Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" HP 27w

Zobraziť katalóg
27" HP 27w
4,8 40 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej IPS, 16:9, odozva 5ms, farebná hĺbka 8bit, jas 250cd/m2, kontrast 1000:1, HDMI 1.4, VGA, VESA
Kód:  WP087e4j3h Produktové číslo:  1JJ98AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" HP 27w

Úžasná kvalita obrazu z akéhokoľvek uhla

Monitor HP 27w na prvý pohľad zaujme štýlovým dizajnom s veľmi úzkym rámikom, ktorý lemuje kvalitný IPS panel s bohatým podaním farieb a širokými pozorovacími uhlami. Vďaka jedinému káblovému pripojeniu už nemusíte zápasiť s nevzhľadnou spleťou káblov a tenká konštrukcia monitora zaistí viac miesta na vašom pracovnom stole.


Kľúčové vlastnosti monitora HP 27w

  • 27" IPS panel
  • Full HD rozlíšenie (1920 × 1080 px)
  • Doba odozvy 5 ms GTG
  • Antireflexný povrch
  • Tenký rámik okolo displeja
  • Podstavec nezaberie veľa miesta na stole
  • Režim s potlačením modrého svetla
  • Konketory HDMI a VGA
  • Sklon: -5 až 23°

IPS displej s úžasnými farbami

Pokročilý 27" IPS displej prináša obraz s úžasnými detailmi vo vysokom Full HD rozlíšení a živými konzistentnými farbami naprieč spektrom širokých pozorovacích uhlov. Tento model exceluje nízkou odozvou 5 ms GTG, ktorá zaistí ostrý obraz pri prehrávaní videa alebo hraní hier s rýchlou akciou bez sekania a rozmazávania obrazu.


Šetrný k vášmu zraku

Monitor HP 27w je vybavený špeciálnym režimom, ktorý eliminuje vyžarovanie modrého svetla. V tomto režime sa posunie zobrazenie farieb do teplejšieho spektra, aby odtiene bielej vyzerali prirodzenejšie. Vaše oči vďaka tomu nebudú toľko namáhané ani pri dlhšom sledovaní obrazovky monitora.


Používateľský komfort

Takmer bezokrajový dizajn v spojení so širokými pozorovacími uhlami umožňuje spojenie niekoľkých monitorov vedľa seba s minimálnym odstupom. Ľahko tak rozšírite pracovnú plochu a získate lepší komfort nielen na prácu, ale aj zábavu. Podstavec monitora navyše poskytuje nielen pohodlný prístup k portom VGA a HDMI, ale aj možnosť nastavenia náklonu obrazovky v rozmedzí -5 až 23°.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, VGA Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
VGA
1 × Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,19 cm Hotovo!
Výška
44 cm Hotovo!
Hĺbka
23,73 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolik Má Tento Monitor Herců (Nebo Herczů Nevím Jak Se To Píše) Předem Děkuji Za Odpověď

Dobrý den. Mohu k tomuto monitoru použít tento držák? Nástěnný držák Hama VESA 200x200 prodloužený černý (WY056t5f8). Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci si koupit 2 monitory a používat je současně. Můj notebook má však jen jeden HDMI port. Jak se to dá vyřešit, prosím? Je možné jeden monitor zapojit do druhého a ten do notebooku?

Svítí dioda jen při zapnutém monitoru nebo i při vypnutém, stand by režimu ?

Dobrý den, ráda bych si tento monitor propojila s Macbookem Air 13. Budu k tomu potřebovat ještě nějaký kabel, který není součástí balení? Děkuji za odpověď

Dobrý den, mám 2 stejné monitory, první běží na VGA a druhý se pokouším připojit kabelem HDMI (do monitoru) a display port do PC, ovšem nefunguje. Nějaký tip jak problém vyřešit ?

Dobrý den půjde monitor spojit s asuz tuf gaming?

Je možné připojit notebook HP 15-bs154ne Laptop k tomuto monitoru???

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať, či je možné tento monitor zavesiť na stenu, alebo poprípade na nástenný stojan? Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, Po pripojeni notebooku HP cez HDMI na externy monitor HP, nie je mozne nastavovat Sytost farieb.  Da sa s tym nieco robit? Dakujem Martin Lauko

12
Diskusia a poradňa k 27" HP 27w
Príslušenstvo pre 27" HP 27w Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" HP 27w. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" HP 27w. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" HP 27w. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" HP 27w.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií