Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" ASUS PB277Q

Zobraziť katalóg
27" ASUS PB277Q
LCD monitor Quad HD 2560×1440, displej TN, 16:9, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 75Hz, farebná hĺbka 8bit, jas 350cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, VGA, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro, VESA
Kód:  WA042f0 Produktové číslo:  90LM02I1-B01170 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS PB277Q

Vyladený LED monitor Asus PB277Q má všetko, čo môžete od dostupného herného panelu vyžadovať. Základom je samozrejme bleskurýchla 1 ms odozva, ktorá spoločne s obnovovacou frekvenciou 75 Hz zaistí perfektne plynulý zážitok pri hraní rýchlych akčných titulov. Všetko podtrhuje vyladená ergonómia so širokou polohovateľnosť a bohatou konektivitou. K dispozícii máte všetky tri digitálne grafické vstupy (DVI-D, HDMI, DisplayPort) a navyše ešte zabudované reproduktory. Funkcie obrazu v obraze PIP a obrazu vedľa obrazu PBP potom napomáhajú na optimalizáciu veľkej pracovnej plochy 27" uhlopriečky.

Kľúčové vlastnosti

  • 1 ms odozva a obnovovacia frekvencia 75 Hz pre obraz bez mazania
  • Rozlíšenie Quad HD je presne to pravé pre 27"(veľkosť bodu 0,233 mm)
  • digitálne vstupy zahŕňajú DVI-D, HDMI aj DisplayPort
  • Asus Eye Care pre obraz bez blikania a modrého svetla
  • Nastavenie výšky, natáčanie, naklápanie aj otočenie o 90 ° (Pivot)
  • Asus SplendidPlus ponúkne obrazovej režimy pre každé použitie
  • Vychytávky GamePlus zahŕňajú zameriavač a časovač

S rozlíšením Quad HD zvládnete viac

S rozlíšením Quad HD získate o 77 % viac obrazových bodov než pri Full HD. To sa prejaví nielen hladším obrazom s jemnejším rastrom, ale najmä získate oveľa viac priestoru, takže protivníka uvidíte skôr, a pri práci si bez problémov vybavíte niekoľko okien vedľa seba. Súčasne sa pre grafickú kartu nejedná o žiadnu "nálož", ako v prípade rozlíšenia 4K, takže si môžete užívať hranie najnovších titulov aj s grafickými akcelerátormi vyššej strednej triedy.

Perfektne ostrý obraz

Dynamické scény, ktoré vznikajú pri strieľačkách z pohľadu prvej osoby (FPS) alebo rýchlych automobilových pretekov budú vďaka extrémne rýchlej odozve 1 ms a obnovovacej frekvencii 75 Hz dokonale ostré a bez nežiadúcich duchov či rozdvojenia hrán. K tomu prispieva aj riadenie úrovne napätia pomocou tekutých kryštálov, ktoré zaručujú plynulé a čisté prehrávanie videa.

Optimalizácia výkonu a herné vychytávky

Pri modeli spoločnosti Asus nesmie chýbať ani proprietárna technológia Splendid Video Intelligence, ktorá optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocou jedinej klávesy si môžete vybrať z 8 ponúkaných režimov (Čítanie, Tmavá miestnosť, Príroda, Kino, Hry, sRGB, Nočná scéna a Štandardná). K dispozícii sú aj špeciálne režimy GamePlus, ktoré ponúknu časovač a zameriavač. S nimi bude odstraňovanie nepriateľov naozajstnou hračkou.

Vynikajúca ergonómia

Monitor má polohovateľnosť, akú môžu nároční používatelia vyžadovať. K dispozícii je natáčanie, naklápanie v rozsahu + 20 ° / -5 °, výškové nastavenie i otočenie o 90 ° (pivot). Ak by ste predsa chceli využiť vlastný ergonomický stojan, alebo monitor pripevniť na stenu, je k dispozícii štandardná sada montážnych otvorov VESA 100 × 100 mm.

Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
C Hotovo!
Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia
75 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!
Kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, VGA Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie
Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
62,5 cm Hotovo!
Výška
54,8 cm Hotovo!
Hĺbka
21,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,3 kg Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
C Hotovo!
Typická spotreba
38,7 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento monitor vhodný pro grafickou kartu nvidia ASUS TURBO GTX 1070 8GB? A je vybavený tento monitor technologií G-Sync? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tento monitor funkční i s grafickou kartou ATI Radeon X1250? Děkuji

Diskusia a poradňa k 27" ASUS PB277Q
Príslušenstvo pre 27" ASUS PB277Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS PB277Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS PB277Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS PB277Q. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" ASUS PB277Q.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií