Rapture Rapture

27" iiyama G-Master GB2730QSU-B1

Zobraziť katalóg
27" iiyama G-Master GB2730QSU-B1
5 3 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, TN, 16:9, 1 ms, 75Hz, FreeSync, 8bit, 350 cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, VGA, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro, VESA
Kód:  WA840t28k1 Produktové číslo:  GB2730QSU-B1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" iiyama G-Master GB2730QSU-B1

Majte hernú akciu pod kontrolou

Herný monitor iiyama G-MASTER GB2730QSU-B1 vďaka svojim špičkovým parametrom úplne zmení váš pôžitok z hry. Vďaka technológii AMD FreeSync a extrémne nízkej dobe odozvy 1 ms je zaistená perfektná plynulosť hernej akcie a precízne prechody medzi snímkami. Silver Crow všetkým náruživým hráčom dopraje konkurenčnú výhodu potrebnú na rýchle rozhodovanie v zlomku sekundy.


Kľúčové vlastnosti monitora iiyama G-Master Silver Crow GB2730QSU-B1 27"

  • Obrazovka s uhlopriečkou 27", 8-bit, 16 : 9
  • TN panel s WQHD 2 560 × 1 440 rozlíšením
  • Odozva 1 ms a obnovovacia frekvencia 75 Hz
  • Kompatibilný so štandardom VESA 100 × 100 mm
  • Technológia AMD FreeSync
  • Zosvetlenie tmavých častí (Black Tuner)
  • Flicker-free a filter modrého svetla
  • Nastaviteľná výška, pivot a náklon obrazovky
  • Integrované reproduktory 2× 2W
  • USB rozbočovač (2× USB 2.0)
  • HDMI 1.4, DisplayPort, VGA, slúchadlový výstup

Detailné WQHD rozlíšenie

WQHD displej s rozlíšením 2 560 × 1 440 px ponúka o 77 % viac priestoru na obrazovke v porovnaní so štandardným Full HD monitorom. Silver Crow zobrazí aj tie najjemnejšie detaily s dokonalou čistotou a vynikajúcou ostrosťou.


AMD FreeSync

Technológia AMD FreeSync zaistí lepšiu komunikáciu medzi grafickým procesorom a monitorom, vďaka čomu eliminuje nepríjemné trhanie obrazu a lámavosť obrazu pri rýchlejších pohyboch. Výsledkom je dokonale plynulý obraz zaisťujúci maximálny zážitok z každej hernej akcie.


Veľmi rýchla doba odozvy

G-Master Silver Crow disponuje rýchlou dobou odozvy, ktorá je iba 1 ms a je kľúčom k plynulému hraniu so zníženým výskytom tieňov a rozmazania. Vďaka tomu monitor poskytne skúsenému hráčovi ďalší krok k zlepšeniu výkonu.


Black Tuner

Funkcia Black Tuner umožňuje upravovať jas a tmavé odtiene farieb, čím hráčom poskytne vyšší výkon zobrazenie s viacerými detailmi v zatienených oblastiach, ktoré by inak zostali bežnému oku skryté. Pri pohybe v tmavom priestore vám toto nastavenie pomôže včas odhaliť nepriateľa a rýchlo začať protiútok.


Funkcia PIVOT LCD monitora iiyama G-Master Silver Crow GB2730QSU-B1

Výškovo nastaviteľný stojan LCD monitora iiyama G-Master Silver Crow GB2730QSU-B1 a možnosť náklonu zaisťuje vynikajúcu ergonómiu, vďaka ktorej môžete nielen predchádzať zdravotným problémom, ale tiež zvýšiť vašu produktivitu. Funkcia otáčania umožňuje zmeniť orientáciu obrazovky na výšku, čo uľahčí prácu s niektorými aplikáciami alebo čítanie dlhých dokumentov.


Redukcia modrého svetla

Je vedecky dokázané, že nadmerné vystavovanie účinkom modrého svetla môže mať negatívne účinky na ľudské zdravie a predovšetkým zrak. Monitory iiyama sú vybavené funkciou, ktorá znižuje vyžarovanie modrého svetla, vďaka čomu sú šetrnejšie k vašim očiam aj pri dlhodobej práci s počítačom.


Technológia Flicker-free

Na lepší komfort počas hrania hier je k dispozícii technológia Flicker-free, ktorá zabraňuje nepríjemnému blikaniu displeja, takže pri dlhom sledovaní obrazovky nebudú vaše oči príliš namáhané a taktiež dochádza k zníženiu únavy.


Herné režimy

Vyberte si jeden z preddefinovaných herných režimov (vrátane FPS a stratégie), alebo si uložte svoje vlastné nastavenia a prispôsobte výkon zobrazenia na mieru konkrétnemu hernému titulu.


Integrované reproduktory

Na pohodlné sledovanie filmov, hranie hier či počúvanie hudby sú k dispozícii 2 kvalitné integrované reproduktory. Nerušené počúvanie zaistíte pripojením slúchadiel do konektora na zadnej strane monitora, takže si môžete užívať zvuk s vysokou hlasitosťou.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,1 cm Hotovo!
Výška
52,7 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, DisplayPort, USB Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
29 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Opravdu monitor disponuje VGA portem? Dle oficiálního webu nikoliv a není vidět ani na obrázku... Odkaz do neznáma

Dobrý deň v parametroch tohto monitoru je napísané že display je matny a 3 riadky podtym je napísane že je leskly . Aký display ma tento monitor?

Diskusia a poradňa k 27" iiyama G-Master GB2730QSU-B1
Príslušenstvo pre 27" iiyama G-Master GB2730QSU-B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" iiyama G-Master GB2730QSU-B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" iiyama G-Master GB2730QSU-B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" iiyama G-Master GB2730QSU-B1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" iiyama G-Master GB2730QSU-B1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií