Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" Samsung S27R750

Zobraziť katalóg
27" Samsung S27R750
4,3 6 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, displej VA, 16:9, odozva 4ms, obnovovacia frekvencia 144Hz, jas 250cd/m2, HDMI 1.4, HDMI 2.0, mini DisplayPort, slúchadlový výstup
Kód:  WH605e22b Produktové číslo:  LS27R750QEUXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung S27R750


Samsung S27R750, QHD monitor so skvele vyriešenou ergonómiou

LCD monitor 27" Samsung S27R750 je aj napriek svojej veľkej uhlopriečke úplne ideálny spoločník aj do malých kancelárií. Za všetko môže totiž revolučne vyriešený stojanček s pohyblivým kĺbom, ktorý nezaberá prakticky žiadne miesto.


2560 × 1440

Rozlíšenie

Robustné zavesenie

Výškovo nastaviteľný stojan

144 Hz

Obnovovacia frekvencia




Ušetrí veľa miesta na stole

Pracovný stôl je pre každého používateľa kľúčové miesto, na ktorom však typický monitor zaberá veľa miesta. Oproti tomu LCD monitor 27" Samsung S27R750 vám ušetrí približne 40 % miesta. To je naozaj znateľná hodnota, ktorú ocenia úplne všetci.


Samsung Space Monitor

Skrytá kabeláž

Stojan Samsung Space Monitor úhľadne skrýva napájací a HDMI kábel v zapustených drážkach, vďaka čomu sa do seba nezamotávajú a váš pracovný priestor je prehľadný a bez neporiadku.


Stojanček s kĺbom

Odolné zavesenie priamo na pracovnú dosku stola bolo vyvinuté priamo spoločnosťou Samsung. Vďaka tomu je interne otestované, aby vydržalo najmenej 5 000 pohybov a zabezpečovalo tak hladké a presné polohovanie obrazovky.

Samsung Space Monitor


Výškovo nastaviteľný monitor

Jednoduché polohovanie obrazovky je dôležité najmä preto, aby ste mali optimálny komfort. Jeho rozsah výšky je najlepší vo svojej triede a umožňuje nastavenie od 213 mm nad povrchom stola až úplne k úrovni povrchu.



144 Hz obnovovacia frekvencia

Rýchla 144 Hz obnovovacia frekvencia Samsung S27R750 zabezpečuje hladké zobrazenie akčných scén aj v hrách s vysokou snímkovou frekvenciou. V prípade nutnosti potom môžete znížiť obnovovaciu frekvenciu na 60 Hz alebo 120 Hz.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
144 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, mini DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,48 cm Hotovo!
Výška
36,21 cm Hotovo!
Hĺbka
2,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jeste bych se rada zeptala na zminovany sluchatkovy vystup. Kde ho najdu prosim? V zadni casti zadny sluchatkovy vystup bohuzel nevidim. Dekuji za odpoved, LP

Dobry den, je prosim mozne nejakym kabelem ci konektorem propojit tento monitor s externimi reproduktory , mam tento typ Creative Gigaworks T20 Series II. Dekuji. LP

Jak řešíte chybějící repro? Nechci mít na stole žádné externí bedny ale potřebuji zvuk na třídění videí a celkově na práci. Kvalita stačí bohatě jen mizerná ale hlavně aby byl. Štve mne že monitor repro nemá. Zatím ho mám objednaný a chystám se teprve vyzvednout

Reproduktory tedy nemá?

Ta díra má kabely vzadu se prekryje víčkem? Nebo ne? Viděl jsem monitor dnes na Jateční a byl nadšený ale ta díra zakrytá nebyla a kazilo to vzhled :-(

Dobrý den, bude tento monitor ještě ve slevě za 6000 ?

Dobrý den, Opravdu má tento monitor QLED panel? Na stránkách Samsungu se píše že má VA panel a o QLEDu žádná zmínka není.

Dobrý den. Mate tento monitor vystavený v Praze v Holešovicích? Díky za odpověď.

V popisu máte hdmi 2.1, ale v reálu má hdmi 2.0. Kdybych to tu pořádně nepročítal a všechno neověřoval, skoro bych na tento údaj naletěl. Nerozumím, jak se sem může takový údaj dostat do popisu, když to tu kontroluje expert od samsungu, který sám deklaruje hdmi 2.0.

prosim,majitelia tohoto monitora: mate aj vy problem s tym,ze po spusteni hry monitor 1-2x po par minutach hrania blikne ? (asi na 2 sekundy zhasne a znovu sa rozsvieti) ako keby detekoval herny rezim,avsak ten mam vypnuty. v prostredi windowsu to nerobi. update FW som spravil hned po kupe monitora. neviem ci je to vlastnost alebo chyba FW a musim pockat na update,alebo je to dovod na reklamaciu tovaru. bolo by fajn keby sa mi k tomu vyjadrili aj priamo zo samsungu (videl som tu aj nejake odpovede technikov samsung) dakujem

123
Diskusia a poradňa k 27" Samsung S27R750
Príslušenstvo pre 27" Samsung S27R750 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Samsung S27R750. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Samsung S27R750. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Samsung S27R750. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Samsung S27R750.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií