AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

27" Lenovo G27qc-30

Zobraziť katalóg
27" Lenovo G27qc-30
5 1 hodnotení
LCD monitor prehnutý, Quad HD 2560×1440, VA, 16:9, 1 ms, 165Hz, FreeSync, 8bit, HDR, 350 cd/m2, kontrast 3000:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, antireflexný povrch displeja, repro, VESA
Kód:  WM232l3s30 Produktové číslo:  66F4GAC2UK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Lenovo G27qc-30

Keď hrať, tak naplno!

Hrajte naplno s monitorom Lenovo G27qc-30! Ponúka bleskurýchlu 165Hz obnovovaciu frekvenciu, dokonalé podanie farieb a zahnutý panel s jemným QHD rozlíšením, ktorý si zamilujete. Má moderný dizajn s ergonomickými možnosťami zdvíhania a naklápania, vstavané reproduktory a širokú škálu portov na pripojenie k počítaču. Nechýba mu ani podpora softvéru Lenovo Artery a technológie na ochranu vášho zraku. .

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!



S monitory Lenovo vás nic nezastaví

Trojročná záruka pre monitory Lenovo je realizovaná prostredníctvom služby výmeny za iný funkčný kus. Po prijatí servisnej požiadavky si servis vyzdvihne starý monitor prostredníctvom kuriérskej služby a po kontrole vám pošle iný funkčný kus. Pre nahlásenie servisnej požiadavky, prosíme, kontaktujte zákaznícku linku Lenovo na čísle 0800 702 703.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Jemné rozlíšenie

Posaďte sa a nechajte sa uchvátiť veľkým 27" monitorom Lenovo G27qc-30 s jemným QHD rozlíšením, na ktorom sa budú vaše hry dokonale vynímať. Tento monitor sa môže pochváliť impozantným prehnutím 1500R pre ešte lepší zážitok z hrania hier a nevšedným dizajnom, ktorý kombinuje moderné herné prvky typické pre herné rady Lenovo spolu s čistými líniami.

Lenovo Legion Go

Rýchla frekvencia

S monitorom Lenovo G27qc-30 si užijete plynulé hraní bez sekania vďaka jeho VA panelu ponúkajúcemu 1ms odozvu a obnovovaciu frekvenciu 165Hz. O synchronizáciu obrazu medzi grafikou a monitorem sa stará technológia AMD Freesync Premium. Vo výbave tohoto monitora nechýba ani technológia Natural Low Blue Light, ktorá redukuje škodlivé modré svetlo na minimum, spolu s certifikáty TÜV Eye Comfort a Eyesafe Display.

Lenovo Legion Go

Pohlcujúce farby

Farby tohoto monitora vás vtiahnu do deja. Poskytuje totiž 122% pokrytie farebného gamutu sRGB a 90% gamutu DCI-P3 spolu s 8-bitovou farebnou hĺbkou a jasom až 350 nitov pre realistické farebné podanie, ktoré oceníte nielen pri hraní hier, ale aj pri editácii fotografií, alebo sledovaní obľúbených filmov a seriálov. A jeho antireflexný povrch minimalizuje odlesky pre ničím nerušenú zábavu.

Lenovo Legion Go

Prečo zakúpiť Lenovo G27qc-30?


Skvelý displej

Zahnutý panel s jemným rozlíšením QHD a bleskurýchlou 165Hz obnovovacou frekvenciou pre plynulé hranie.

Pohlcujúce farby

Dokonalé realistické a živé farby, ktoré vyniknú nielen pri hrách, ale aj pri úprave fotografií a sledovaní filmov.

Jednoduché prispôsobenie

Monitor Lenovo G27qc-30 môžete ho ľahko nastaviť podľa svojich preferencií, vrátane uhla náklonu a výšky, alebo ho dokonca aj pripevniť na kompatibilný VESA držiak.

Vstavané reproduktory

Tento monitor je vybavený dvojicou vstavaných reproduktorov s výkonom 2x3W pre pohlcujúci zvukový zážitok.

Softvér Artery

Softvér Lenovo Artery vám umožní ľahko prispôsobiť jas, kontrast, farby a dokonca aj obnovovaciu frekvenciu, nastaviť režimy použitia a mnoho ďalšieho.

Lenovo Legion Go

Jednoduché prispôsobenie

Monitor Lenovo G27qc-30 vám umožní plne prispôsobiť jeho polohu tak, ako vám vyhovuje. Môžete ľahko upraviť náklon, zvýšiť ho až o 135 mm alebo ho pripevniť na kompatibilný VESA držiak alebo flexibilné rameno. Už nikdy vás nebude bolieť za krkom zo zlej polohy monitora!

Lenovo Legion Go

Vstavané reproduktory

Monitor Lenovo G27qc-30 ľahko pripojíte k svojmu notebooku či počítaču vďaka dvojici konektorov HDMI 2.0 alebo DisplayPort 1.4. Medzi jeho konektormi nájdete aj audio jack. V jeho výbave sa nachádza aj dvojica reproduktorov s výkonom 2x3W zaisťujúca naozaj pohlcujúce hranie! Typická spotreba len27W navyše zaručuje nízke prevádzkové náklady.

Lenovo Legion Go

Softvér Artery

Vyťažte z vášho monitora maximum s pomocou softvéru Lenovo Artery, ktorý vám umožní ľahko prispôsobiť jas, kontrast, farby, a dokonca aj obnovovaciu frekvenciu. Obsahuje prednastavené režimy na rôzne účely - od herného režimu až po režim na úpravu fotografií a umožní vám nastaviť upozornenie na pravidelné prestávky, aby vaše oči mali možnosť oddýchnuť si.



Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
165 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
3000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
99 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,04 cm Hotovo!
Výška
52,89 cm Hotovo!
Hĺbka
23,92 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
DisplayPort Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
25 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
38 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda balení monitoru obsahuje kabel display port nebo si ho mám koupit extra. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k 27" Lenovo G27qc-30
Príslušenstvo pre 27" Lenovo G27qc-30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Lenovo G27qc-30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Lenovo G27qc-30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Lenovo G27qc-30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Lenovo G27qc-30.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií