Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" Dell UltraSharp U2722DE

Zobraziť katalóg
27" Dell UltraSharp U2722DE
4,5 10 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, IPS, 16:9, 8 ms, 60Hz, 350 cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort 1.4, HDMI 1.4, USB-C, LAN, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA, Power Delivery až 90 W
Kód:  ADL27u65g Produktové číslo:  210-AYUJ Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Dell UltraSharp U2722DE

Či je monitor pre vás dôležitý na pracovné činnosti, alebo ho často využívate vo voľnom čase, potom nepodceňujte výber správneho typu. Vyskúšajte LCD monitor Dell s uhlopriečkou 27", ktorý by mohol byť trefou do čierneho. Rozlíšenie typu Quad HD 2560×1440 px vám sprostredkuje vynikajúci vizuálny zážitok. Pokiaľ ho potrebujete používať najmä vo veľmi svetlom prostredí, oceníte matný povrch displeja, ktorý menej odráža svetlo. Je pre neho charakteristické aj menšie zaťaženie očí, vďaka čomu môžete bez únavy pracovať dlhšie.

LCD monitor 27
LCD monitor 27

Zásadné vlastnosti LCD monitora 27" Dell UltraSharp U2722DE

  • LCD monitor Dell s uhlopriečkou 27" splní vaše sny o kvalitnom zariadení
  • Maximálne podporované rozlíšenie je 2560×1440 px
  • Výnimočná zobrazovacia technológia IPS
  • Matný displej je šetrný k vašim očiam
  • Jeho 8ms odozva postačí na bežnú činnosť aj sledovanie videí
  • Obnovovacia frekvencia s hodnotou 60 Hz je dostačujúca pre bežných používateľov
  • Pomer strán LCD monitora Dell je 16:9
  • Maximálny možný jas 350 cd/m2
  • Pomer zobrazenej čiernej a bielej farby alebo kontrast je 1000:1
  • Spotreba v SDR režime dosiahne 20 kWh/1000h
  • Možnosť otočiť monitor o 90°
  • Bude sa vám hodiť užitočný USB hub
  • Na stenu ho pripevníte pomocou VESA držiakov 100×100
  • Stojan vám umožní nastaviť výšku
  • Farba zariadenia je čierna a strieborná
  • Jeho hmotnosť dosahuje 4,78 kg
  • Typ pripojenia: DisplayPort 1.4, HDMI 1.4 a USB-C

Dostane vás svojím obrazom

Jedna z kľúčových vlastností pri výbere monitora je nepochybne obraz, pričom LCD monitor Dell má rozhodne čo ponúknuť. Vykreslenie obrazu prebieha prostredníctvom technológie IPS, ktorá na vás zapôsobí veľmi prirodzenými farbami a taktiež širokým pozorovacím uhlom. Odozva LCD monitora Dell, konkrétne 8 ms, je optimálna na bežné pracovné účely aj sledovanieí filmov a videí. Obnovovacia frekvencia v hodnote 60 Hz je dostačujúca pre štandardné potreby, ako napríklad prezeranie internetových stránok alebo občasné sledovanie filmov.

LCD monitor 27
LCD monitor 27

Výbava LCD monitora Dell

LCD monitor Dell vás nadchne výbavou, ktorá zefektívni činnosti pri práci a spríjemní hranie hier. Pripája sa k vášmu zariadeniu pomocou DisplayPort 1.4, HDMI 1.4 a USB-C. LCD monitor Dell má vo výbave aj výstup pre slúchadlá, ktorý slúži na pripojenie slúchadiel alebo externých reproduktorov. USB hub je skvelým pomocníkom, ktorý rozšíri počet potrebných portov. Poteší vás, že vám uľahčí prácu a tiež ušetrí čas pri prenose dát. Monitor možno upevniť do klasického stojana alebo nainštalovať na stenu pomocou VESA držiaka. Rozstup otvorov LCD monitora pre jeho montáž na stenu je 100×100.

LCD monitor Dell vám urobí radosť svojimi zaujímavými funkciami

LCD monitor Dell vám ponúkne celý rad funkcií, ktoré spríjemnia zážitok z jeho používania. Funkcia pivot umožňuje otočiť monitor do polohy orientovanej na výšku. Toto riešenie je vhodné pre niektoré kancelárske práce a čítanie dlhších textov.

LCD monitor 27

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
DisplayPort 1.4, HDMI 1.4 Hotovo!
Dátové rozhranie
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB-C
3 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
RJ-45 (LAN), Slúchadlový výstup Hotovo!
USB
4 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
100 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Maximálny výkon Power Delivery
90 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,13 cm Hotovo!
Výška
38,51 cm Hotovo!
Hĺbka
18,49 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,78 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
20 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych kombinoval tento monitor s jiným stejně velkým a stejně tvarovaným monitorem, ale hloupějším a měl k Notebooku rovnou připojeny dva monitory. Ideálně i jen na jednu zásuvku 230V. Jaký monitor mi k tomuto doporučíte? Je třeba dokoupit nějaké kabely mimo to, co je součástí balení? Na notebooku je USB-C Thunderbolt. Děkuji za odpověď.

Dobry den. Funguje KVM aj pri pouziti Android telefonu Samsung a funkciou DEX cez usb-c?

dobrý den, lze s tím, co obsahuje základní balení tohoto monitoru k němu připevnit (pod monitor či na stojánku) soundbar Dell Professional Soundbar AE515M? resp. pokud ne, co je nutné ještě pořídit? děkuji předem za vysvětlení!

Dobrý den, doporučíte mi prosím USB-C USB-C kabel, který bude fungovat s MacBookem Pro v režimu videa a PD? Můj MacBook na všech portech USB-C s alt-mode DP 1.4 podporuje.

Dobrý den, jak funguje připojení ethernet portu při KVM přepínání? Přepojuje se síťové rozhraní mezi těmito dvěma zařízeními, nebo se dá navázat jen na konkrétní USB-C vstup? Chci mít připojený stolní počítač, který má vlastní ethernet a do USB-C 1 připojovat tablet, telefon atd. Tedy by mi vyhovovalo, kdyby byl ethernet pevně vázaný na USB-C 1 a aby se myš, klávesnice a případně další zařízení připojená do USB A portů přepínaly pomocí toho KVM mezi USB-C 1/2

Dobrý den, lze tímto monitorem pohybovat ve všech směrech?nahoru dolu i do stran.

Dobrý den, můžu se zeptat, kdy plánujete naskladnit tento monitor? Děkuji

Dobrý den, poprosil bych jestli mi můžete zaslat typ kabelu, nebo redukce pro propojení tohoto monitoru a staršího pc. Koupil jsme od Vás Kabel Vention Display port to vga VENTk52. Zapojení je však nefunkční. Děkuji za radu

Dobrý den, není mi jasný popis konektorů. Bude tedy možné k monitoru přes jediný USB-C kabel zapojit MacBook Pro, přes který bude přenášen obraz, zároveň bude napájet MacBook a zároveň bude monitor sloužit jako hub pro připojení dalších periferií k počítači? Děkuji

Dobrý den, rád bych se zeptal na rozdíl tohoto monitoru (27" Dell UltraSharp U2722DE) vs obdobnému monitoru s koncovku DE (27" Dell UltraSharp U2722DE). Vidím tam jen rozdíl v typech připojení a váze. Cena je rozdílná o dva tisíce, což mi přijde divný, že by jen kvůli více možnostem typu připojení byl takový cenový rozdíl. Je tam ještě nějaký jiný rozdíl, který ovlivnuje kvalitu monitoru? Děkuji za odpověď, Ondřej

12
Diskusia a poradňa k 27" Dell UltraSharp U2722DE
Príslušenstvo pre 27" Dell UltraSharp U2722DE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Dell U2722DE UltraSharp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Dell UltraSharp U2722DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Dell UltraSharp U2722DE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Dell UltraSharp U2722DE.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií