA 3D LightBoost si navyše môžete v 3D režime vychutnávať dvojnásobný jas oproti tradičnej 3D technológii bez toho, aby došlo k akémukoľvek zvýšeniu spotreby energie.

* Ak chcete aktivovať obnovovaciu frekvenciu s rýchlosťou 144 Hz (2D režim), je nevyhnutné použiť port Display Port (či Dual-link DVI) aj konkrétnu grafickú kartu s najnovším ovládačom. Ak potrebujete technickú podporu týkajúcu sa 144 Hz funkcie, obráťte sa prosím na výrobcu vašej grafickej karty, resp. príslušné servisné stredisko.


Parametre a špecifikácia:

Obrazovka:

Jas až 350 cd/m2
Kontrast farieb 80000000:1 (Asus Smart Contrast)
Podpora FullHD
Podpora aktívneho 3D
Obnovovacia frekvencia 144 Hz
16,7 miliónov farieb

Ozvučenie:
Integrované stereo reproduktory 2x 2 W

Technológie pre zlepšenie obrazu:
nVidia Light Boost pre zjasnenie 3D obrazu
Splendid pre nastavenie režimu zobrazovania (6 predvolieb)

Rozhranie:
1x PC audio vstup
1x vstup pre slúchadlá
1x Display Port
1x HDMI
1x DVI Dual-link

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Podpora 3D Hotovo!
Funkcie
Podpora 3D Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
56,94 cm Hotovo!
Výška
49,99 cm Hotovo!
Hĺbka
23,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,5 kg Hotovo!

Balenie

Káble v balení
DVI Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
22 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ake 3D okuliare sú pre tento monitor vhodné a či 3D bude vsetko alebo len to čo 3D podporuje

Dobry den, jak nejlepe propojit tento konitor s PS4 a notebukem kdyz ma pouze jeden hdmi? Ma monitor i reproduktory? Dekuji

dobrý den všiml jsem si že stahujete a zase zde dáváte akci na myš Asus ROG sica zdarma. kdy bude opět možnost ji zakoupit s monitorem děkuji

Dava sa este hra Doom k monitoru?

Chcem sa spytat ci je k tomuto monitoru aj DVI-D kabel v krabici s nim

Dobrý den. Bude monitor vykonávat 144 respektive 120FPS na konzoli Xbox Series S?

TN monitor za 4500 ? :D Tak to potom jo no... :D Kdo urcuje tu cenu ?

TN monitor za 4500 ? :D Neni to nejaka chyba ?

Dobrý den mam doma lenovo legion 5 a kabel hdmi 2.0. mozem tak mat an monitore 144hz?

Dobry den... Mam tento paradny monitor no zohnal som AMD kartu a zatial sa to spolu moc nekamarati,, no co som sa docital tak tento monitor nema G-sync ale iba nejaku Nvidia 3D podporu,, napojeny som cez Display port ale v hrach je akoby ghosting,, myslite ze to je kvoli kombinacii s AMD grafikou alebo len nejake nastavenia? Dakujem..

123...
Diskusia a poradňa k 24" ASUS VG248QE
Príslušenstvo pre 24" ASUS VG248QE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS VG248QE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" ASUS VG248QE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" ASUS VG248QE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" ASUS VG248QE.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií