AP+ nový vizuál Rapture

27" AOC U2777PQU

Zobraziť katalóg
27" AOC U2777PQU
4,7 11 hodnotení
LCD monitor 4K Ultra HD 3840 × 2160, displej IPS, 16:9, odozva 4ms, farebná hĺbka 10bit, jas 350cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, DVI, HDMI 2.0, VGA, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro, VESA
Kód:  WK227y3 Produktové číslo:  U2777PQU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" AOC U2777PQU

Špičkový LED monitor ocenia všetci nároční užívatelia. Radosť urobí grafikom, programátorom, pracovníkom so systémami CAD/CAM, fotografom a tiež všetkým, ktorí hľadajú monitor pre multitasking. Tento monitor s kvalitnou a veľkou obrazovkou sa však pýši aj ďalšími vymoženosťami. Iste stojí za zmienku široká konektivita a nastaviteľnosť, aby uľahčil každodennú prácu správnou výškou, natočením alebo otočením na výšku.

Kľúčové vlastnosti

  • LED monitor pre najnáročnejších užívateľov
  • S extra vysokým rozlíšením Ultra HD
  • Presná reprodukcia farieb (100 % sRGB, 1 miliarda odtieňov)
  • Veľmi široké pozorovacie uhly
  • Možnosť nastavenia výšky, náklonu aj otočenia
  • Integrované 3 W reproduktory

Ultra HD na IPS technológiu

Panel disponuje pokročilou technológiou IPS. Tá sa postará o presnú reprodukciu všetkých farieb a prináša aj mimoriadne široké pozorovacie uhly. Zobrazuje 10-bitovú paletu farieb, takže prechody medzi jednotlivými farebnými odtieňmi sú prirodzené. Luxusné rozlíšenie Ultra HD potom značne prevyšuje bežné Full HD vykreslenými detailmi aj mierou ostrosti. Navyše môžete obrazovku ľahko rozdeliť do niekoľkých okien a dosiahnuť tak vyššiu efektivitu pri multitaskingu.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
4 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Funkcie
Flicker-free Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
53,12 cm Hotovo!
Výška
61,49 cm Hotovo!
Hĺbka
19,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, DisplayPort, Audio Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám od vás chvíli tento monitor. Monitor mi neustále světelně mihotá, vidět to jde zejména na jednolitých plochách. Koupil jsem kvalitní odstíněný hdmi kabel, ale nepomohlo to. Hodně mi mihotání vadí zejména na úpravách fotografií, ale celkově je to nepříjemné. Máte nějakou radu jak tohle odstranit, nebo mám monitor reklamovat? Grafická karta v pc je Intel hd graphics 4600

Dobrý den, jakou barvu ma spodní okraj rámečku? Černá nebo stříbrná? Některé obrazky jsou takové, jiné zas takové.

Jak je prosím vysoko horní okraj monitoru od stolu v poloze co nejníž na posuvném stojanu? Díky D.

Dobrý den, prosím, jaký typ kabelu HDMI je součástí balení? Opravdu i typ se specifikací HDMI 2.0? Můj NTB který běžně zvládá vlastní integrovaný 4K display + jeden další Full HD monitor, má s pouze aktivním AOC monitorem problém. Zdá se mně, že je celé dění na obrazovce jaksi zpožděné (hlavně posun myši). Kdosi mně poradil, že si mám koupit "prémiovější" HDMI kabel. Pro mně jako amatéra v této oblasti je HDMI 2 prostě HDMI 2, a přijde mně nelogické aby výrobce dával k tomuto monitoru HDMI o nižší specifikaci. Tušíte čím to může být? Kabelem? Díky.

má tento monitor aj filter Blue Light alebo niečo podobné na jednej stránke som našiel že má Blue light reduction avšak v manuáli som nič také nanašiel?

Dobrý den, je možné nějak snížit sytost černé barvy? Tmavší fotografie, které byly dostatečně čitelné na předchozím monitoru na tomto vypadají hodně tmavě. Naopak při zesílení jasu tmavší obrázky jsou sice čitelné lépe ale ostatní barvy jsou hrozně moc výrazné - nedá se s tím pracovat..

Hello, what would be the best 4K monitor for photo and video editing which is compatible with Macbook Pro 13 inch late 2015 and Macbook Air 13 inch 2017 for a price up to 8.000 kc. Thank you, Elsa

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda tento monitor bude vhodný pro MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014). Případně jaký jiný zvolit. Děkuji Oldřich Kvasnička

Mam pre alzu maly navrh. Tento monitor som si objednal pred dvoma tyzdnami. Uz asi 4 krat sa posunula doba dodania. Nemusite mi vypisovat, ze to zalezi na dodavatelovi. To mi je jasne. Ale ked viete ze to doda az za mesiac, tak to tam napiste. A nie, ze budete kazdy tyzden posuvat dva krat datum. Uz som jednu objednavku kvoli tomuto zrusil. Nerad by som rusil dalsiu.

Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli dne 24.11. bude na tento produkt sleva spojena s Black friday (AOC U2777PQU). Dekuji, hezky den!

12
Diskusia a poradňa k 27" AOC U2777PQU
Príslušenstvo pre 27" AOC U2777PQU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" AOC U2777PQU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" AOC U2777PQU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" AOC U2777PQU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" AOC U2777PQU.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií