AD homeoffice Rapture

27" Samsung S27R650

Zobraziť katalóg
27" Samsung S27R650
4,8 15 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, IPS, 16:9 širokouhlý, 5 ms, 75Hz, FreeSync, 250 cd/m2, kontrast 1000:1, HDMI, DisplayPort a VGA, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Kód:  WH605e1p Produktové číslo:  LS27R650FDRXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung S27R650


Bezrámikový PC monitor Samsung S27R650

Potrebujte sa pri práci úplne sústrediť na danú úlohu? V tom prípade budete potrebovať dostatočne veľkú pracovnú plochu. Práve na to môžete využiť monitor na PC Samsung S27R650 s úplne minimálnymi rámikmi. To znamená, že v duálnom režime vás nebude už nič rušiť.



Realistické farebné podanie monitora Samsung S27R650

Špičkový IPS panel monitora k PC Samsung S27R650 sa vyznačuje bezchybným podaním farieb a širokými pozorovacími uhlami. Samozrejmosťou je Full HD rozlíšenie, na ktorom zobrazíte aj naozaj veľké tabuľky v Exceli alebo rozsiahle prezentácie v PowerPointe.



Konektivita monitora nemá chybu

Kancelársky monitor Samsung S27R650 musí byť pripravený na pripojenie k prakticky ľubovoľnému zdroju obrazu. Či už pôjde o moderný notebook alebo staršie stolové PC. Práve tam zvolíte analógové pripojenie pomocou VGA. Vo všetkých ostatných prípadoch dosiahnete najlepšieho obrazu pri použití HDMI alebo DisplayPortu. K dispozícii je tiež hneďštvorica USB konektorov v konfigurácii 2× USB 3.0 a 2× USB 2.0.



Svieže oči aj po dlhej práci

Pri práci v noci vám príde vhod filter modrého svetla, jeho zapojenie pomáha s kvalitou spánku. Veľmi efektívnou poistkou proti bolesti očí a únave je mód Flicker-free, ktorý obmedzuje kmitanie obrazu monitora. Pre hráča je pútavou funkciou PC monitora Samsung S27R650 presná synchronizácia obrazu s grafickými kartami AMD, ukrytá pod skratkouFreeSync.



Dokonalé prispôsobenie monitora 27" Samsung S27R650

Pre absolútne dokonalé vyladenie pracovnej pozície je dobré mať okrem kvalitnej kancelárskej stoličky aj výškovo nastaviteľný monitor. Monitor počítača Samsung S27R650 je možné otočiť a naklopiť, aby ste videli na svoju prácu tak, ako potrebujete. Elegantný a čistý dizajn 27-palcového monitora vytvorí z vášho pracoviska štýlovú kanceláriu a navyše je kompatibilný s VESA preľahkú inštaláciu priamo na stenu alebo do držiaka.


Monitor s lacnou prevádzkou

Aj keď sa to nezdá, tak úsporný monitor dokáže za niekoľko rokov svojho fungovania ušetriť nemalé finančné prostriedky za energiu. Technológia Smart Eco Saving znižuje spotrebu energie až o 10 % pri zachovaní kvality obrazu.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
IPS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
75 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
VGA
1 × Hotovo!
USB
4 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,23 cm Hotovo!
Výška
53,9 cm Hotovo!
Hĺbka
23,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, USB Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
24 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Mohu připojit přijímač kamery hikvision přes HDMI (sledovat na obrazovce podobné televizi) dekuji

Dobrý den, u monitoru mi nefungují reproduktory. A to ani při připojení přes HDMI ani přes DP. V nastavení zvuku je přitom monitor uvedený jako výstupní zařízení.

Dobrý den, cca po měsící mi začal monitor na pravé straně necelých 10 cm problikavat tak, zže je nečitelný. Není to kablem ani zdrojem signálu , když ho odpojim od pc tak se chova stějně např. při zobrazení menu. V čem může být problém ? Děkuji RS

Prosim vas da sa monitor prichytit na alza ergo ?https://www.alza.sk/alzaergo-ergoarm-d15b-d5626016.htm

Dobrý den, když potřebuji na jeden monitor pustit jeden počítač přes HDMI a druhý jiným vstupem, lze na monitoru přepínat který vstup bude připojen na monitor (t.j. který počítač uvidím)?

dobry den je monitor na ps5?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozměr obrazovky bez stojánku. Děkuji

Dobrý den, je součástí balení i kabel na připojení ntb? Hdmi apod.

Dobrý den, jaké jsou rozměry samotného stojanu prosím? Díky

Dobry den, cital som na inej recenzii, ze dany display nezapina autovaticky s pocitacom ale monitor treba vzdy zapnut rucne. Mozete to prosim preverit a vyskusat. S pozdravom ST

12
Diskusia a poradňa k 27" Samsung S27R650
Príslušenstvo pre 27" Samsung S27R650 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Samsung S27R650. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Samsung S27R650. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Samsung S27R650. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Samsung S27R650.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií