Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" OMEN by HP

Zobraziť katalóg
27" OMEN by HP
4,5 2 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, displej TN, 16:9, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 165Hz, G-Sync, jas 350cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška (Z4D33AA)
Kód:  HPBM2007x Produktové číslo:  Z4D33AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" OMEN by HP


Vaša cesta k víťazstvu

Herný monitor HP Omen sa stane vašou najsilnejšou zbraňou počas zbesilých herných podujatí. Parádna zobrazovacia plocha s uhlopriečkou 27", matný antireflexný povrch, ktorý posilní vašu koncentráciu odrazom všetkých odleskov a predovšetkým skvelá obnovovacia frekvencia 165 Hz a odozva len 1,8 ms dodajú akčným súbojom tú pravú šťavu. 


Kľúčové vlastnosti monitora HP Omen 27

  • 27" TN panel
  • QHD rozlíšenie (2 560 × 1 440 px)
  • Nízka odozva 1,8 ms
  • Obnovovacia frekvencia 165 Hz
  • Antireflexný povrch
  • 1 × HDMI, 1 × DisplayPort, 3 × USB 3.1
  • Funkcia NVIDIA G-Sync
  • Filter modrého svetla
  • Nastaviteľná výška displeja
  • Sklon: -5 až +23°
  • Konektor pre pripojenie slúchadiel
  • Ambientné osvetlenie podstavca

TN panel s Full HD rozlíšením

Širokouhlý TN displej s vysokým QHD rozlíšením ponúkne oslnivé sledovanie a dokonale ostrý obraz v každom detaile s podporou zobrazenia až 16,7 milióna farieb. Vďaka vysokému dynamickému kontrastnému pomeru 10 000 000:1, displej zaistí hlbšie podanie čiernej, jasnejšiu bielu a živšie reprodukcie farieb.


Ostrý obraz v každom detaile

HP Omen sa pýši vysokou obnovovacou frekvenciou 165 Hz, ktorá je 2× vyššia než je tomu pri štandardných monitoroch. Vďaka tomu si môžete dopriať plynulé hranie hier, ostrejšie zobrazenie objektov a čistejšie podanie detailov. Každá rýchlejšia akcia je vykreslená ostro a dáva vám priestor pre citlivú a rýchlu reakciu.



Plynulé hranie bez trhania

Technológia NVIDIA G-Sync synchronizuje obnovovaciu frekvenciu monitora s grafickou kartou s minimálnym oneskorením a zaisťuje tak dokonale plynulý obraz bez trhania a rozmazania. Vďaka tomu môžete okamžite reagovať na dianie na obrazovke a pri hraní hier získate značnú výhodu pred vašimi protivníkmi.


Moderná konektivita

S dvoma portami HDMI a DisplayPort sa hravo pripojíte ku všetkým svojim multimediálnym zariadeniam a zaistíte tak prenos obsahu vo vysokom rozlíšení. Spolu s trojicou USB konektorov budete mať po ruke všetku potrebnú konektivitu pre pripojenie moderných prehrávačov, konzol, fotoaparátov a pod. Súčasťou balenia sú káble HDMI, DisplayPort a USB.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
165 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,36 cm Hotovo!
Výška
53,36 cm Hotovo!
Hĺbka
27,25 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,48 kg Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, DisplayPort, USB Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky G-Sync monitory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, všade je uvedené, že obnovovacia frekvencia monitoru je 165 hz. Ja ale v jeho nastaveniach vidím max 144 hz, monitor bol už raz reklamovaný- vraj výmena za nový kus, pred tým bolo tiež iba 144hz. Mám nejaký model so zlým panelom?

Dobrý den, je možné tento monitor 27" používat v nativním rozlišení QHD (2560×1440) současně s displejem notebooku 17" v nativním rozlišení FHD (1920×1080), grafická karta Nvidia Geforce 2070? Děkuji

Dobrý den, potřeboval bych nový adaptér na tady ten monitor. Máte nějaký v obchodě ? Dekuji

Dobrý den, plánujete zařadit do prodeje i novější verzi tohoto monitoru OMEN 27i s IPS panelem? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká je výška monitoru bez stojanu? Důvodem je, že doma již mám 24" verzi tohoto monitoru a podle uvedených parametrů je tento monitor i se stojanem o 10 cm vyšší a přitom je rozdíl jenom 3". Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, chci si koupit monitor protože mám již starý model. Chtěl bych rozhodně herní monitor, nejméně 144 Hz, 1ms, WQHD 2560 × 1440. Mezi mé favority patří 27" OMEN by HP a 27" Acer XB271HUAbmiprz Predator. V pc mám grafickou kartu Nvidia Geforce 1060, Intel core i5 7400 - 3GHz, 16 gb ram, nevím zda se vyplatí koupit jeden z těchto nebo jestli je nějaká podobná alternativa. Díky za odpověď.

Dobrý deň, Mám monitor iba dva dni, ale akonáhle vypnem NTB tak adaptér k monitoru začne bzučať, je to normálne alebo na reklamáciu?

dobrý deň, chcel by som sa opýtať kde sa dá kupiť adaptér alebo power brick s kábelom k monitoru? Ďakujem

Dobry den, Chtel jsem si namontovat monitor na rameno ale chybi mi VESA adapter. Jak jsem googlil tak to neni ani tak nestandarne ze to chybi v krabici, bohuzel jsem nenasel nahradni dil. Je mozne nejaky dostat/zakoupit?

Dobrý den, jak dlouhý je přibalený DP kabel?

12
Diskusia a poradňa k 27" OMEN by HP
Príslušenstvo pre 27" OMEN by HP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" OMEN by HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" OMEN by HP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" OMEN by HP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" OMEN by HP.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií