AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" ASUS PG278QR Gaming

Zobraziť katalóg
27" ASUS PG278QR Gaming
4,6 9 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, displej TN, 16:9, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 165Hz, G-Sync, jas 350cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Kód:  WA042g6a Produktové číslo:  90LM00U3-B01370 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS PG278QR Gaming

Herný monitor ASUS PG278QR ponúka 1ms odozvu GTG a obnovovaciu frekvenciu až 165 Hz pre plynulý beh hier. S rozlíšením WQHD (2560 × 1440) bude obraz ostrejší, uvidíte viac detailov a oproti Full HD budete mať až o 77% viac priestoru. Funkcia GamePlus zvyšuje herný zážitok, zatiaľ čo GameVisual sa postará o optimalizáciu obrazu. Kompatibilita s NVIDIA 3D Vision 2 kitom vám otvorí bránu do úchvatného 3D sveta. Ergonomicky dizajnovaný stojan zaisťuje naklopenie a nastavenie výšky pre maximálny komfort pri hraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Extrémne rýchla odozva 1 ms
  • Obnovovacia frekvencia až 165 Hz
  • Viac detailov a priestoru (WQHD)
  • Nastavenie obrazu presne podľa potrieb (GameVisual)
  • Podpora hladkého zobrazenia G-Sync
  • Kompatibilný s 3D vision kitom od NVIDIA

Extrémna v každom ohľade

Jeho vlastnosti z neho robia perfektný nástroj na akčné hry, ktoré vyžadujú rýchle reakcie. S extrémne krátkou odozvou ste schopní skôr reagovať na to, čo vidíte na obrazovke. Neprekvapia vás ostré zákruty alebo nepriateľ, ktorý sa objaví spoza rohu. Už nikdy žiadne frustrujúce meškanie, trhanie alebo rozmazanie obrazu. Vďaka mimoriadnej obnovovacej frekvencii 165 Hz je vždy perfektne ostrý. 

Napchatý technológiami k prasknutiu

Monitor je vybavený tými najlepšími technológiami, ktoré každý hráč zaiste ocení. Exkluzívna GamePlus klávesová skratka umožňuje získať väčšiu prevahu v hre. Výberom zameriavacieho kríža sa z vás stane ultimátny bojovník. ASUS GameVisual umožní perfektné vyladenie obrazu, kde máte na výber z nepreberného množstva nastavení. Pripravené sú profily pre každý herný žáner, filmy, prácu s fotografiami a iné. Flicker-Free technológia znižuje blikanie monitora pre dokonalý zážitok z hry. Oči sú menej namáhané, takže vydržíte hrať dlhé hodiny.

Dotiahnutý v každom smere

Pripojenie k PC alebo notebooku umožňuje rozhranie HDMI alebo DisplayPort. Poteší aj dvojica USB 3.0 konektorov pre ľahké zapojenie periférií. Čistá herná plocha je základom, preto je možnosť viesť káble stojanom monitora a udržiavať tak poriadok na stole. Ergonomicky nastaviteľný stojan umožňuje širokú škálu náklonu, takže vždy nájdete komfortnú polohu.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
TN Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
165 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
62 cm Hotovo!
Výška
43,3 cm Hotovo!
Hĺbka
23,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento monitor jsem zakoupil cca pred 14ti dny. Mozna zodpovim otazky zakazniku co maji podobnou konfiguraci a chcou si tento monitor zakoupit ale nejsou si jim jisti. Monitor po zapojeni DP nastaven na 165 a rozliseni wqhd v naprostem poradku a plynulosti ve hrach na max. nastaveni. Jsem nadmiru spokojen a asus opet ukazal ze za kvalitu se proste musi zaplatit. ma zakladni deska : ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING procesor : Intel Core i5-8600K grafika : ASUS GeForce ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING, 8GB GDDR5 ram : Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Hry na max detaily : COD WW2 , COD BO 4 , ASSASIN ODYSSEY , overwatch , PlayerUnknowns Battlegrounds

To COD black ops 4 které tady k tomuto monitoru bývá jako dárek se nedá koupit ono ne tam jen na 1 hodinu :( Než přijdu domů tak to tam není.

Dobrý den, chci se zeptat jestli bude k tomuto monitoru zase COD black ops 4 jako dárek v následujících dnech? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, můj syn má pc DELL INSPIRON 15 (7000), Intel core i7 6700 HQ Skylake, RAM 8GB DDR3, SSD Intel 540s M.2 240GB, druhý disk SSHD 1 TB, grafickou kartu Invidia GeForce GTX 960M 4GB. Ráda bych mu k Vánocům dala herní monitor, ale vůbec nevím, jaký vybrat, aby to spolu všechno fungovalo, mělo to ty správné kompatibilní konektory a nic se při hraní navzájem nezpomalovalo a tak. Zkoušela jsem projít nějaké recenze, ale vůbec se nechytám. Našla jsem tyto dva, ale cenou jsou dost vysoko: asus pg278qr gaming aoc ag271qg Poradí někdo? Předem moc díky!

ma tento pc podsviceni. jeste kdybi to melo jakou barvu

Dobrý den,je součást balení kabel,který přenese těch 165Hz? popřípadě půjde mi zapojit do MSI GeForce GTX 1080 ARMOR 8G OC?. Děkuji za odpověd.

dobry den, ma nekdo zkusenost s timto monitorem, zda-li se da zmenit barva led odviceni na stojanu? Napr z cervene na modrou? dekuji

dobry den mam zajem o tento monitor chci se zeptat jestli mi to zvladne grafika GTX970 4g a hraju prevazne multiplayer hry nebude se to sekat děkuji

Zdravím, mám problém s tímto monitorem... Veškeré videa a obrázky mají otřesnou kvalitu, jde hlavně o černou. Černá je čtverečkovaná a tak divně do šedé vybarvená. Nezáleží na kvalitě videa/obrázku, vždy to vypadá stejně. Mohu s tím něco dělat? Děkuji.

Dobrý den,nemužu se rozhodnout mezi WQHD monitory s G-sync a až 165Hz,nebo bez G-sync,i s vyššímy Hz,je ten rozdíl opravdu znát?Plánuji GK 1080,nebo 1080ti

12
Diskusia a poradňa k 27" ASUS PG278QR Gaming
Príslušenstvo pre 27" ASUS PG278QR Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS PG278QR Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS PG248Q Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS PG248Q Gaming. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" ASUS PG278Q Gaming.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií