Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K

Zobraziť katalóg
27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K
LCD monitor stříbrný, UHD 4K (2560x1440) IPS LED panel, 100M:1, 350cd/m2, 4ms, HDMI, DisplayPort, USB-C 3.1 Gen 1, FlickerLess, SuperSharpness, WideColorGamut (sRGB), 6color adjustment, BlueLightFilter, LowDimming, ComfyView, ZeroFrame, reproduktory DTS 2x3W
Kód:  WO098l9 Produktové číslo:  UM.HH7EE.026

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K

Moderný monitor s atraktívnym dizajnom sa pýši svojím prvotriednym vzhľadom a vyhotovením. Dokonale navrhnutý stojan s lešteného kovu vystupuje zo všednosti dnešných monitorov a spoločne s extrémne tenkým rámčekom dodáva monitoru jedinečnosť a štýl. Veľká obrazovka s ultrajemným 4K rozlíšením poskytne priestrannú plochu na prácu i zábavu. Ľahko si tak rozmiestnite viac okien vedľa seba a pri sledovaní filmu vás dej doslova pohltí.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový dizajn s výnimočným stojanom
  • Priestranný IPS displej s ultrajemným UHD 4K rozlíšením
  • Pohlcujúci zvuk s technológiou DTS sound
  • Rad funkcií na ochranu vašich očí
  • USB 3.1 Type C

Dokonalé sledovanie

Veľký 27" displej využíva modernú technológiu IPS (In-Plane Switching), ktorá zabezpečí presné a sýte farby s veľkými pozorovacími uhlami, až 178°. Vysoké rozlíšenie UHD 4K (3 840 × 2 160 px) ponúkne ostrý obraz, neprídete tak o žiadny detail.

Neobyčajný zvuk

Multimediálny zážitok dovršujú dva 3 W reproduktory s technológiou DTS sound a Acer TrueHarmony. Tá zdokonaľuje hlboké basy a potláča skreslenie zvuku. Integrovaný ekvalizér doladí a optimalizuje zvuk, vďaka tomu majú skladby väčšiu hĺbku a hry sú ešte pútavejšie.

Šetrný k vašim očiam

Klasické monitory po dlhšej dobe namáhajú vaše oči. Je to spôsobené nepatrným blikaním obrazu, vyžarovaním modrého svetla a odrážaním okolitého svetla. Monitor Acer H277HK disponuje radom funkcií, ktoré tieto nepríjemné skutočnosti minimalizujú. Môžete sa tak tešiť na technológie Blue Light Filter a Flicker-less na redukciu blikania. Matný povrch využíva technológiu Acer ComfyView a dynamické zníženie jasu Low Dimming prispôsobí jas za každých okolností.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD
» Všetky G-Sync monitory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý se, lze tímto monitorem napájet iPad Pro 11”. Když napájecí adaptér je 18w? Děkuji.

Lze tento monitor propojit s iMAC 5K přes USB-C?

Dobrý den, lze prosím připojením k tomuto monitoru přes USB-C nabíjet MacBooky nových řad? Děkuji.

Dobrý deň, podarilo sa niekomu rozbehať obraz cez USB-C s Macbook Pro 2016 ? Monitor po rozbalení nemá označenie Acer H277HU ale Acer H277HK . Manuál ktorý je tu pre tento model nemá v obsahu nič o USB-C . Macbook Pro 2016 po pripojení nijak nereaguje , nefunguje obraz ani nabíjanie , dokonca ani menu neobsahuje voľbu video signálu cez USB-C. USB-C je tam len na parádu :)

Diskusia a poradňa k 27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K
Príslušenstvo pre 27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Acer H277HUsmipuz UHD 4K.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií