Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

27" Acer KG271Abmidpx Gaming

Zobraziť katalóg
27" Acer KG271Abmidpx Gaming
4,5 20 hodnotení
LCD monitor - Full HD (1920 x 1080), LED panel, 144 Hz, 1ms, 400 cd/m2, 100 M:1, HDMI, DVI, DisplayPort, 6-color adjustmen, Flickerless, BlueLightShield, LowDimming, ComfyView, EcoDisplay, FreeSync, VESA, reproduktory 2x 2 W
Kód:  WO092t8e9 Produktové číslo:  UM.HX1EE.A05

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Acer KG271Abmidpx Gaming

Acer KG1 je monitor pre hráčov akčných žánrov, ktorým parametre bežných modelov nestačia. Ostrosť Full HD rozlíšenia tu udržiava milisekundovú odozvu aj v najrýchlejších scénach, aby ste nestratili ani na chvíľu prehľad, aj keď bude bitka veľmi divoká. Ešte plynulejšie zobrazenie prináša technológia AMD FreeSync, kedy kompatibilná grafická karta (AMD) dynamicky mení obnovovaciu frekvenciu podľa situácie až do maximálnych 144 Hz.

Kľúčové vlastnosti

  • Minimálny rámček pre maximálny pôžitok
  • Ostrosť Full HD s 1 ms odozvou (GTG)
  • Obnovovacia frekvencia zobrazenia až 144 Hz
  • Dynamická zmena frekvencie AMD FreeSync
  • Potlačenie blikania a modrého svetla, ktoré unavujú oči
  • Možnosť veľmi nízkeho jasu (LowDimming)

Šetrný k očiam s Acer Low Dimming a pohodlný s ComfyView

Acer Low Dimming má za úlohu prispieť k nižšej únave očí pri práci v zložitých svetelných podmienkach. Umožňuje nastaviť minimálnu hodnotu iba 15 % jasu pri nízkej úrovni okolitého osvetlenia a znižuje tak namáhanie očí. Minimálna úroveň jasu pri štandardných monitoroch pritom začína na 30 %. Technológia ComfyView bola vyvinutá pre redukciu odleskov. Panel s matným povrchom znižuje odrazy okolitých zdrojov svetla.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Typ panela
TN Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
TN Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, na strankach aceru je refresh rate tohoto monitoru 75hz. Vy pisete "kdy kompatibilní grafická karta (AMD) dynamicky mění obnovovací frekvenci podle situace až do maximálních 144 Hz". Pokud nemam amd grafickou kartu, lze tento monitor nastavit na 144hz?

dobrý den, rád bych si koupil tento monitor, ale jestli rozumím dobře, tak mi to na 144 Hz nepojede, když mám tento comp https://www.alza.cz/hp-pavilion-p6-2402ec-d392440.htm , kde displey port chybí ? můžete tedy doporučit grafiku, kterou bych rád stejně vyměnil a kterou by čipová sada i zdroj utáhly ? díky za radu

Zdravim chtel jsem se zeptat mam tento monitor od vás koupený a 1060tku a mam to pres DVI zapojene ale nejde me nastavit 144HZ obrazovka zcerna na 10s a skoci to zpet na 60, ovladac mam nejnovejsi, a ovladac pro monitor mam stahlej ale nema zadnej spousteci soubor, je neco spatne ? Zkoušel jsem to nastavit jak přímo na grafice tak i na ploše pořád to samé :(

Dobrý deň :) mám jednu otazku :) mám samsung ktorý ma 60hz a chcel by som si kúpiť ešte jeden od aceru ktorý ma 144h... pojdu obydva keď jeden je 60hz a druhy 144hz?

Dobrý večer, chcel by som sa vás opýtať na jednu vec. Ked chcem monitor do ktorého si zapojím playstation 4 a budem hrat na ňom hry , zvládne to konkretne tento monitor? Poprípade aký by ste mi doporučili !? Ďakujem!

Ked mam AMD RX 550 2GB tak sa mi tam bude dať nastaviť frekvenciu hz na 144 ? Alebo sa mi to tam automaticky nastaví ?

Ako si mam na tomto monitore nastaviť 144 hz ? Normalne to totižto mam na 60 hz.

Odporúčali by ste mi viac tento monitor alebo tento monitor -Acer XB240HBbmjdpr-? Za odpoveď predom ďakujem.

Hdmi kabel-novejsi verze 1.4, dokaze udelat pres 200Hz nebo Co jste to napsal pane Alza expert??? Nebo jak ste to myslel Nechapu. Diky za odpoved

Dobrý deň. Neviem ako je to možné, ale po zapnutí monitora mi píše v informaciach že má len 60 Hz. Ako je to možné? Prípadne má sa to nejako prenastaviť? Vopred ďakujem za odpoveď.

123
Diskusia a poradňa k 27" Acer KG271Abmidpx Gaming
Príslušenstvo pre 27" Acer KG271Abmidpx Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer KG271Abmidpx Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer KG271Abmidpx Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer KG271Abmidpx Gaming. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Acer KG271Abmidpx Gaming.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií