Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

25" Dell U2515H UltraSharp

Zobraziť katalóg
25" Dell U2515H UltraSharp
4,8 121 hodnotení
LCD monitor LED, IPS panel, černý, 1000:1, 350cd/m2, 8ms, 2560x1440, HDMI, DisplayPort, miniDisplayPort, USB Hub, audio výstup, tenký rámeček (NBD On-Site)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  ADL25u15 Produktové číslo:  210-ADZG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

25" Dell U2515H UltraSharp

Nádherné farby, elegantný dizajn

Dodajte svojej práci skutočne živé farebné detaily, ostré QHD rozlíšenie a rozsiahlu konektivitu. Keďže je monitor už z výroby naladený na 99 % sRGB, farby vyzerajú úžasne ihneď po vybalení z krabice, bez toho aby ste museli čokoľvek nastavovať.

S ultraširokým pozorovacím uhlom môžete tento 25 palcový monitor sledovať prakticky v akomkoľvek uhle bez straty kvality obrazu. Dell U2515H UltraSharp je vyrobený v elegantnej kombinácii čiernej a striebornej farby, jeho pýchou je aj tenký rámik.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nádherné barvy, elegantní dizajn

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Netradiční provedení s tradičně skvělými vlastnostmi

Netradičné vyhotovenie s tradične skvelými vlastnosťami

IPS panel ponúka aj napriek netradičnej uhlopriečke QHD rozlíšenie (2560 x 1440 pixelov) a má štandardný pomer strán 16 : 9. Okrem vysokého kontrastu sa tiež vyznačuje rýchlou odozvou 8 ms na prechod sivá - sivá v štandardnom režime a v nastavenom "rýchlom zobrazení" je táto hodnota 6 ms.

Jas dosahuje pri maximálnej intenzite 350 cd/m2, pri nastavenom minime vydáva iba 50 cd/m2. Na podsvietenie výrobca použil klasické biele LED svetlo pokrývajúce 99 % farebného priestoru.


Skvelá prispôsobivosť

Pracujte tak, ako ste boli doteraz zvyknutí. Využite plný rozsah náklonu, otáčanie, či výškové nastavenie. Ľahko si tak napríklad otočíte monitor o 90° (pivot) v smere alebo proti smeru hodinových ručičiek.

Tenký rámik umožňuje umiestnenie dvoch monitorov vedľa Side-by-Side a zdvojnásobiť tak zobrazovaciu plochu. Samozrejmosťou je kompatibilita so štandardom VESA umožňujúcim prirobenie monitora na stenu alebo pripojenie k voliteľnému Dell Single Monitor Arm.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Skvělá přizpůsobivost

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Mnoho možností připojení

Veľa možností pripojenia

Pohodlné spojenie s ostatnými perifériami vo vašej kancelárii zabezpečia dva HDMI porty s technológiou MHL, podporujúcou pripojenie mobilných telefónov či tabletov na zobrazenie ich obsahu na veľkom displeji. Nechýba ani DisplayPort, mini DisplayPort a päť USB 3.0 konektorov. Jeden USB port na zadnej strane umožňuje rýchle nabíjanie vašich prenosných zariadení. Samozrejmosťou je aj audio výstup slúžiaci na pripojenie reproduktorov.


Parametre a špecifikácia:


Pomer strán:
16 : 9

Aktívna plocha zobrazenia:
552,96 x 311,04 mm

Kontrastný pomer:
Typický: 1000 : 1
Dynamický: 2000000 : 1

Jas:
Typický: 350 cd/m2
Minimálna: 50 cd/m2

Doba odozvy:
8 ms (sivá-sivá) v normálnom režime
6 ms (sivá-sivá) FAST Mode

Pozorovacie uhly:
178° vertikálne / 178° horizontálne

Farby:
Color Gamut 5 (typická): 91 % (CIE1976), sRGB 99 % (priemer Delta E <3)
16,78 miliónov farieb

Rozstup pixelov:
0,216 mm (DPI: 117)

Technológia podsvietenia:
LED

Rozmery:
S podstavcom: 398 / 512,5 x 569,0 x 205,0 mm
Bez podstavca: 338,7 x 569,0 x 46,4 mm

Hmotnosť:
4,4 kg

Certifikácia:
ENERGY STAR 6
EPEAT GOLD
TCO Certified Displeje
RoHS

Obsah balenia:
Napájací kábel
Kábel DP (Mini-DP na DP)
USB 3.0 upstream kábel
Ovládače
Stručný návod na obsluhu
Bezpečnostné informácie

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prečo v Januari 2017 stal u Vas tento monitor 339€ a dnes, 21. aprila stoji 353,38 a k tomu ikona 10% zlava? Viete mi to vysvetlit?

Zdravím,rád bych se zeptal, jestli někdo používá tento monitor na úpravu fotek a fotky následně nechává tisknout ve fotolabu.Jde mi o to, jestli budou fotky vypadat stejně na papíru jako na monitoru.Díky.

Dobry den, je treba propojovat nejak USB hub v monitoru k USB v PC nebo vsechny data bezi pres HDMI/DP? Chtel bych k monitoru pripojit jak mys a klavesnici, tak externi disk (ktery nepotrebuje externi napajeni). Diky.

Dobrý den, koupil jsem si tenhle monitor, v notebooku mám jen HDMI výstup a vypadá to, že na monitoru je pouze mini HDMI kabel, jak to vyřešit?

Dobrý deň, keď monitor prepojím s MacBookom cez Mini DisplayPort bude to prenášať aj informácie do USB Hub alebo je to potrebné prepojiť zvlášť druhým USB-USB káblom? Ďakujem

Dobry den, aky je rozdiel medzi zanovnym a rozbalenym tovarom? Je to pouzivany tovar v oboch pripadoch? Dakujem

Z jakého materiálu je pivot/stojan? Jde o kov nebo o tvrzený plast?

Dobrý den, mám zájem o tento monitor, ale řeším jeden problém. Chci jej připojit k PC přes HDMI kabel, ale potřebuji jej dostat kolem místnosti, takže HDMI musí mít min. 8 metrů (nebo lépe 10m). Bude monitor fungovat i na tuto vzdálenost a nebude to dělat problémy? Případně můžete mi prosím doporučit nějaký vhodný HDMI kabel. Také bych se chtěl ještě zeptat, jak je to s USB. Monitor má v sobě usb hub, takže do něj musím zapojit USB, tzn. stejný problém, nebude to dělat potíž na 10m? Předem děkuji za radu

Dobrý den, uvažuji že monitor 25" Dell U2515H UltraSharp zavěsím na stěnu protože máme zasekanou trubku pro kabely ve zdi, má s tímto někdo zkušenosti? Případně existuje nějaký díl, který bych nacvaknul místo stojanu pro montáž na zeď přímo od Dell? Nic jsem nedohledal. Děkuji moc

Dobry den, na vystupu pocitace mam HDMI a DVI, ale monitor nereaguje. Cim to muze byt? Dekuji JZ

12
Diskusia a poradňa k 25" Dell U2515H UltraSharp
Príslušenstvo pre 25" Dell U2515H UltraSharp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 25" Dell U2515H UltraSharp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 25" Dell U2515H UltraSharp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 25" Dell U2515H UltraSharp. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 25" Dell U2515H UltraSharp.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií