WS7480

24" Hyundai HLN 24TS470 SMART

Zobraziť katalóg
24" Hyundai HLN 24TS470 SMART
4,8 5 hodnotení
Televízor - SMART LED, 61cm, HD Ready, 100Hz CMP, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2x HDMI, USB, SCART, VGA, CI+, LAN, DLNA, NETLIX, WiFi ready, HbbTV, web prehliadač Opera, Skylink FastScan, USB playback, hotelový režim, repro 5W, A+
Kód:  WHY210l7 Produktové číslo:  HYUHLN24TS470SMART Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Hyundai HLN 24TS470 SMART


Televízor Hyundai HLN 24TS470 je posadený na elegantnom podstavci a sám televízor je v krásnom slim dizajne. Výbava tejto internetovej televízie zahŕňa maximálnu ponuku tunerov vrátane najnovšieho DVB-T2 a hlavne početnej vymoženosti, s ktorými bude do vašeho televízora prúdiť obsah z domácej i internetovej siete. Na čistotu, ostrosť a plynulosť obrazu sa spoľahnite vďaka obrazovému prepočítavaniu CMP frekvenciou 100 Hz.

Kľúčové vlastnosti Hyundai TV HLN 24TS470

  • Elegantný SMART televízor s kvalitným obrazom
  • Kompletná ponuka tunerov (DVB-T2/T/C/S2/S)
  • DVB-T2 H.265/HEVC certifikovaný pre budúce vysielanie
  • DVB-S2 certifikovaný Skylink Ready
  • WiFi pripojenie a zrkadlenie displeja Miracast
  • Doplnenie vysielania o obsah HbbTV
  • Prístup k Netflix
  • Prenášanie multimédií cez sieť
  • Nízka spotreba (trieda A+)

DVB-T2/T/C/S2/S pripravené v TV Hyundai HLN 24TS470

K televízoru nepotrebujete žiadne ďalšie prijímače (tunery). Vnútri je už zabudovaná celá súprava na príjem všetkými cestami. Satelitný tuner S2 podporuje Skylink vrátane funkcie Fast Scan, aby ste vždy mali najčerstvejšiu programovú ponuku vo vysokom rozlíšení. S televízorom Hyundai HLN 24TS470 budete pripravení aj na budúcnosť, kedy už nebudete musieť investovať do ďalšieho tunera.

Hyundai HLN 24TS470, používateľovi ústrety s WiFi, DLNA a aplikáciami

Internetový prehliadač dopĺňa rad užitočných aplikácií ako Facebook, Twitter a mnohé ďalšie, ktorými je televízor vybavený už z výroby. Veľkou výhodou je integrovaná WiFi, zaisťujúca chod internetu bez potreby ťahania káblov. S DLNA televízor prepojíte prostredníctvom domácej siete s ostatnými prístrojmi, ktoré tiež podporujú DLNA (počítače, tablety, NAS...). Potom už nič nebráni streamingu videa, hudby alebo zobrazovania fotografií z vašich úložísk.

Americké streamovanie s televízorom Hyundai HLN 24TS470

S inteligentným televízorom Hyundai môžete sledovať americký internetový Netflix. Filmy, seriály a reality show v angličtine. Netflix poskytuje ako licencovaný obsah, tak aj vlastnú tvorbu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
55,5 cm Hotovo!
Výška
37 cm Hotovo!
Hĺbka
13,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
33,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den prajem chcem sa opytat ci tento usb wifi funguje aj na Hyundai HLN 24TS470 ? za skore odpoved dakujem.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je nějaký rozdíl mezi touto televizí 24" Hyundai HLN 24T470 SMART a televizí 24" Hyundai HLN 24T439 SMART. Děkuji

Dobrý den, k WiFi připojení je možno použít i jiný USB WIFI Adaptér než Hyundai WiFi USB 1, který je momentálně dostupný? Pokud ano, mohou nastat nějaké problémy s kompatibilitou? Děkuji moc za odpověď.

Dobrý den Jde tahle televize propojit s konzolí xbox one s?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi modely: 24" Hyundai HLR 24TS470 a 24" Hyundai HLN 24TS470 ? Děkuji

Dá sa nahrávať na USB?

Dobrý den, jde prosím k této TV připojit HDD externí disk pro pouštění uložených videí ve formátech avi a dalších? Jaký by byl případně ideální, prosím dle cenové hladiny, var. eco a třeba ideál (500 GB a více). Děkuji pěkně.

Dobrý den, jde prosím k této TV připojit HDD externí disk pro pouštění uložených videí ve formátech avi a dalších? Jaký by byl případně ideální, prosím dle cenové hladiny, var. eco a třeba ideál (1 GB a více). Zda s napájením nebo by šlo i bez externího napájení (TV by byla na zdi a nikde není moc místa, také další kabel by byl komplikace). Děkuji pěkně.

Dobrý den, má prosím tato TV slot na CI kartu (někde se uvádí CA kartu). Děkuji pěkně.

Dobrý den, zakoupil jsem tuto tv a u dvb-t2 programů na primě se mi někdy neukazuje červené tlačítko(ani nereaguje na zmáčknutí červeného tlačítka). U normálního vysílání primy se mi červené tlačítko ukazuje. Je chyba u poskytovatele nebo v televizi?

12
Diskusia a poradňa k 24" Hyundai HLN 24TS470 SMART
Príslušenstvo pre 24" Hyundai HLN 24TS470 SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Hyundai HLN 24TS470 SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Hyundai HLN 24TS470 SMART. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Hyundai HLN 24TS470 SMART TV.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií