AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

27" Lenovo Legion Y27g-Sync čierny

Zobraziť katalóg
27" Lenovo Legion Y27g-Sync čierny
LCD monitor – prehnutý, Full HD 1920×1080, 16:9, VA, 4ms, 144Hz, 300cd/m2, 3000:1/3M:1, DisplayPort, HDMI, USB 3.1 Gen 1, nastaviteľná výška, držiak na slúchadlá, NVIDIA G-Sync, TCO 6.0, VESA
Kód:  WM232l7k Produktové číslo:  65BEGAC1EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Lenovo Legion Y27g-Sync čierny Predaj skončil

27" Lenovo Legion Y27g-Sync čierny

LCD monitor 27" Lenovo Legion Y27g-Sync čierny používa zobrazovaciu plochu typu VA. VA sa na stupnici výkon – cena zaraďuje na pozíciu kompromisu medzi chválené IPS a nízkonákladové TN. V porovnaní proti staršiemu typu TN tieto panely dokážu zobraziť sýtejšiu čiernu a zintenzívňuju kontrast.

Parametre displeja 27" Lenovo Legion Y27g-Sync čierny

LCD monitor Lenovo meria v uhlopriečke 27 " a zobrazuje v rozlíšení 1920 × 1080 px. Uhlopriečka s rozmerom 27 " je vynikajúca v prípade, kedy nemáte miesta na rozdávanie, ale máte skúsenosť, že malý monitor nestačí. LCD monitor s veľkou uhlopriečkou by sme odporučili napr. architektom. Na ergonómiu pri práci má dopad aj pomer strán monitora 16:9. Patrí preto medzi širokouhlé monitory s väčšou vodorovnou dĺžkou, ktoré sa hodia viac na sledovanie filmov a zábavu všeobecne.

Nielen pre hráčov má obzvlášť veľký význam odozva. Definíciu odozvy čiže latencie si určujú výrobcovia, všeobecne môžeme konštatovať, že ide o čas potrebný na prefarbenie obrazového bodu. Najnáročnejší hráči e-športov vyhľadávajú monitory s odozvou pod 5 ms. U 27" Lenovo Legion Y27g-Sync čierny výrobca stanovil odozvu 4 ms. Ďalším podstatným parametrom je aj obnovovacia frekvencia, teda počet obnovení obrazu na obrazovke za sekundu. LCD monitor pracuje na frekvencii 144 Hz, čo je frekvencia, ktorú oči vnímajú ako menej únavnú.

Čo dokáže monitor 27" Lenovo Legion Y27g-Sync čierny

  • Pomer strán 16:9 je vhodný na konzumáciu obsahu (napr. filmy alebo hry)
  • Svižná latencia 4 ms sa oplatí u videohier
  • G-Sync funkcia na synchronizáciu obrazu s grafikou kartou
  • Monitor je možné pripevniť do VESA držiaka

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!
Typ panela
VA Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
100×100 Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky zakrivené monitory
» Všetky monitory na CAD
» Všetky G-Sync monitory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" Lenovo Legion Y27g-Sync čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Lenovo Legion Y27g-Sync černý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií