Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AD homeoffice

29" LG 29UB67 Ultrawide

Zobraziť katalóg
29" LG 29UB67 Ultrawide
4,9 8 hodnotení
LCD monitor Full HD 2560 × 1080, displej IPS, 21:9 širokouhlý, odozva 5ms, jas 300cd/m2, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro, VESA
Kód:  WK060a1j33 Produktové číslo:  29UB67-B.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

29" LG 29UB67 Ultrawide

Ďalší profesionálny monitor z dielne spoločnosti LG určený pre graficky náročných používateľov s panoramatickým rozlíšením 2 560 × 1 080 pixelov. Okrem pracovných úloh vám monitor poskytne skvelé podmienky pre sledovanie filmov, hranie hier či prácu v grafických aplikáciách. Vďaka skvelým pozorovacím uhlom si vysokú kvalitu obrazu vychutnáte z každej pozície. Funkcia Smart Energy Saving robí z monitora energeticky úsporné zariadenie s nízkymi prevádzkovými nákladmi. 

IPS panel pokrýva viac ako 99% farebného štandardu sRGB a v kombinácii s Calibration Hardware (True Color Finder) poskytuje presnejšie podanie farieb založené na optimálnej úrovni jasu a kontrastu. Monitor je teda ideálnym riešením aj pre fotografov, ktorí si môžu vychutnať svoje snímky v maximálnom farebnom podaní. 

Kľúčové vlastnosti

  • Panoramatické rozlíšenie
  • Možnosť otočenia - Pivot
  • Znižuje únavu očí
  • Energeticky úsporný
  • Režim pre čítanie
  • Multitasking
  • Umožňuje pripojenie dvoch zariadení súčasne

Optimalizované pracovné prostredie

Medzi každodenné činnosti, každého kto pracuje v kancelárii, patrí dlhodobé čítanie dokumentov na monitore, čo vedie k únave očí. Užitočná funkcia pre čítanie automaticky upravuje farby do mäkkých tónov tak, že sledovanie obrazovky je rovnako pohodlné ako čítanie knihy. Aj po celodennom sledovaní monitora pôjdete domov s minimálnou únavou vašich očí.

Svoje pohodlie ešte môžete navýšiť ergonomickým nastavením monitora, kedy je možné monitor ľahko natáčať, naklápať či úplne otočiť o 90° (pivot).

Nová éra multitaskingu

Multitasking už nemusí znamenať zbesilé miešanie okien tam a späť. Teraz bude stačiť jedno kliknutie myšou a obrazovku si budete môcť rozdeliť až na 4 nezávislé plochy - na jednom monitore vytvoríte štyri rôzne okná, medzi ktorými nebudete musieť prepínať. Pracujte čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie až v 4 programoch naraz. 

Pohodlie pre oči

Okrem vynikajúceho zobrazenia poteší aj technológiou Flicker Safe pre minimalizáciu únavy očí, takže si úžasného obrazu užijete dlhšie. Nová technológia stmievanie minimalizuje blikanie, ktoré zbytočne zaťažuje oči. Vďaka tomu budú dlhšie seansy pri počítači komfortnejšie.

Dva zdroje naraz

Vďaka prítomnosti niekoľkých vstupných portov pre zobrazovacie zariadenia môžete pripojiť k monitoru až dve zariadenia naraz. Pritom čo budete pracovať napríklad v grafickom editore, môžete sledovať film prehrávaný z pripojeného prehrávača.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
29" (73,66 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560 × 1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
IPS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
29" (73,66 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560 × 1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
21:9 Hotovo!

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania
HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Funkcie
Flicker-free Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
70,3 cm Hotovo!
Výška
40,4 cm Hotovo!
Hĺbka
25,23 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,62 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
DisplayPort, USB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 28" až 32"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké kabely jsou součástí balení?

Dobrý deň, dá sa monitor používať namiesto LCD panelu, bez nutnosti pripojenia na PC? Napr. pri pripojení USB s fotkou si ju sám načíta a zobrazí? Vopred ďakujem za odpoveď. Igor K.

Dobrý den, jaké má rozlišení webkamera , je integrovaná, čtu na webu. Jaké má rozlišení? Jan

Dobrý den, můžu zapojit monitor do staršího PC winXP-graf.-Intel G33/31Express Chipset Femily? děkuji za odpověď. Petr M.

Prosím podporuje monitor LG software: "Dual Controller" - současné použití 2x PC jen jednou myší a s jednou klávesnicí pro obě PC?

Dobrý deň, výška monitora 40,4 cm je pri minimálnom alebo maximálnom výškovom nastavení monitora na podstavci. Ďakujem

Dobrý deň, má tento monitor USB vstup cez ktorý by sa dali prehrávať vide priamo z USB kľúča?

Dobrý den, lze tento monitor připojit k macbooku 2013 (2x thunderbolt 2, 1x HDMI) tak aby šlo k monitoru připojit nějaké další zařízení např. externí HDD a zobrazilo se na Macu. Pokud ano, přes jaký port? Děkuji

Ahoj, rozjedu na grafice Radeon HD 7600m? Děkuji :)

Dobrý den, je tento monitor výškově nastavitelný?

12
Diskusia a poradňa k 29" LG 29UB67 Ultrawide
Príslušenstvo pre 29" LG 29UB67 Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 29" LG 29UB67 Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 29" LG 29UB67 Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 29" LG 29UB67 Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 29" LG 29UB67 Ultrawide.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií