Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" Dell S2718H

Zobraziť katalóg
27" Dell S2718H
4,0 1 hodnotení
LCD monitor - Full HD 1920×1080, 16:9, IPS panel, 6ms, 250cd/m2, VGA, HDMI, audio výstup, VESA, ComfortView, reproduktory 2x6W (NBD On-Site)
Kód:  ADL27u20 Produktové číslo:  210-ALRF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Dell S2718H

S2718H si získa pozornosť mimoriadnou presnosťou farieb. Farebná škála pokrýva 99 % priestoru sRGB a všetko uvidíte nezmenené, nech už sa pozriete odkiaľkoľvek. Monitor sa preto uplatní pre prácu s fotografiami či grafikou. Primeraná odozva, podpora širokého dynamického rozsahu (HDR a HDR10) a plynulého zobrazovania FreeSync znamená, že sa bude obraz skvele vynímať aj pri multimediálnej zábave. Elegantným výzorom ponúkne aj moderný dizajn, ktorý ozdobí váš počítačový stôl.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový monitor s minimálnym rámčekom
  • Širokouhlé Full HD pre filmy, seriály ...
  • Presné farby zo všetkých uhlov (IPS s 99 % pokrytím sRGB)
  • Podpora širokého dynamického rozsahu (HDR, HDR10)
  • Plynulosť vďaka FreeSync (z grafických kariet AMD)
  • Reproduktory 2 × 6 W (Waves Maxx Audio)
  • Ekologicky vyrábaný a energeticky úsporný

Zaujme aj vypnutý

Každý centimeter bol navrhnutý s ohľadom na štýl. Veľmi tenký rámik umožní si vychutnať obraz s menším rušením a lepšie splynie s ďalším monitorom po boku do viacmonitorového systému. Vstavané reproduktory svojim zvukom doplnia zážitok zo sledovania, bez toho aby ste sa museli vzdávať miesta na stole alebo kaziť výsledný dojem čistej estetiky.

Ohľaduplný k očiam s ComfortView aj k prírode

U tohto monitora sa myslí prakticky dopredu. S funkciou ComfortView potláča blikanie obrazovky a minimalizuje modré svetlo. Tieto 2 elementy sú zbytočnou príčinou predčasnej únavy očí či rovno bolesti hlavy. Samotný monitor je vyrábaný v súlade s najnovšími štandardmi a regulačnými nástrojmi na ochranu životného prostredia, ako je ENERGY STAR, certifikáty TCO, WEEE, štandardy ErP (EuP) a iné.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
24 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!
Maximálna spotreba
50 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
24 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!
Maximálna spotreba
50 W Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze propojit s repro soustavou do PC např. tímto? https://www.alza.cz/redukce-audio-3-5mm-d65965.htm#discussionPosts

Dobrý deň, zaujímalo by ma aké má vlastne tento monitor rozlíšenie či klasické FullHD alebo 4K lebo rôzne zdroje uvádzajú inak. Vopred ďakujem za vašu odpoveď.

Diskusia a poradňa k 27" Dell S2718H
Príslušenstvo pre 27" Dell S2718H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Dell S2718H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Dell S2718H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Dell S2718H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Dell S2718H.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií