Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

31,5" Viewsonic XG3202-c

Zobraziť katalóg
31,5" Viewsonic XG3202-c
LCD monitor prohnutý, Full HD 1920x1080, VA, LED, 6 ms, 144 Hz, 300 cd/m2, 3000:1, HDMI, D-SUB(VGA), DVI-D, DisplayPort, USB, Blue light Filter, Flicker Free, FreeSync, VESA, Repro
Kód:  WV259x2 Produktové číslo:  XG3202-C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

31,5" Viewsonic XG3202-c

Stvorený pre rýchle herné akcie

Herný monitor ViewSonic XG3202-C so zakriveným VA displejom ponúkne skutočne úchvatný zážitok zo sledovania. Prehnutie, ktoré zodpovedá ľudskému pohľadu, vám umožní si naplno vychutnať veľkú uhlopriečku. Poskytuje ohromujúci panoramatický výhľad pri hraní pretekárskych hier, FPS i sledovaní filmov, pretože okraje obrazovky budete mať rovnako ďaleko ako stred.


Kľúčové vlastnosti monitora ViewSonic XG3240

  • Prehnutie obrazu 1 800 R
  • Full HD rozlíšenie (1920 × 1080 px)
  • 31,5" SuperClear VA panel
  • 144 Hz obnovovacia frekvencia
  • Synchronizácia AMD FreeSync
  • Nízke vstupné oneskorenie
  • HDMI, DisplayPort, USB
  • Technológia na ochranu zraku
  • Integrované reproduktory 2× 2 W

Flexibilný SuperClear VA panel

Zakrivený SuperClear VA Panel poskytuje živé farby s vylepšeným kontrastným pomerom, aby boli zachované detaily aj v tmavých scénach. Širšie pozorovacie uhly zaisťujú vizuálnu vernosť obrazu a farieb aj pri pohľade zo strán. Pre maximálny komfort je displej možné nakláňať, horizontálne otáčať a meniť jeho vertikálne umiestnenie.


Úplne plynulý obraz

Monitor ViewSonic XG3202-C sa pýši rýchlou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ktorá zaistí vyššiu plynulosť obrazu a úžasnú grafiku bez ohľadu na to, ako rýchlo sa herná akcia rozvíja. Už vás nebudú obmedzovať pohybové neostrosti a trhanie obrazu. Užite si plynulosť herného sveta v dokonalých detailoch.


Technológia AMD FreeSync

Monitor je vybavený technológiou AMD FreeSync, ktorá plynule synchronizuje výstupnú obrazovú rýchlosť medzi grafickou kartou a displejom. Táto dynamická obnovovacia frekvencia účinne eliminuje trhanie a šklbanie obrazu a zaistí tak úplne plynulý herný zážitok.


Minimálne oneskorenie

Pri rýchlych herných akciách je potrebné, aby bola doba odozvy čo najkratšia a vaše povely spracované okamžite. So vstavaným procesným redukčným zariadením tento monitor efektívne znižuje oneskorenie medzi vstupnými zariadeniami a obrazovkou, vďaka čomu umožňuje reagovať v reálnom čase a vy tak získate patričnú výhodu.


Prednastavené herné módy

Pomocou klávesových skratiek môžete počas hrania vyvolať vopred nakalibrované nastavenia, ktoré prinášajú skvelú kombináciu farieb a technológií prispôsobených pre konkrétne herné scenáre. Napr. voľba ColorX zabezpečí optimálnu obnovovaciu frekvenciu, dobu odozvy a farbu, ktorá je ideálna pre first-person hry.


Šetrný k vášmu zraku

Ak denne pracujete s monitorom, určite sa stretávate s častou únavou očí. ViewSonic sa snaží tento jav eliminovať a svoje monitory vybavil technológiou zabraňujúcou blikaniu obrazu. Zahrnutý je tiež filter modrého svetla, ktorého vyžarovanie má negatívny vplyv na kvalitu spánku a namáhanie zraku.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Presunte si ho do kategorie herny.. Nenachadza sa tam..A pritom XG je herna rada Viewsonicov.

Dobry den, rad bych se zeptal jestli u takto velkeho monitoru neni full hd rozliseni nedostatecne. Slysel jsem ze zhruba nad 27" jsou uz pri full hd videt jednotlive pixeli. Dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k 31,5" Viewsonic XG3202-c
Príslušenstvo pre 31,5" Viewsonic XG3202-c Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Viewsonic XG3202-c. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LCD Monitor 31,5" Viewsonic XG3202-c. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LCD Monitor 31,5" Viewsonic XG3202-c. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 31.5" Viewsonic XG3202-c.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií