Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

24" Samsung S24E650PL

Zobraziť katalóg
24" Samsung S24E650PL
4,5 22 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej PLS, 16:9, odozva 4ms, farebná hĺbka 8bit, jas 250cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, HDMI 2.0, VGA, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro
Kód:  WH603e7 Produktové číslo:  LS24E65UPL/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung S24E650PL

vypnuté
Samsung S24E650PL

Profesionálny ergonomický monitor

Profesionálny monitor Samsung S24E650PL spája skvelé obrazové vlastnosti s vynikajúcou ergonómiou a úspornými technológiami. Flexibilný stojan HAS umožňuje meniť výšku v rozsahu až 130 mm. Na pohodlné sledovanie je možné obrazovku nakláňať v uhle 25° dopredu a 3° dozadu. Okrem toho sa dá displej obojsmerne otočiť o 45°.

vypnuté
Vynikajúci obraz zo všetkých uhlov

Vynikajúci obraz zo všetkých uhlov

Monitor ponúka široký uhol pohľadu 178°, čo zaručí pohodlné sledovanie obrazu zo všetkých možných uhlov a bez farebného posunu. Navyše vďaka vysokej úrovni jasu 250 cd/m2 je obraz krásne čistý a živý.

vypnuté
Režim Eye Save

Šetrný k vášmu zraku

Režim Eye Save účinne obmedzuje vyžarovanie modrého svetla, ktoré negatívne stimuluje sietnicu a pôsobí na únavu očí. Technológia Flicker Free navyše efektívne znižuje blikanie obrazovky, takže práca s monitorom je veľmi pohodlná a nezaťažuje váš zrak.


Dokonalý obraz

Veľký 24" panel využíva technológiu PLS, ktorá vychádza z osvedčenej technológie IPS a ponúka lepší kontrast, nižšiu spotrebu, výborné podanie farieb a rýchlu odozvu, ktorá dosahuje vysoké hodnoty 4 ms. Okrem toho Full HD rozlíšenie 1 920 × 1 080 px prináša detailný obraz a veľa miesta na pracovnej ploche.


Široké možnosti pripojenia

Samsung S24E650PL je vybavený všetkými dôležitými konektormi, ktoré umožnia displej pripojiť k rôznym zariadeniam a používať ho ako monitor, alebo po pripojení set-top-boxu ako televíziu. Na zadnej strane displeja sú to porty DVI, D-sub, DP a HDMI. K dispozícii je aj integrovaný reproduktor.


Šetrný k životnému prostrediu

Monitor ponúka SMART technológiu úspory energie, ktorá inteligentne znižuje jas v závislosti od okolitého svetla a znižuje spotrebu až o 10 %. Už pri výrobe monitora sa dbalo na šetrnosť k životnému prostrediu. Všetky obvody a mechanizmy sú vyrobené bez PVC.


Voliteľný pripojiteľný USB soundbar

Na rozšírenie multimediálnych funkcií monitor umožňuje nainštalovať prídavný USB soudbar, ktorý ľahko pripojíte na zadnú stranu displeja. Prídavný reproduktor poskytuje kvalitný zvuk (2,5 W), navyše ušetrí miesto a udržiava tak pracovný priestor usporiadanejší.


Zero Pixel Defect

Kúpiť monitor hoci len s jediným chybným pixelom je nepríjemná záležitosť. To sa vám ale nestane so spoločnosťou Samsung. Tá ponúka pri svojich LCD monitoroch špeciálnu záruku Zero pixel defect. Na uplatnenie tejto reklamácie je ale nutné dodržať pravidlá stanovené spoločnosťou Samsung.

  • Reklamačný protokol spísaný medzi predajcom a koncovým spotrebiteľom, podľa ktorého je zrejmé, že spotrebiteľ výrobok reklamoval do 3 dní od dátumu predaja
  • Produkt musí byť kompletný vrátane príslušenstva
  • Produkt musí byť v originálnom balení vrátane igelitových obalov
  • Produkt nesmie javiť známky používania (prach, škrabance, opotrebenie a pod.)
  • Výrobné číslo na obale sa musí zhodovať s výrobným číslom uvedeným na produkte
  • Štítok s výrobným číslom na prístroji musí byť jasne čitateľný a nepoškodený

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Automatická regulácia jasu, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
55,46 cm Hotovo!
Výška
48,73 cm Hotovo!
Hĺbka
22,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,63 kg Hotovo!

Balenie

Káble v balení
VGA, DVI Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim Vas, ako pridam hlasitost na integtrovanych reproduktoroch, prosim? V momentalnom staven ie je mozne skoro nic pocut.

Dobry den, prosim Vas, aky je rozdiel medzi RGB input portom a VGA input portom? Na obrazku je pisane o RGB in a v parametroch je pisane o D-Sub (VGA). Najlepsie by bolo, ak by ste mi pomohli vysvetlit, co teda D-Sub konkretne je. Na googli neviem najst presne spojenie medzi tymito 3. Dakujem.

Ten pripojiteľný USB soundbar je súčasťou dodávky ? Ak nie kde sa dá objednať ?

Dobrý den, v popise máte uvedeno, že monitor "inteligentně snižuje jas v závislosti na okolním světle". Znamená to tedy, že monitor má senzor osvětlení a na základě toho nastavuje jas podsvícení? Reaguji na to z důvodu, že tuto informaci jsem nebyl schopen dohledat na stránkách samsungu. Děkuji.

Dobrý večer, chcem sa spýtať ktorý držiak by ste mi odporučili? a ako je to s tým že v podstavci má USB porty keď ho chcem upevniť na stenu z boku....

Dobrý deň, Dá sa na Windowse pomocou kalibračneho softwareu upraviť ostrosť obrazu? Príde mi príliš ostrí aj po nastavení kontrastu a jasu. Ďakujem.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je nějaký rozdíl mezi tímto monitorem (s24e650pl) a monitorem s24e65uplc. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň chcel by som sa spýta dal by sa tento monitor prepojiť s týmto počítačom. Počítač je Acer Aspire GX-781 a je tiež z Alzi

Dobrý den, funguje zvuk na monitoru v kombinaci a mac mini? Pokud ano prosím o radu, po propojení kabelů se nic neděje. Děkuji.

Dobrý den, jak je to s NBD zárukou u tohoto monitoru? V názvu produktu ji uvádíte, ale v popisu ani zmínka. Děkuji, DM

12
Diskusia a poradňa k 24" Samsung S24E650PL
Príslušenstvo pre 24" Samsung S24E650PL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung S24E650PL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Samsung S24E650PL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Samsung S24E650PL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Samsung S24E650PL.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií