Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

24" iiyama ProLite XUB2492HSU-B1

Zobraziť katalóg
24" iiyama ProLite XUB2492HSU-B1
4,9 20 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej IPS, 16:9, odozva 5ms, obnovovacia frekvencia 60Hz, jas 250cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro, VESA
Kód:  WA830g44 Produktové číslo:  XUB2492HSU-B1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" iiyama ProLite XUB2492HSU-B1

Špičkový obraz a vynikajúca ergonómia

24" monitor iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 s detailným Full HD rozlíšením disponuje technológiou IPS, ktorá zaistí vynikajúcu reprodukciu farieb a široké pozorovacie uhly. Vďaka vysokému rozlíšeniu a pomeru strán 16 : 9 je zabezpečené univerzálne použitie na prácu, sledovanie filmov a hernú zábavu. O vynikajúcu ergonómiu sa postará výškovo nastaviteľný stojan a možnosť rotácie obrazovky.


Kľúčové vlastnosti monitora iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 24"

  • Obrazovka s uhlopriečkou 23,62"
  • IPS displej s Full HD rozlíšením
  • Odozva 4 ms a obnovovacia frekvencia 60 Hz
  • Integrované reproduktory 2× 2W
  • Flicker-free a filter modrého svetla
  • Výšková nastaviteľnosť polohy + otočenie na výšku
  • Kompatibilný so štandardom VESA 100 × 100 mm
  • USB hub na jednoduché pripojenie ďalších periférií (2 × USB 2.0)
  • HDMI 1.4, DisplayPort, D-SUB (VGA), slúchadlový výstup

Kvalitný IPS displej

Špičkový panel s technológiou IPS a Full HD rozlíšením prináša oproti klasickým TN obrazovkám vyšší kontrast, kvalitnejšiu reprodukciu farieb a široké pozorovacie uhly. Obraz bude vždy vyzerať výborne bez ohľadu na uhol pohľadu. Displej vďaka týmto parametrom poskytne vynikajúci výkon aj pre fotografický a webový dizajn.


Minimalistický rámček

Monitor iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 disponuje ultratenkým rámikom, ktorý umožňuje ľahko spojiť niekoľko monitorov vedľa seba s minimálnym odstupom. Vďaka tomuto dômyselnému riešeniu rozšírite pracovnú plochu na efektívnejšiu prácu a kvalitnejšiu zábavu.


Funkcia PIVOT

Výškovo nastaviteľný stojan monitora a možnosť náklonu zaisťuje vynikajúcu ergonómiu, vďaka ktorej môžete nielen predchádzať zdravotným problémom, ale tiež zvýšiť vašu produktivitu. Funkcia otáčania umožňuje zmeniť orientáciu obrazovky na výšku, čo uľahčí prácu s niektorými aplikáciami alebo čítanie dlhých dokumentov.


Redukcia modrého svetla

Je vedecky dokázané, že nadmerné vystavovanie účinkom modrého svetla môže mať negatívne účinky na ľudské zdravie a predovšetkým zrak. Monitory iiyama sú vybavené funkciou, ktorá znižuje vyžarovanie modrého svetla, vďaka čomu sú šetrnejšie k vašim očiam aj pri dlhodobej práci s počítačom.


Monitor iiyama ProLite XUB2492HSU s technológiou Flicker-free

Na pohodlnejšiu prácu s počítačom je k dispozícii aj technológia Flicker-free, ktorá zabraňuje nepríjemnému blikaniu displeja, takže pri dlhom sledovaní obrazovky monitora iiyama ProLite XUB2492HSU nebudú vaše oči príliš namáhané a taktiež dochádza k zníženiu únavy.


Integrované reproduktory

Na pohodlné sledovanie filmov, hranie hier či počúvanie hudby sú k dispozícii 2 kvalitné integrované reproduktory. Nerušené počúvanie zaistíte pripojením slúchadiel do konektora na zadnej strane monitora, takže si môžete užívať zvuk s vysokou hlasitosťou.


Monitor iiyama ProLite XUB2492HSU je kompatibilný s držiakmi VESA

Monitor iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 možno bez problému pripojiť k akejkoľvek príchytke, ktorá je kompatibilná s VESA štandardom.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
53,95 cm Hotovo!
Výška
37,6 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, DisplayPort, USB Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
16 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je minimální dosažitelná výška včetně podstavce, pokud je monitor otočen na výšku? Potřebuju se dostat pod 57 cm. Díky za informaci.

Dobrý deň. Môžete mi prosím vysvetliť, akú úlohu majú všetky vstupy na monitore? Musia byť všetky využité? Ak nemám v PC DP, stačí mi VGA port? Ďakujem.

Dobrý deň, ak tento monitor mám v normálnej polohe a nastavím ho na stojane najnižšie ako sa dá aká je jeho celková výška? Potrebujem ho v práci dočasne strčiť pod pult.

Dobrý den, mohl bych se zeptat jestli bude fungovat když propojím tenhle monitor s notebookem přes HDMI a pak další monitor propojím s tímto přes VGA? Děkuji.

Dobrý den, je součástí balení i HDMI kabel? U výrobce uvádějí, že ano, ale zde v obchodu Alza to u tohoto výrobku uvedené není. Děkuji za upřesnění.

Dobrý den, chtěl bych koupit tento monitor a k tomu tento pocitac https://www.alza.cz/intel-nuc-hades-canyon-8i7hnkqc-d5494146.htm Nevite prosim jestli ten pocitac pujde zavesit na "zada" tohoto monitoru?

Dobrý den, manuál ukazuje připojení myši a klávesnice do 2 USB portů, ovšem ani jedno se ani po restartu se nechytí. Windows 10 home, notebook Lenovo, standardní USB klávesnice a myš. Děkuji za odpověď. MP

Dobrý den zakoupil jsem jsi už druhý tento monitor a po instalaci a kompletním resetování obou. Je i pře všechno druhý monitor stále nažloutlý jako kdyby měl jinou teplotu barev? Nevíte jak oba monitory najednou zkalibrovat a nebo je to prostě vada. Chtěl jsem to mít identické a proto jsem jsi zakoupil úplně stejný. Děkuji za odpověď.

dobry den,ako prosim Vas nastavim hudbu-zvuk aby mi išiel z PC a nie monitoru? Neviem to najst ani v nastaveniach

dobry den koli to hz? dohromady dekuji

Diskusia a poradňa k 24" iiyama ProLite XUB2492HSU-B1
Príslušenstvo pre 24" iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" iiyama ProLite XUB2492HSU-B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" iiyama ProLite XUB2492HSU-B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" iiyama ProLite XUB2492HSU-B1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" iiyama ProLite XUB2492HSU-B1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií