Rapture AP+ plus nový vizuál

27" Lenovo G27-30

Zobraziť katalóg
27" Lenovo G27-30
LCD monitor Full HD 1920×1080, VA, 16:9, 1 ms, 165Hz, FreeSync, 350 cd/m2, kontrast 3000:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, nastaviteľná výška, antireflexný povrch displeja, repro
Kód:  WM232l3s3a Produktové číslo:  66E7GAC2EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Lenovo G27-30

Hrajte naplno so špičkovým monitorom

Spoľahnite sa na špičkovú technológiu aj pri hraní náročných bitiek. Monitor Lenovo G27-30 vyniká vysokou obnovovacou frekvenciou, nízkou odozvou a modernými technológiami pre plynulý obraz bez trhania. Jeho vysoký jas až 350 nitov navyše zaistí úžasný herný zážitok a dokonalé podanie farieb. Jeho atraktívny dizajn vás oslní, a vďaka funkciám na ochranu zraku budete môcť hrať hry bez obáv.

 

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!



S monitormi Lenovo vás nič nezastaví

Trojročná záruka pre monitory Lenovo je realizovaný prostredníctvom služby výmeny za iný funkčný kus. Po prijatí servisnej požiadavky si servis vyzdvihne starý monitor prostredníctvom kuriérskej služby a po kontrole vám pošle iný funkčný kus. Pre nahlásenie servisnej požiadavky, prosíme, kontaktujte zákaznícku linku Lenovo na čísle 0850 232 406.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Stvorený na hranie

Monitor Lenovo G27-30 je navrhnutý na dokonalý herný zážitok. S obnovovacou frekvenciou až 165 Hz a ultrarýchlou odozvou iba 1 ms (podľa MPRT) zaistí, že obraz na displeji bude bezchybný a plynulý bez toho, aby vás trápilo trhanie či sekanie. Vďaka pokročilým technológiám, ako je AMD FreeSync, je obraz dokonale plynulý, čo vám umožní si v plnej miere vychutnať všetky herné okamihy.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Dokonalé farby

Monitor Lenovo G27-30 vás zaujme svojim 27" VA panelom, ktorý disponuje 8-bitovou farebnou hĺbkou, vysokým kontrastom a pokrýva 99% farebného gamutu sRGB, čo zaisťuje dokonalé podanie farieb. Vďaka rozlíšeniu FullHD perfektne vykreslí aj ten najmenší detail a jas až 350 nitov, spolu s podporou HDR, pozdvihnú váš multimediálny zážitok na úplne novú úroveň.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Štýlový dizajn

Monitor Lenovo G27-20 si získa srdce každého hráča svojim elegantným dizajnom. Okrem toho, že je skvelý pre hranie hier, tiež myslí na vaše oči. Disponuje certifikáciou TÜV Low Blue Light (hardvérové riešenie) a technológiou Flicker Free, čo znamená, že nevyžaruje škodlivé modré svetlo a eliminuje nepríjemné blikanie. To všetko znižuje únavu očí a umožní vám zostať plne sústredení aj pri napínavom hraní hier.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!



Prečo by ste si mali kúpiť Lenovo G27-30?


Monitor pre náročných

Monitor Lenovo G27-30 je navrhnutý s ohľadom na hráča, ponúka rýchlu obnovovaciu frekvenciu, nízku odozvu a funkcie pre synchronizáciu obrazu.

Dokonalé farby

Vďaka 27" VA panelu s 8-bitovou farebnou hĺbkou a 99% pokrytím gamutu sRGB ponúka dokonalé podanie farieb.

Ochrana zraku

Certifikácia TÜV Low Blue Light a technológia Flicker Free eliminujú modré svetlo a nepríjemné blikanie, čo znižuje únavu očí pri dlhých herných seansách.

Nízka spotreba

Monitor Lenovo G27-30 má nízku spotrebu energie, čo vám umožní ušetriť na prevádzkových nákladoch.

Flexibilita

Monitor umožňuje ľahko upraviť jeho výšku a náklon, čo vám umožní dosiahnuť optimálne pohodlie pri hraní. Podporuje aj štandard VESA pre uchytenie na kompatibilnom držiaku.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Nízka spotreba

S monitorom Lenovo G27-30 ušetríte za prevádzkové náklady. Jeho nízka spotreba energie, ktorá činí iba 22 W, vám umožní znížiť náklady na prevádzku, takže sa nemusíte obávať vysokých účtov za elektrinu. Ani pri celodennom hraní!

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Ochrana zraku

Netrápte sa nedostatkom miesta. Monitor Lenovo G27-30 vám ponúka možnosť uchytenia pomocou štandardu VESA, čo vám umožní jednoducho pripevniť ho na kompatibilný nástenný držiak alebo flexibilné rameno. Tým získate dodatočný priestor na stole na pohodlnejšie hranie.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Možnosť úpravy náklonu a sklonu

Monitor Lenovo G27-30 vám umožní plne prispôsobiť ho svojim potrebám. Jeho výšku (až do 135mm) a náklon môžete ľahko upraviť (5 ° až +22 °), čo znamená, že vás už nikdy nebude bolieť za krkom vinou nesprávnej polohy monitora.



Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
VA Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
165 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
3000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
99 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Kensington Lock Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
52,9 cm Hotovo!
Výška
61,41 cm Hotovo!
Hĺbka
23,92 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
22 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
30 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je možné monitor pripojiť na nejaký stojan dual?

Dobry den, pri kupe monitoru nachadza sa v baleni aj kabel alebo nie? Ak ano, ide o typ HDMI alebo DisplayPort? Dakujem

Dobrý den,bude monitor fungovat s xboxem serie s ?

Diskusia a poradňa k 27" Lenovo G27-30
Príslušenstvo pre 27" Lenovo G27-30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Lenovo G27-30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Lenovo G27-30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Lenovo G27-30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Lenovo G27-30.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií