Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" Dell U2718Q UltraSharp

Zobraziť katalóg
27" Dell U2718Q UltraSharp
4,8 41 hodnotení
LCD monitor 4K Ultra HD 3840 × 2160, displej IPS, 16:9, odozva 5ms, farebná hĺbka 10bit, HDR, jas 350cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, mini DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Kód:  ADL27u40 Produktové číslo:  210-AMRZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Dell U2718Q UltraSharp

Potešte svoje oči pohľadom na precíznu farebnosť a extra jemné rozlíšenie. IPS panel poskytuje oproti bežnému TN oveľa presnejšie zobrazenie farieb. Tento monitor sa však tým priamo pyšní a hrdo k nemu dostanete správu o kalibrácii. Monitor bol pri výrobe kalibrovaný, aby sa zaručilo 99 % pokrytie priestoru sRGB pri hodnote deltaE < 2 a novo si rozumie s HDR a HDR10. To je jasný prísľub obrazu v tej najlepšej kvalite. Navyše pri IPS paneli zostávajú farby viditeľné s rovnakou kvalitou v celom širokom pozorovacom uhle, takže sa pozerajte na ohromujúci obraz bez ohľadu na to, odkiaľ ho sledujete. Monitor Dell U2518D UltraSharp zachováva ostrosť obrazu na 27" ploche, lebo má Ultra HD panel so 4× viac bodmi než má Full HD.

Kľúčové vlastnosti monitora Dell U2718Q UltraSharp

  • Podporované kontrastné zobrazenie HDR a HDR10
  • Precízne presné farby (IPS kalibrovaný na 99 % sRGB pri deltaE < 2)
  • Farby zostávajú konzistentné z každého uhla
  • Zachováva ostrosť zobrazenie aj na 27" ploche (rozlíšenie 4K UHD)
  • Perfektný pre zostavu viacerých monitorov (minimálny okraj zo všetkých strán)
  • Pokročilý stojan pre nastavenie ideálnej polohy a estetické vedenie káblov
  • Antireflexná úprava prednej polarizačnej vrstvy s filmom obaleným povrchom (3H)
  • Moderné rozhranie pre využitie kvalít obrazu (DP, mDP, HDMI 2.0)
  • Pohodlné, vysokorýchlostné pripojenie periférií (4-portový USB 3.0 hub s nabíjaním)

Maximalizácia vnemu s rámčekom InfinityEdge

Monitory Dell sú voľbou najmä profesionálov, ktorí často používajú viac obrazoviek vedľa seba a prípadne aj nad sebou tak, aby vznikla gigantická pracovná plocha. Práve preto bol okraj minimalizovaný na niekoľko milimetrov. Zaujme hlavne spodná časť, ktorá býva tou najširšou. V prípade Dell U2718Q je spodný okraj rovnako minimalistický ako ostatné! To zaručuje takmer neprerušované zobrazenia medzi monitormi.

Flexibilný stojan

Z ďalších prednostných vlastností možno tiež vyzdvihnúť, že monitor Dell U2718Q možno umiestniť do čo najlepšej polohy práve pre vás. Možno ho ľubovoľne zdvihnúť, znížiť, nakloniť alebo natočiť, a tak dosiahnuť maximálne pohodlie pri sledovaní. Ak trávite veľa času na internetových stránkach alebo v dokumentoch, uvítate otočenie na výšku pre ešte efektívnejšie využitie zobrazovacej plochy.

Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
A Hotovo!
Rozšírená záruka
Servis u zákazníka (NBD), Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Servis u zákazníka (NBD), Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!
Kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, mini DisplayPort Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
mini DisplayPort
1 × Hotovo!
USB
4 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie
Nastaviteľná výška, HDR, Pivot Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,13 cm Hotovo!
Výška
41,02 cm Hotovo!
Hĺbka
20,03 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,7 kg Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
A Hotovo!
Typická spotreba
30 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!
Maximálna spotreba
30 W Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Mě by prosím zajímalo, jaký je reálný rozdíl mezi obnovovací frekvencí u 4K a to 60Hz a 144 Hz (přes 100Hz)? Setkal jsem se s rozdílnýmíi názory, dost doporučovali upřednostnění vyšší frekvence a to i pokud člověk používá monitor, jako zobrazovadlo pro práci (nehráč). Je jiný monitor, který má 4K a přes 100 Hz, bezrámečkový design, vhodný pro občasné domácí grafické práce? Zatím jsem narazil pouze na Acer, ale ten má dost výrazné rámečky. Cena nerozhoduje, velikost 27, ale můˇze být i přes 30", někdo doporučuje u 4K 32". Děkuji.

Dobrý den. Prosím Vás, obsahuje monitor 27" Dell U2718Q UltraSharp zabudovanou webkameru? Děkuji.

Dobrý den, prosím, je součástí balení kabel pro připojení k NB? Děkuji!

Dobrý den. Půjde prosím plně využít tento monitor? Mám NTB Aspire A315-51 (LAPTOP-PO6ATQRH) s INTEL(R) CORE(TM) i5-7200U CPU 2,50 GHz 2,71 GHz, 4 GB DDR. Jde mi především o perfektní zobrazení písma. Slyšel jsem nicméně, že k tomu je třeba též nejnovější verze MsOffice (mám Excel 2010). Co je na tom pravdy? Rád si za monitor zaplatím, ale nerad bych vyhodil peníze za opět neostré písmo...A dále bych se rád zeptal na ochranu před modrým světlem a dalšími negativními jevy. Chtěl bych maximálně chránit své oči. Je tento monitor z pohledu jejich ochrany tím nejlepším na trhu? Děkuji.

Jaké kabely jsou v balení? DP nebo HDMI? Dále mě zajímá zda je k tomuto monitoru kompatibilní lišta AE515M? Chci jí připevnit na stojan monitoru. A je možné aby fungovaly společně dvě takové lišty na dvou monitorech? Díky za odpověď.

Jaké soundbary od DELLu jsou s tímto monitorem (U2718Q UltraSharp) kompatibilní?

Dobry den. Mam v planu poridit notebook Thinkpad E15 s grafickou kartou AMD Radeon RX 640. *Utahne* notebook tento 4K monitor Dell? Pokud ne, který dostupny business notebook Lenovo v podobne cenove hladine poridit aby byl kompatibilni s timto monitorem?

Dobry den, ake pripojenie/dock odporucate pre tento monitor a MacBook Pro 15" 2018?

U tohoto monitoru máte mylně uvedeno že nemá VESA mount možnost. Má ji.

Zdravím chcem sa spýtať keď mám len PS4 Slim verziu a chcem kúpiť tento monitor keďže o chvíľu tu je nová PS5 tak zatiaľ mi pôjde na Tom monitore aj Slim verzia len v nižšom rozlíšení ?

123...
Diskusia a poradňa k 27" Dell U2718Q UltraSharp
Príslušenstvo pre 27" Dell U2718Q UltraSharp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Dell U2718Q UltraSharp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Dell U2718Q UltraSharp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Dell U2718Q UltraSharp. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Dell U2718Q UltraSharp.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií