Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" Samsung Odyssey G30A

Zobraziť katalóg
24" Samsung Odyssey G30A
4,1 10 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej VA, 16:9, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 144Hz, FreeSync, jas 250cd/m2, kontrast 3000:1, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Kód:  WH603r2c Produktové číslo:  LS24AG300NUXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung Odyssey G30A

Samsung Odyssey G30A je vynikajúci 24" herný LCD monitor s podporou celého radu technológií

Herný zážitok je bez kvalitného monitora, ktorý dokáže vykresliť jemné detaily a bleskovo reagovať na zmeny situácie, polovičný. Špičkový 24" LCD monitor Samsung Odyssey G30A vám pomôže získať cennú výhodu nad súpermi v rýchlych online bitkách.



144 Hz obnovovacia frekvencia zaručuje plynulý obraz bez rozmazania

Herný monitor Samsung Odyssey G30A s obnovovacou frekvenciou 144 Hz poskytuje dokonalý obraz bez rozmazania, aby bola akcia maximálne plynulá v každej situácii. Aj pri vysokých rýchlostiach bude obraz vždy dokonale ostrý, čo vám poskytne prvotriedny herný zážitok.



LCD monitor Samsung Odyssey G30A s rýchlym časom odozvy 1 ms

Herný LCD monitor Samsung Odyssey G30A ponúka ultra rýchlu dobu odozvy 1 ms, takže budete vždy o krok pred svojimi nepriateľmi. Monitor dokonale kopíruje presné pohyby myši a okamžite reaguje na vaše reflexy počas hrania.


Technológia AMD FreeSync Premium pre maximálnu plynulosť obrazu

Proti sekaniu obrazu je herný LCD monitor Samsung Odyssey G30A vybavený technológiou AMD FreeSync Premium s adaptívnou synchronizáciou. Vďaka tomu ponúka herný monitor Samsung Odyssey G30A maximálne plynulý obraz aj pri náročných akčných scénach.



Skvelý ergonomický stojan pre monitor Samsung Odyssey G30A

Herný monitor Samsung Odyssey G30A si môžete pohodlne prispôsobiť presne podľa svojich požiadaviek. Získate maximálne pohodlie a dokonalý výhľad, takže sa môžete sústrediť na hru a byť vždy o krok vpred.


Presné bezrámové spracovanie monitora Samsung Odyssey G30A 

Vďaka bezrámčekovému dizajnu z troch strán vám herný monitor Samsung Odyssey G30A poskytne vysokokvalitné hranie bez obmedzení. Pripojením ďalšieho monitora získate dokonalý dvojitý pohľad na hru a pohyb nepriateľov.



Herný LCD monitor Samsung Odyssey G30A s ochranou zraku

Herný monitor Samsung Odyssey G30A je vybavený režimom Eye Saver Mode, ktorý minimalizuje množstvo modrého svetla a šetrí vaše oči počas dlhých herných sedení. Technológia Flicker Free eliminuje blikanie obrazovky, takže môžete pohodlne zaostriť oči aj počas dlhých herných maratónov.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Bez rozšírenej záruky Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Bez rozšírenej záruky Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia
144 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!
Kontrast
3000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
Káble v balení
HDMI Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Technológie
FreeSync Hotovo!
Ďalšie funkcie
Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
54,4 cm Hotovo!
Výška
49,9 cm Hotovo!
Hĺbka
23,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,1 kg Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
21 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky FreeSync monitory
» Všetky 144 Hz monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude tento monitor podporovat 120fps na konzoli Xbox Series S?

Dobrý den chtěl bych se zeptat, mám tento monitor zapojený jako primární, kdyz ho mam zapojeny pres hdmi tak mi funguje, ale kdyz ho zapojim pres displayport tak mi nefugnuje. Je nějaka chyba v nastavení ? Propojený ho mam tak, že mam hdmi kabel v monitoru a displayport v graficke karte.

Dobrý den , chtěl bych se zeptat na posícení nejde mi zapnout, hledám všude ale nemohu najít tak jsem se rozhodl napsat o radu Děkuji za odpověď

Dobrý deň nachádza sa v balení aj hdmi kábel?

Zdravím, dá se nějak v nastavení nebo prostě nějak vypnout to blikání modré diody, když je PC vypnutý, kromě toho, že ho budu pokaždé vypínat přes tlačítko? V noci to osvětluje skoro celou místnost. Děkuji.

Dobrý deň, nakoľko som nikde nenašiel obsah balenia, viete mi prosím povedať či priložený HDMI kábel je1.2,1.3 alebo 1.4? Vopred ďakujem za odpoveď.

Zdravím, koupil jsme si tento monitor a zapojil jsem si ho a nastavil jako primární. Svůj původní od Aceru asi 10 let starý s rozlišením 1680x1050 jsem si do PC zapojil jako sekundární přes DVI kabel, Samsung mám přes HDMI. Při spouštění PC a při probouzení PC se většinou probere jako první sekundární Acer a Samsung nikoliv, ten se probere až když ho vypnu a zapnu tlačítkem monitoru. Když zapojím pouze Samsung, tak se vše chová normálně, čím to může být? Díky

pujde prippjit k ps5

Dobrý den, má tento monitor skutečně možnost uchycení na VESA držák? Děkuji za odpověď.

BLESKOVÝ DOTAZ: Dobrý den, jak vysoko je spodní hrana monitoru nad deskou stolu při maximálním vysunutí? Budu rád za rychlou odpověď, rád bych obratem objednal

12
Diskusia a poradňa k 24" Samsung Odyssey G30A
Príslušenstvo pre 24" Samsung Odyssey G30A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung Odyssey G30A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Samsung Odyssey G30A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Samsung Odyssey G30A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Samsung Odyssey G30A.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií