AD homeoffice AD homeoffice

24" BenQ BL2405HT

Zobraziť katalóg
24" BenQ BL2405HT
4,6 7 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej TN, odozva 2ms, farebná hĺbka 6bit, jas 250cd/m2, kontrast 1000:1, DVI, HDMI 1.4, VGA, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Kód:  WT130b0q Produktové číslo:  9H.LAXLB.HBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ BL2405HT

 BenQ monitor

Navrhnutý pre profesionálne podnikanie

So vstavaným panelom s LED podsvietením prináša štýlový BL2405HT ultra vysoký dynamický kontrastný pomer 120 000:1, obraz 16:9 so špičkovou kvalitou každého bodu, exkluzívnu technológiu BenQ Flicker-free eliminujúcu blikanie a režim nízkeho modrého osvetlenia - to všetko vám za každých okolností zaistí najlepšiu kvalitu obrazu.

Podsvietenie bez blikania pre vizuálne potešenie

BL702A je modernizovaný za účelom eliminácie blikanie pri všetkých úrovniach jasu. Bežné LCD obrazovky blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitory s funkciou Flicker-free a nechajte ich menej sa namáhať.

 BenQ DLP projektor

Režim nízkeho modrého osvetlenia

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a porúch spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light na zabezpečenie nízkeho modrého osvetlenia je navrhnutá tak, aby sa vysporiadala s každodenným problémom vystavenia sa modrému svetlu a umožnila stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach. Prepnite si na jeden zo štyroch prednastavených režimov nízkeho modrého osvetlenia pomocou klávesovej skratky OSD (Multimedia - 30% redukcia, Web-surfing - 50% redukcia, Office - 60% redukcia, Reading - 70% redukcia) a odmeňte vaše oči bez toho, aby ste stratili vizuálny pôžitok.

Výškovo nastaviteľný stojan (HAS)

Výškovo nastaviteľný stojan umožňuje nájsť najlepšie zorné uhly pre samostatnú prácu či zdieľanie obrazovky, pričom je k dispozícii rozsiahla plejáda nastavení monitora - výška, naklonenie, otočenie (pivot), zdvih a natočenie. Dolná časť obrazovky môže byť teraz vzdialená 110 mm od základne.

 BenQ monitor

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
TN Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
2 ms Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
6 bit Hotovo!

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania
HDMI 1.4 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
57,9 cm Hotovo!
Výška
39,2 cm Hotovo!
Hĺbka
21,3 cm Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rada pre ľudí ktorý si tento alebo obdobný monitor zakúpili a nefunguje im HDMI port - vyzerá to tak že výrobca občas dodá tieto monitory s vypnutou HDMI detekciou. Aj medzi recenziami som si všimol jedného zákazníka ktorý sa sťažoval na nefunkčné HDMI. Opraviť sa to dá jednoducho - zapojte monitor cez D-SUB (VGA) aby sa zapol, zapnite si menu gombíkom na pravej strane monitoru, prejdite na poslednú záložku (SYSTEM) a prepnite HDMI Auto Switch na ON, potom by už mal kábel fungovať.

pozor v záhlaví máte chybně uvedeno že jde o VA panel, přitom níže v popisu je uvedeno správně TN !

Má tento monitor HDMI nebo nemá? Pokud ne, proč k tomu dáváte HDMI kabel?

Diskusia a poradňa k 24" BenQ BL2405HT
Príslušenstvo pre 24" BenQ BL2405HT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ BL2405HT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ BL2405HT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ BL2405HT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" BenQ BL2405HT.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií